Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

10 χαρακτήρες από διαφορετικές σειρές που θα γίνονταν εκπληκτικά "ζευγάρια"!



       Πριν από λίγες μέρες ο Seth Cohen και η Blair Waldorf...εεεμ, ο Adam Brody και η Leighton Meester, ήθελα να πω, ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν! Αυτή η ανακοίνωση μου έδωσε μια ιδέα! Τι ιδέα θα μου πείτε; Οι δυο ηθοποιοί έχουν παίξει δυο πολύ σημαντικούς ρόλους, ο πρώτος στο "The OC" και η δεύτερη στο "Gossip Girl". Αν και σαν χαρακτήρες δεν πιστεύω ότι θα ταίριαζαν απόλυτα, εμένα δεν με σταμάτησε αυτό! Γι' αυτό λοιπόν κάθισα και σκέφτηκα ποιοι άλλοι τόσο γνωστοί χαρακτήρες από σειρές θα γίνονταν ωραία ζευγάρια/φίλοι/συνεργάτες, αν μπορούσαν να βρεθούν έστω και για λίγο στην ίδια σειρά!

Olivia Pope-Scandal & Frank Underwood-House of Cards
    Εκείνη θα τον έβαζε σε ένα χρόνο στον Λευκό Οίκο και εκείνος θα την άφηνε να κάνει ότι θέλει με τον Πρόεδρο...! 

Nick Miller-New Girl & Alex Kerkovich-Happy Endings
    Δεν θα έκαναν τίποτα περισσότερο από το να τρώνε σάντουιτς ή παιδάκια με barbeque σος στο κρεβάτι και φυσικά αρκετό sex μετά! 

Annie Edison-Community & Ted Mosby-How I Met Your Mother
     Οι δυο ξερόλες θα πέρναγαν τέλεια απλά και μόνο διορθώνοντας την προφορά των άλλων ανθρώπων!

Raylan Givens-Justified & Lana Kane-Archer
     Μπορεί η μια να είναι χαρακτήρας animation αλλά η συνύπαρξη τους θα ήταν μοναδική. Αγαπάνε τόσο τη δράση και φυσικά το να πυροβολούν ανθρώπους, που κάθε λεπτό θα ήταν σαν party!

Sherlock Holmes-Sherlock & Carrie Mathison-Homeland
     Φανταστείτε τα εγκλήματα που θα μπορούσαν να λύσουν μαζί, συνδυάζοντας το μνημονικό του παλάτι και τον δικό της τοίχο αποδεικτικών στοιχείων... Αααα,  να μην ξεχάσω να αναφέρω και την παραφροσύνη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου