Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

True Detective Special: Οι θεωρίες της ημέρας...!


Rust Cohle from "True Detective"


        Το internet εδώ και λίγες μέρες, έχει πάρει φωτιά από τις θεωρίες και το τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά στο "True Detective"! Θα αναφέρω μόνο δυο γιατί δεν θέλω να σας γεμίσω το κεφάλι με τρελές ιδέες... Φυσικά δεν θα μιλήσω για το αν ο Rust Cohle είναι ένοχος γιατί προσωπικά δεν το πιστεύω. Η σειρά προσπαθεί υπερβολικά να μας σπρώξει προς τα εκεί, άρα εγώ θα πάω προς την αντίθετη κατεύθυνση!


      Η θεωρία που ακούγεται περισσότερο απ' όλες είναι για τους 5 καβαλάρηδες. Σύμφωνα με αυτήν λοιπόν, ο Rust Cohle μας έδωσε ήδη αρκετά στοιχεία για αυτούς, αλλά ούτε εμείς δώσαμε αρκετή σημασία ούτε όμως και οι αστυνομικοί. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, ζήτησε συγκεκριμένη μάρκα μπύρας και άρχισε να κόβει τα κουτάκια φτιάχνοντας πέντε ανθρωπάκια. Τι το ιδιαίτερο είχαν λοιπόν; Όλα τους είχαν ένα κίτρινο αστέρι, σαν στέμμα, που θυμίζει έντονα τα σήματα των αστυνομικών και ήταν τοποθετημένοι σε ένα κύκλο. 

Beer can men

  Αλλά η συγκεκριμένη θεωρία δεν σταματάει εκεί... Χρησιμοποιεί και δυο άλλες φωτογραφίες για να μας πείσει ότι κάτι έχει βρει!

Τη φωτογραφία που είχε στο σπίτι της η μητέρα της Dora Lange, με την κόρη της όταν ήταν μικρή και πέντε καβαλάρηδες με κουκούλες.

five horsemen from "True Detective"


Αλλά και τον τρόπο που είχαν στήσει τις κούκλες τους οι κόρες του Marty Hart...


       Η δεύτερη θεωρία θέλει το Marty Hart να είναι ο ύποπτος και το βασίζει σε δύο πολύ απλά στοιχεία. Πρώτα απ' όλα ότι σκότωσε το Reggie Ledoux για να καλύψει τον εαυτό του και τη βασική αφίσα της σειράς.

True Detective poster

   Το κεφάλι του βρίσκεται στο κάτω μέρος και τα κλαριά σχηματίζουν κάτι σαν στέμμα...

     Φτάνει όμως με τις θεωρίες! Υπάρχουν τόσες πολλές που θα μπορούσα να γράψω τουλάχιστον άλλα δέκα post! Έχουν μείνει μόλις τρία επεισόδια και ίσως ο καλύτερος τρόπος να τα παρακολουθήσουμε θα είναι χωρίς πολλές θεωρίες συνωμοσίας στο πίσω μέρος του μυαλού μας! Έτσι για να κλείσει σωστά το post, και να σας ανοίξω την όρεξη για το αυριανό επεισόδιο, σας έχω τους τίτλους αρχής της σειράς με πρωταγωνιστές, γάτες... Αξίζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου