Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η πέμπτη σεζόν του "Game of Thrones" είναι μόλις 71 μέρες μακριά!



  Δεν μπορώ να περιμένω! Οι 71 μέρες είναι πολλές και χρειάζομαι κάτι για να αντέξω λίγο παραπάνω.  Το HBΟ που πάντα με σκέφτεται αποφάσισε να δημοσιεύσει το πρώτο trailer για τον πέμπτο κύκλο της σειράς "Game of Thrones" και μαζί με αυτό 19 υπέροχες φωτογραφίες με όλους τους παλιούς αλλά και τους καινούριους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε στην πέμπτη σεζόν! Χωρίς παραπάνω καθυστέρηση λοιπόν, δείτε το trailer και πολύ απλά μείνετε με το στόμα ανοιχτό, τρεις μήνες είναι περίπου, που θα πάει, θα περάσουν...!

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Special: Οι 15 καλύτερες επιλογές casting των τελευταίων 10 χρόνων!




  Βλέποντας ένα από τα πιο πρόσφατα επεισόδια της σειράς "Justified", αντιλήφθηκα για άλλη μια φορά το πόσο ταιριαστός είναι ο Olyphant στο ρόλο του Raylan Givens, πραγματικά μοιάζει λες και έχει γίνει ένα με το χαρακτήρα που υποδύεται, σώμα και ψυχή! Έτσι λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι ότι υπάρχουν πολλοί καλοί ηθοποιοί στις μέρες που παίζουν σε τηλεοπτικές σειρές αλλά υπάρχουν και εκείνοι που κάθε φορά που εμφανίζονται στις οθόνες μας  ξέρουμε με σιγουριά ότι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το casting έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί που υπάρχουν απλά μοιάζουν σαν να μπήκαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο στο πετσί του ρόλου και κυριολεκτικά και έγιναν ένα με το χαρακτήρα που υποδύονται με τέτοια ευκολία που πλέον δεν μπορείς να σκεφτείς κάποιον άλλο Rust, Hannibal, Tyrion κτλ.  Σας τους παρουσιάζω χωρίς κάποια συγκεκριμένη σειρά (εκτός ίσως από τον τελευταίο που είναι και ο αγαπημένος μου!).

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Άλλη μια σεζόν του ''American Horror Story'' έφτασε στο τέλος της! Τι δεν πήγε καλά με την φετινή σεζόν!



  Άλλη μια σεζόν της ξένης σειράς "American Horror Story" έφτασε στο τέλος της και σαν θεατής που έχει δει όλες τις σεζόν και έχω αγαπήσει όσο τίποτα την τρέλα και την υπέροχη "αθλιότητα" αυτής της σειράς έχω να πω, "Έλεος". Η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερη απ' όλες σε ότι έχει να κάνει με τη συνοχή, την πλοκή αλλά και την εξέλιξη των χαρακτήρων. Το "Freak Show" απογοήτευσε τελικά, παρά το δυνατό του ξεκίνημα και για να καταλάβετε για μένα, δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι το περσινό "Coven". Η περσινή σεζόν με τις μάγισσες μπορεί και αυτή να μην είχε συνοχή αλλά ήταν διασκεδαστικότατη, πράγμα που δεν ένιωσα φέτος...

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μια αγαπημένη σειρά του NBC και μια καινούρια που το κανάλι απέρριψε και τελικά κατέληξε στο Netflix! Δείτε τα καινούρια trailers για τα "Hannibal" και "Unbreakable Kimmy Schmidt".



 Μόλις πριν τρεις μέρες ανακοινώθηκε ότι η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του "Hannibal" θα γίνει τελικά το... καλοκαίρι. Έτσι οι υπεύθυνοι εκεί στο NBC αποφάσισαν ότι πρέπει να μας δώσουν κάτι για να αντέξουμε μέχρι τότε! Το trailer έχει οτιδήποτε ένας σκληροπυρηνικός fan της σειράς (ναι, είμαι μια από αυτούς) θα μπορούσε όχι μόνο να ζητήσει αλλά και να ονειρευτεί. Για να ελαφρύνουμε λίγο όμως και το κλίμα σας έχω και το trailer για την καινούρια κωμική σειρά των Tina Fey και Robert Carlock (30 Rock)για το κανάλι Netflix. Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του trailer θα καταλάβετε γιατί το NBC αποφάσισε να μην την κρατήσει!

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Όλα τα όμορφα πρόσωπα που επιστρέφουν αυτήν την εβδομάδα στις οθόνες μας!




  Πόσα όμορφα πρόσωπα μπορούμε να αντέξουμε σε λίγες μόνο μέρες; Η απάντηση είναι πάρα πολλά! Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι πολύ δυνατή...

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Special: Τα 10 χειρότερα τηλεοπτικά ζευγάρια για το 2014!



  Φέτος όπως και κάθε χρονιά σχεδόν σε όλες τις σειρές είχαμε και από ένα ζευγάρι με σοβαρά προβλήματα. Σε κάποιες είχαμε τα γλυκόπικρα ζευγάρια που δεν είχαν καμία τύχη από την αρχή ("Sons of Anarchy" o Nero και η Gemma), κατεστραμμένους γάμους που κρατιούνταν από μια λεπτή κλωστή ("True Detective" ο Marty και η Maggie Hart) ήταν όμως και εκείνα τα ζευγάρια που αγαπούσαμε να τους βλέπουμε μαζί αλλά τελικά δεν μας έκαναν τη χάρη ("Mad Men" η Megan και ο Don). Σε αυτό το αφιέρωμα όμως θα μιλήσουμε για τα όλοι-το-ξέρουμε-ότι-δεν-πρέπει-να-είναι-μαζί ζευγάρια, που ακόμα και αν είναι πολύ λάθος ο ένας για τον άλλος, εμείς θέλουμε να τους βλέπουμε μαζί. Είναι πολύ περίεργο πως μπορούν δυο τόσο αταίριαστοι άνθρωποι να...ταιριάζουν! Και όμως σχεδόν σε όλα τα ζευγάρια που θα δείτε παρακάτω και οι δυο το γνωρίζουν, οτι είναι σε μια καταδικασμένη σχέση, αλλά νιώθουν ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά...

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Updated: Ποιοι είναι οι νικητές των φετινών Golden Globe Awards;

  


  Οι υποψηφιότητες για τις "Χρυσές Σφαίρες" για το 2014 ανακοινώθηκαν από τους Kate Beckinsale, Jeremy Piven, Peter Krause και την Paula Patton. Όλα ήταν όπως πάντα λαμπερά, όλοι είχαμε αγωνία αλλά κάτι έλλειπε. Είναι απλό δυο από τις καλύτερες κωμωδίες αυτή την στιγμή, το "Veep" και το "Louie".
  Το καλό βέβαια από την άλλη είναι ότι οι πολύ καλές καινούριες σειρές όπως τα "Silicon Valley", "Jane the Virgin" και "Transparent" κατάφεραν να μπουν στην πεντάδα (θα είναι μια δύσκολη κατηγορία!). Αλλά και ότι επιτέλους το "The Big Bang Theory" και οι πρωταγωνιστές του φάνηκαν πουθενά!
  Η καινούρια σειρά του καναλιού Showtime, "The Affair", κατάφερε να έχει υποψηφιότητες στις καλύτερες κατηγορίες (ουσιαστικά πετώντας έξω το "Homeland" από την κατηγορία με τις δραματικές σειρές), το οποίο σημαίνει ότι τα μέλη των Χρυσών Σφαιρών κατάφεραν να μείνουν ξύπνιοι για να την ολόκληρη.
  Αν ψάχνετε το "Mad Men" δεν θα το βρείτε πουθενά μιας και για άλλη μια χρονιά αγνοείται, όπως και η Tatiana Maslany(με εξαίρεση την περσινή χρονιά) αλλά και η περσινή έκπληξη της χρονιάς το "Brooklyn Nine-Nine". Τέλος μην ψάχνετε τα εξαιρετικά "The Americans" και "Hannibal" στην παρακάτω λίστα, είναι σειρές που έχουν πάρει πολλά βραβεία στην καρδιά μας τουλάχιστον...

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Next Season Talk Part 9: "Game of Thrones" Edition!




  Μπορεί να χιόνισε σε αρκετά μέρη της Ελλάδας αλλά "ο χειμώνας δεν ήρθε" ακόμα... Είναι σίγουρο ότι δεν είμαι η μόνη που περιμένει με αγωνία τον καινούριο κύκλο του "Game of Thrones", γι' αυτό σας έχω αρκετές φωτογραφίες και πολλά ζουμερά νέα για τον καινούριο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου. Αν σας μοιάζει αρκετός ο καιρός μέχρι τότε, στις 8 Φεβρουαρίου θα προβληθεί ένα special επεισόδιο της σειράς με τίτλο "Game of Thrones: A Day in the Life". Όπως έγινε και πέρσι, θα περιέχει συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, κάποια πλάνα από τη νέα σεζόν αλλά και κάποιες εκπλήξεις. Είστε έτοιμοι;

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Special: Οι 4 σειρές που μας έδωσαν τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους guest ηθοποιούς για το 2014!



  Όλες οι τηλεοπτικές σειρές προσπαθούν να έχουν τους καλύτερους guest ηθοποιούς και κάνουν τα πάντα για να τους προσεγγίσουν, το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι κάποιες κοιτάνε την ποσότητα και όχι την ποιότητα. Πολλές φορές μπορεί οι guest να είναι πολύ διασκεδαστικοί αλλά ταυτόχρονα μπορούν και να βγάλουν μια σειρά εκτός πορείας. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, να ξεκαθαρίσω βέβαια πως μιλάμε περισσότερο για τις δραματικές σειρές, μιας και οι κωμωδίες μπορούν να έχουν περισσότερους guest χωρίς να δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα.

  Οι παρακάτω 4 σειρές κατάφεραν να έχουν ταυτόχρονα τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους guest ηθοποιούς για την χρονιά που μας πέρασε! (Διαβάστε με προσοχή μπορεί να περιέχει κάποια spoilers)

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Πρεμιέρες Ιανουαρίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 1



  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλου! Εύχομαι ότι καλύτερο μα πάνω απ' όλα η καινούρια χρονιά να μας φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές πολλές (καλές) σειρές! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας γεμάτος μήνας με πολλές νέες σειρές αλλά και αρκετές παλιότερες που επιστρέφουν, οι οποίες συνολικά ξεπερνούν τις 70. Το post λοιπόν θα χωριστεί σε πάνω από δυο κομμάτια για να μην γίνει κουραστικό. Παρακάτω, όπως ήδη ξέρετε, θα βρείτε τις πρώτες πρεμιέρες και πατώντας τον τίτλο της κάθε σειράς μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτήν βλέποντας το trailer της.