Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγαλώνει το cast της πολυανανομενόμενης ξένης σειράς "Marvel’s Agent Carter"...!



  Η σειρά που περιμένω εδώ και δυο χρόνια περίπου, από τότε δηλαδή που άρχισαν να ακούγονται φήμες για τη δημιουργία της, όχι μόνο κατάφερε να πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει τα γυρίσματα, αλλά ανακοίνωσε άλλα δυο ονόματα ηθοποιών που θα συμμετέχουν στο cast. Τους ρόλους που είχαν στην ταινία "Captain America" θα έχουν κανονικά οι Hayley Atwell και Dominic Cooper και μαζί τους θα δούμε τους Enver Gjokaj (Dollhouse) and Chad Michael Murray (One Tree Hill). 
   Για όσους από εσάς δεν θυμούνται την υπόθεση , είμαστε στο 1946 και η ειρήνη φέρνει όλους τους στρατιώτες που πολεμούσαν στο εξωτερικό πίσω στις θέσεις του και η Peggy Carter βρίσκεται για άλλη μια φορά στο περιθώριο. Πρέπει να καταφέρει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο να δουλεύει για το Strategic Scientific Reserve(SSR) κάνοντας δουλειά γραφείου και στις μυστικές αποστολές που της δίνει ο Howard Stark, όλα αυτά όντας μια ελεύθερη γυναίκα την εποχή εκείνη και φυσικά έχοντας μόλις χάσει τον έρωτα της ζωής της.
    Ο Enver Gjokaj θα υποδυθεί τον έντιμο Agent Daniel Sousa, έναν πραγματικό ήρωα πόλεμου, ο οποίος έχει ρισκάρει πολλές φορές τη ζωή του και αυτό του έχει προκάλεσε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι. Ο Chad Michael Murray θα υποδυθεί τον SSR Agent Jack Thompson για τον οποίο δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα! 
     Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2015 ακριβώς μετά την προγραμματισμένη παύση της άλλης σειράς της marvel "Agents of S.H.I.E.L.D.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου