Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Πρεμιέρες Μαρτίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 2


"Royals"

   Το δεύτερο και τελευταίο κομμάτι του post το οποίο περιέχει όλες τις υπόλοιπες πρεμιέρες του Μαρτίου. Όπως πάντα τα trailer θα τα βρείτε στους τίτλους των σειρών.


15 Μαρτίου


  •  "Royals" - Η πρώτη δραματική σειρά για το κανάλι E, θα μας παρουσιάσει τις ζωές μιας φανταστικής βασιλικής οικογένειας. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Hurley, William Moseley, Alexandra Park και ο Vincent Regan. Η σειρά έχει ήδη εδώ και μήνες ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν. (Ε!)


17 Μαρτίου

  •  "Community" - Η έκτη σεζόν της cult (για πολλούς) πλέον σειράς, θα έχει 13 επεισόδια και θα μεταφερθεί από το κανάλι NBC στο Yahoo. H Yvette Nicole Brown θα αποχωρήσει τελικά για να ενταχθεί στο cast του "The Odd Couple" του καναλιού CBS, αλλά στο μόνιμο cast θα δούμε τους Paget Brewster και Keith David. Σε ρόλο guest θα δούμε τους Martin Mull και Lesley Ann Warren ως τους γονείς της Britta (Gillian Jacobs) αλλά και τον Chevy Chase σε μια σύντομη επανεμφάνιση. (Yahoo)
  •  "iZombie" - Αν είστε fans της Veronica Mars είναι σίγουρο ότι η σειρά θα σας αρέσει πολύ! Θα είναι λοιπόν βασισμένη στο ομώνυμο comic της DC και θα ο δημιουργός της δεν θα είναι άλλος από τον Rob Thomas (Veronica Mars) που δυστυχώς μετά το Party Down που ακυρώθηκε το 2010 δεν έχει κάνει και πολλά. Η Rose McIver (Once Upon a Time, Masters of Sex) θα πρωταγωνιστεί ως ένα "νέο" ζόμπι (όχι όπως αυτά στο "The Walking Dead" βέβαια) που θα παριστάνει την ζωντανή αλλά θα πρέπει να τρώει ανά κάποιο διάστημα μυαλά για να διατηρεί τις αναμνήσεις, την εξυπνάδα και την δύναμη που της έχει απομείνει. Τρώγοντας τα μυαλά λοιπόν θα αποκτά και τις αναμνήσεις του νεκρού, το οποίο θα την βοηθά να λύνει φόνους. (CW)
  •  "One Big Happy" -  Πρεμιέρα για την νέα σειρά στην οποία παραγωγός είναι η Ellen DeGeneres και θυμίζει αρκετά την παλιότερη "The New Normal". Η Elisha Cuthbert θα είναι η Lizzy, μια λεσβία που με την βοήθεια του παλιότερου της φίλου Luke (Nick Zano) θα προσπαθήσει να μείνει έγκυος. Το ζευγάρι ελπίζει να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί διατηρώντας μια πλατωνική σχέση. Όλα όμως θα πάνε στραβά όταν η Lizzy θα μάθει ότι είναι έγκυος την ίδια νύχτα που ο Luke της ανακοινώνει ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα (Kelly Brook) που εκείνη αντιπαθεί. (NBC)


18 Μαρτίου


  •  "Impress Me" - Μια πρώην web σειρά που έκανε το βήμα και τελικά έγινε τηλεοπτική, ακολουθεί δυο ηθοποιούς (Ross Marquand, Jim Meskimen) που υποδύονται celebrities οι οποίοι αποφασίζουν να κάνουν στροφή προς το δράμα και όπως φαντάζεστε τίποτα δεν τους πάει καλά! Το κανάλι Pop θα προβάλλει τα έξι web επεισόδια που ήδη υπάρχουν και αμέσως μετά τα επτά ολοκαίνουργα. (Pop)

20 Μαρτίου

  •  "Bloodline" - Νέα σειρά από τους δημιουργούς του "Damages", Todd A. Kessler, Daniel Zelman και Glenn Kessler. Θα δούμε πως όλα τα μυστικά και τα προβλήματα που μια οικογένεια με τέσσερα ενήλικα παιδιά είχε τόσα χρόνια κρυμμένα, θα βγουν στην επιφάνεια όταν το ένα από αυτά, το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, επιστρέφει μετά από χρόνια. Πρωταγωνιστούν οι Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Sissy Spacek και Sam Shepard. Η σειρά θα έχει 13 επεισόδια και θα είναι όλα διαθέσιμα για το κοινό την ίδια μέρα! (Netflix)

23 Μαρτίου


  •  "Sin City Saints" - Πρεμιέρα για μια ακόμα κωμική σειρά για το Yahoo με παραγωγό τον Mike Tollin. Η σειρά θα έχει ως πρωταγωνιστές μια φανταστική ομάδα basket του Las Vegas. πρωταγωνιστούν οι Tom Arnold, Malin Ackerman και Andrew Santino. Και τα οκτώ επεισόδια θα προβληθούν με τη μια. (Yahoo!)

25 Μαρτίου


  •  "Big Time in Hollywood, FL" - Η κωμική σειρά θα έχει ως πρωταγωνιστές δυο αδερφούς (Alex Anfanger, Lenny Jacobson) οι οποίοι έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι ταλαντούχοι κινηματογραφιστές. Όλα όμως θα δυσκολέψουν για εκείνους όταν οι γονείς τους θα τους διώξουν από το πατρικό και θα πρέπει να τα καταφέρουν μόνοι τους. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Kathy Baker, Stephen Tobolowsky, Cuba Gooding, Jr. και ο Michael Madsen. (Comedy Central)
  • "Full Circle" - Πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν της σειράς. (DirecTV)

26 Μαρτίου


  •  "Bones" - Επιστρέφει μετά από τρεις μήνες διακοπής για να ολοκληρώσει τον δέκατο κύκλο της. (FOX)

31 Μαρτίου


  •  "The Dovekeepers" - Μια τετράωρη μίνι σειρά βασισμένη στην ιστορική νουβέλα της Alice Hoffman με πρωταγωνιστές τους Cote de Pablo, Rachel Brosnahan, Kathryn Prescott, Diego Boneta και Sam Neill. (CBS)
  •  "Weird Loners" - Το "Weird Loners" τολμά να αλλάξει λίγο την αποδεδειγμένα πετυχημένη φόρμουλα των "Friends" με το να έχει τέσσερις (όχι έξι!) ελεύθερους φίλους, οι οποίοι ζουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Πρωταγωνιστούν οι Becki Newton (Ugly Betty), Zachary Knighton (Happy Endings), Nate Torrence (Hello Ladies) και η πρωτοεμφανιζόμενη Meera Khumbhani. (FOX)
  •  "Younger" - Πρεμιέρα για την νέα κωμική σειρά του Darren Star (Sex and the City, Beverly Hills 90210), η οποία θα έχει φόντο την Νέα Υόρκη και πρωταγωνίστρια την Sutton Foster (Bunheads) ως μια προσφάτως χωρισμένη 40άρα μητέρα που προσπαθεί να ξαναβρεί δουλειά μετά από χρόνια μόνο και μόνο για να καταλάβει ότι είναι πια πολύ μεγάλη. Με την βοήθεια της καλύτερης φίλης θα κάνει ένα makeover και θα προσπαθήσει να παραστήσει την 26χρονη. (Σήμερα είναι η επίσημη πρεμιέρα της σειράς, το πρώτο επεισόδιο παρόλ' αυτά έχει ήδη κυκλοφορήσει). (TVLand)

2 σχόλια:

  1. Μια μικρή... παράκληση: Καλό θα ήταν να βάζεις το κανάλι δίπλα από τον τίτλο της σειράς. Γιατί πχ όταν ξέρουμε πως είναι netflix ή hbo θα τη βάλουμε στα must see, ενώ όταν ξέρεις πως είναι πχ usa λες οκ... βλέπεται τη φυλάω για καλοκαίρι. Κατά τα λοιπά, υπέροχο site, πολύ καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή παρατήρηση! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, θα το προσθέσω το συντομότερο δυνατό!

      Διαγραφή