Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ποιές δυο σειρές πήραν και επίσημα το πράσινο φως για να ολοκληρώσουν τη πρώτη τους σεζόν;



  Μετά από μόλις τρία επεισόδια δυο σειρές κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο πράσινο φως για να ολοκληρώσουν ανενόχλητες την πρώτη τους σεζόν. Ακόμα δεν είχαμε καμία ακύρωση και φαίνεται ότι δεν θα επαναληφθεί το περσινό φιάσκο με τις σειρές να κόβονται από το δεύτερο επεισόδιο χωρίς να προλαβαίνουν να μας δώσουν μια γεύση από το τι είναι πραγματικά!


    Τη μια την καταλάβατε από την φωτογραφία, είναι το "How To Get Away With Murder" και ειλικρινά δεν ήταν έκπληξη για κανέναν που ξέρει πόσο εθιστική είναι η γραφή της Shonda Rhimes και πόσο εύκολα και γλυκά σε τραβάει να την ακολουθήσεις στο βασίλειο της, την "Shondaland". Mε δύο ήδη "φτασμένες" σειρές, την μια στο ενδέκατο, "Grey's Anatomy" και την άλλη αισίως στον τέταρτο κύκλο της, "Scandal", η Rhimes είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι ο μεγαλύτερος παίκτης στο χώρο. Βλέπετε δεν βλέπετε τις σειρές της, σας αρέσουν δεν σας αρέσουν εκείνη τρίβει τα χεράκια της και κάθετε να γράψει άλλο ένα επεισόδιο! Εγώ προσωπικά της βγάζω το καπέλο. Η πρώτη σεζόν θα έχει 15 επεισόδια συνολικά.


   Η δεύτερη σειρά ήταν μια μικρή έκπληξη για μένα, όχι γιατί είναι άθλια και δεν έπρεπε να ολοκληρώσει με τίποτα την σεζόν αλλά γιατί δεν είναι τόσο καλή ώστε να ανανεωθεί σχεδόν αυτόματα όπως η παραπάνω (γιατί στο "How To Get Away With Murder" οι θεατές γνωρίζουν την δημιουργό, ακόμα και αν είναι νέα η σειρά ξέρουν ότι θα δουν τα γνωστά τρελά πράγματα και γενικότερα είναι μια δοκιμασμένη συνταγή). Η δεύτερη σειρά λοιπόν είναι το "Black-ish" και θα έχει συνολικά 22 επεισόδια. Για να δούμε αν θα εκμεταλλευτεί σωστά το χρόνο που θα έχει με τόσα επεισόδια και αν θα γίνει τελικά μια αξιόλογη σειρά.

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικό το How to get away with Murder!!! Και τρομερή η Viola Davies!!!

    Στο blog μας τρέχει γκάλοπ για τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές ever και τους αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες. Βοηθήστε μας ψηφίζοντας!!!

    http://koalakia.blogspot.gr/

    http://koalakia.polldaddy.com/s/tv-series

    ΑπάντησηΔιαγραφή