Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Καλά νέα για τα "House of Cards" και "Downton Abbey"!



                 Με χαροποιεί ιδιαίτερα όταν γράφω άρθρα για σειρές που αγαπάω! Όχι ότι οι υπόλοιπες δεν έχουν θέση στη καρδιά μου, απλά αυτές τις δυο τις παρακολουθώ με τεράστια ευχαρίστηση...
              Τα καλά νέα λοιπόν για το "House of Cards" είναι ότι ανακοινώθηκε επιτέλους η ημερομηνία της πρεμιέρας. Στα ξένα site που διαβάζω, όλοι όσοι την αγαπούν και δεν χάνουν επεισόδιο άρχισαν να παραπονιούνται για τη μέρα που διάλεξαν να προβάλλουν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου. Θα μου πείτε γιατί; Πολύ απλά γιατί θα παιχτεί 12/2/14, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ευτυχώς εμείς στην ταπεινή Ελλάδα βλέπουμε τις σειρές μια μέρα μετά την Αμερική, τουλάχιστον, άρα δεν χρειάζεται να μας απασχολεί καν. Απλά απολαμβάνουμε το promo, και μετράμε τις μέρες!
             


Όσον αφορά το "Downton Abbey" τα νέα αφορούν το Χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο. Στο επεισόδιο όλη η οικογένεια Crawley θα κάνει ένα ταξίδι για να παραβρεθεί στο Buckingham Palace. Ο λόγος του ταξιδιού, θα είναι η "παρουσίαση" της Lady Rose στην κοινωνία... Εκτός όμως από τα μέλη της οικογένειας που έχουμε γνωρίσει και φυσικά την Shirley MacLaine, θα γνωρίσουμε τον αδερφό της Cora. O ηθοποιός που θα τον υποδυθεί, θα είναι ο Paul Giamatti, και όπως διαβάζω θα τους ντροπιάσει όλους με κάποιο τρόπο! Τα νέα ήρθαν μαζί και με την φωτογραφία, από τον χαρακτήρα του Giamatti. Απολαύστε τον και τα ξαναλέμε τα Χριστούγεννα!




                                Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου