Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τα τελευταία trailers καινούριων αλλά και παλιότερων σειρών!



           Καθώς σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος του 2013, έτσι φτάνουμε και πιο κοντά στις χειμερινές πρεμιέρες νέων αλλά και παλαιότερων σειρών. Τα trailer και τα promos μας έχουν πλημμυρίσει, αλλά εγώ θα σας παρουσιάζω τα πιο ενδιαφέροντα κάθε φορά. Σήμερα σας έχω τα trailer για την 3η σεζόν του "Sherlock", της καινούριας ξένης τηλεοπτικής σειράς, "Turn", την οποία σας είχα παρουσιάσει στο αφιέρωμα με τις 21 πιο αναμενόμενες για το 2014, και της 5ης σεζόν του  "Community".
            Θα ξεκινήσω φυσικά με το αγαπημένο μου "Sherlock"! Η πρεμιέρα της 3ης σεζόν θα γίνει 1/1/2014 και αν κρίνουμε από το trailer, θα είναι ακόμα ένα εκπληκτικό τρίωρο!


   

                 Να μάθουμε επιτέλους και πως κατάφερε να επιζήσει!!!


  
         Στη συνέχεια, όπως είπα και πιο πάνω, σας έχω το trailer του "Turn", με τον Jamie Bell. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και φυσικά βοηθάει το κανάλι, το θέμα αλλά και ο πρωταγωνιστής! Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα, παρά μόνο ότι θα είναι μέσα στο 2014. Υπομονή λοιπόν!
   
           Τέλος, επιστρέφει το "Community", στις 2 Ιανουαρίου, για την 5η του σεζόν με ένα πολύ ενδιαφέρον και αστείο trailer. Απολαύστε το!


                           Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου