Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

"A.K.A. Jessica Jones" και "Supergirl" επιτέλους δυο πρωταγωνίστριες με υπερδυνάμεις! Καιρός ήταν...



  Μετά από τις πολλές περσινές ανακοινώσεις για καινούριες σειρές που θα είναι βασισμένες σε comics τα νέα για δυο από αυτές μας έκαναν να χαρούμε ιδιαίτερα. Μιλάω φυσικά για τα "Supergirl" και "A.K.A. Jessica Jones". Οι δύο αυτές σειρές θα κάνουν πρεμιέρα κάποια στιγμή φέτος αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία. Παρακάτω όμως θα διαβάσετε ότι έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το casting αλλά και λίγα λόγια για τις ηρωίδες μας! 


  Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το "Supergirl" του CBS που με τόση φασαρία για τους υπερήρωες αποφάσισε και εκείνο να μπει στο παιχνίδι. Το πρώτο βήμα ήταν να βρεθεί η σωστή ηθοποιός που θα υποδυθεί την 24χρονη Kara Zor-El και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως θα είναι η Melissa Benoist (Glee). Ποια είναι όμως η Kara Zoe-El; Ουσιαστικά είναι η ξαδέρφη του Superman, Kal El, την οποία  θα πάρει υπό την προστασία της η οικογένεια Danvers και θα της μάθουν πως να κρύβει τις δυνάμεις της. Όλα αυτά μέχρι να γίνει 24 χρονών και ένα καταστροφικό γεγονός θα την αναγκάσει να αποκαλύψει τι μπορεί να κάνει. Μαζί με την Benoist θα δούμε και τον Mehcad Brooks(True Blood) στο ρόλο του James "Jimmy" Olsen, ενός φωτογράφου που δουλεύει μαζί με την Kara στην εταιρία CatCo και είναι πιθανό να υπάρξει κάτι παραπάνω από μια φιλία ανάμεσα τους. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ούτε περισσότερες πληροφορίες για το ποιός θα είναι ο "κακός" χαρακτήρας!



  Σε αντίθεση όμως με το "Supergirl", για το "A.K.A. Jessica Jones" του καναλιού Νetflix γνωρίζουμε πολλά περισσότερα! Στη σειρά τελικά θα πρωταγωνιστεί η Krysten Ritter (Don't Trust The B. in Apt 23), η οποία "κέρδισε" τις πολύ όμορφες και ταλαντούχες Alexandra Daddario, Teresa Palmer, Marin Ireland, και Jessica De Gouw μετά από αρκετές audition. 
  Μετά από ένα τραγικό συμβάν η σύντομη καριέρα της Jessica Jones, ως υπερηρωίδα φτάνει στο τέλος της. Προσπαθώντας να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να φτιάξει ξανά τη ζωή της αποφασίζει να γίνει ντετέκτιβ και να ερευνά υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ανθρώπους που διαθέτουν ιδιαίτερες ικανότητες.



  Μαζί με την Ritter, που μοιάζει τέλεια για το ρόλο θα δούμε τον Mike Colter ως Luke Cage, έναν άντρα με μυστηριώδες παρελθόν που θα καταφέρει να αλλάξει τη ζωή της Jones σε μεγάλο βαθμό. 



  Την Carrie-Anne Moss ως Harper, μια γυναίκα με μεγάλη εξουσία που θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντικός σύμμαχος στην Jessica. 



  Αλλά και την Rachael Taylor ως Patricia "Trish" Walker. Η Trish είναι η καλύτερη φίλη της Jessica, μια ραδιοφωνική παραγωγός, πρώην μοντέλο και γνωστή στους fans της ως “Patsy” Walker. Θα βοηθήσει πολύ την Jessica στην δυσκολότερη υπόθεση της καριέρας της. 
  Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, η Patsy ήταν ένας χαρακτήρας ένος comic τη δεκαετία του '40...




Αλλά στα '70s επανήλθε ως η Hellcat...


  Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν να βρει ένα τρόπο να εμφανιστεί σε μια από τις επερχόμενες σειρές του Netflix, τα Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, και Iron Fist γιατί μετά από αυτά θα ακολουθήσουν οι Defenders(σαν μίνι σειρά) όπως όλα δείχνουν και εκείνη έχει σημαντικό ρόλο εκεί.


  Τέλος σε ότι έχει να κάνει με το ποιος θα υποδυθεί τον "κακό" τις υπόθεσης σας έχω τα καλύτερα νέα.


  Θα είναι ο αγαπημένος μας Δέκατος Γιατρός (Dr. Who), o David Tennant, και θα υποδυθεί τον  Purple Man. Ετοιμαστείτε λοιπόν να χάσετε πάσα ιδέα γιατί είναι ένας από τους χειρότερους κακούς που υπάρχουν. Είναι ένα χυδαίο και αηδιαστικό ον που κάνει ότι χειρότερο μπορείτε να φανταστείτε στην Jessica Jones. Εκτός λοιπόν από το μοβ δέρμα του, μπορεί να ελέγξει το μυαλό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει οποιοδήποτε υπερήρωα να κάνει εξευτελιστικά πράγματα. Μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα, έχει τηλεπάθεια, ελέγχει τις φερομόνες, μπορεί να υπνωτίσει και με λίγα λόγια μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι ο χειρότερος. Ειλικρινά ετοιμαστείτε να μισήσετε τον David Tennant!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου