Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

8 τηλεοπτικά εστιατόρια που όλοι θα θέλαμε να επισκεφθούμε!





      Ακούγοντας τα νέα για την επιστροφή του "Pushing Daisies" έστω και σε μορφή μιούζικαλ, άρχισα να σκέφτομαι το πόσο θα ήθελα να βρεθώ σε κάποια πολύ γνωστά τηλεοπτικά εστιατόρια. Για να μπορέσω να δοκιμάσω τα φαγητά φυσικά αλλά και για να βρεθώ ανάμεσα στους αγαπημένους μου χαρακτήρες και να γίνω έστω και για λίγο κομμάτι των αγαπημένων μου ξένων σειράν! Αν τα εστιατόρια υπήρχαν στην πραγματικότητα θα πήγαινα και δεν θα έφευγα ποτέ!

1. The Pie Hole, Pushing Daisies





Οι πίτες και τα cup-pies είναι το καλύτερο επιδόρπιο! Ποιος δεν θα ήθελε να τρώει σε ένα εστιατόριο που έχει σχήμα γλυκού και φυσικά να έχει τον Lee Pace να τον σερβίρει!


2.Satriale’s Pork Store, The Sopranos



  Ότι σάντουιτς και αν προτιμάτε θα το βρείτε εκεί! Αλλά και αν έχετε κάποιο "άλλο" πρόβλημα μπορείτε απλά να πάτε στο πίσω γραφείο...


3.Double R Diner, Twin Peaks



 Υπάρχει αλλού καλύτερος καφές ή cherry pies; Δεν νομίζω!


4. Krusty Krab, Spongebob




         Θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά. Κάθε φορά που βλέπετε "Spongebob SquarePants" (είμαστε πολλοί μην μου κρύβεστε) δεν θέλετε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά  Krabby Patty; 


5. Bellefleur’s Bar and Grill (παλιότερα γνωστό ως Merlotte’s), 
True Blood



      Θα πρέπει να μην δώσετε μεγάλη σημασία στο ότι σχεδόν όσοι δουλεύουν ή πηγαίνουν σε αυτό το εστιατόριο πεθαίνουν με πολύ βίαιο τρόπο και να εστιάσετε στην εκπληκτική ποικιλία πιάτων που μας ετοιμάζει με μεγάλη αγάπη ο Lafayette...


6. Los Pollos Hermanos, Breaking Bad



      “I’d like the bucket of fried chicken, with a side of crystal blue, please.”


                7. The Mystic Grill, The Vampire Diaries



   Δεν υπάρχει ποτέ, ούτε ένα βαρετό βράδυ σε αυτό το εστιατόριο... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να ξυπνήσετε με δυο περίεργα σημάδια στο λαιμό σας το επόμενο πρωί και να πεινάτε για κάτι περισσότερο από burgers!


8. Luke’s Diner, Gilmore Girls




       Το μόνο μαγαζί στο οποίο αν δεν είσαι φανταστικός χαρακτήρας σειράς και προσπαθήσεις να καταναλώσεις ότι εκείνοι σε μια και μόνο επίσκεψη θα φύγεις τουλάχιστον 10 κιλά βαρύτερος!

2 σχόλια:

  1. Για το Double R Diner μέσα κι εγώ! Ειδικά αν έχει για μουσική το υπέροχο soundtrack της σειράς και την κυρία με το κούτσουρο, βεβαίως βεβαίως!
    Καλησπέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Είσαι μέσα στο μυαλό μου πάντα, με όλα τα σχόλια που κάνεις...! Να ανησυχήσω; ;)

      Διαγραφή