Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι 14 ομορφότερα-αηδιαστικές σκηνές εγκλημάτων από τη πρώτη σεζόν του "Hannibal"... Έτσι για να μας ανοίξουν την όρεξη για τη δεύτερη!



         Σε λιγότερο από μια βδομάδα θα εισβάλουν στη ζωή μας οι δεύτεροι κύκλοι των "Vikings" και "Hannibal". Για το πρώτο νομίζω σας άνοιξα ήδη την όρεξη. Τώρα είναι ώρα για το μαγευτικό "Hannibal". Αν δεν έχετε ξεκινήσει να το βλέπετε ακόμα και ψάχνετε ένα λόγο, το άρθρο είναι για σας. Αν είσαστε fans του αίματος και δεν ανατριχιάζετε εύκολα, το άρθρο είναι για σας. Αν είσαστε ήδη fans της σειράς, όπως εγώ, και δεν βλέπετε την ώρα να ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν, το άρθρο είναι 100% για σας!

       Το υπέροχα διεστραμμένο μυαλό του Bryan Fuller, πέρσι έκανε υπερωρίες δίνοντας μας τις ποιο όμορφες σκηνές εγκλημάτων που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αν συνδυάσουμε αυτές και όλα τα άλλα στοιχεία της σειράς (υπόθεση, εξαιρετικούς ηθοποιούς, υπέροχες σκηνές μαγειρικής κτλ)  δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η σειρά ήταν μια από τις καλύτερης της περασμένης χρονιάς! Απολαύστε και ταυτόχρονα θυμηθείτε λοιπόν τις ωραιότερες σκηνές από τα εγκλήματα τις προηγούμενης σεζόν, για να μπείτε σιγά σιγά στο κλίμα για την καινούρια!

Episode 7: “Sorbet”

Episode 7: “Sorbet”

Episode 1. “Apéritif”

Episode 4: “Œuf”

Episode 6: “Entree”

Episode 6: “Entree”

Episode 8: “Fromage”

Episode 8: “Fromage”

Episode 10: “Buffet Froid”

Episode 11: “”Rôti”

Episode 11: “”Rôti”

Episode 3: “Potage”

Episode 2: “Amuse-Bouche”

Episode 9: “”Trou Normand”

Episode 9: “”Trou Normand”

Episode 5: “Coquilles”

Episode 5: “Coquilles”

3 σχόλια:

  1. Εγώ ανήκω στην 1η κατηγορία που περιγράφεις αλλά φαίνεται πως χρειάζονται πολύ δυνατά στομάχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ισχύει, γιατί οι σκηνές μπορεί να μοιάζουν με ζωντανούς πίνακες και να είναι τρομερά προσεγμένες, αλλά σε μια δυο και εγώ που αντέχω να δω σχεδόν τα πάντα κοίταξα για λίγο αλλού!

      Διαγραφή
  2. katapliktikes skines!! den xortanw na tis vlepw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή