Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Οι 16 δυναμικότεροι γυναικείοι τηλεοπτικοί χαρακτήρες της τελευταίας δεκαετίας...

      

     Πρώτα απ' όλα πρέπει να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες! Χρόνια μας πολλά λοιπόν και θα πρέπει να θυμόμαστε να γιορτάζουμε κάθε μέρα γιατί το αξίζουμε. Στη συνέχεια δεν χρειάζεται να αναφέρω το πόσο αγαπάω να φτιάχνω λίστες! Ειλικρινά θα μπορούσα να το κάνω όλη μέρα! Γι' αυτό το σημερινό εορταστικό post είναι και αυτό... μια λίστα! Θα σας παρουσιάσω λοιπόν τους 16 πιο δυναμικούς γυναικείους τηλεοπτικούς χαρακτήρες που είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε την τελευταία δεκαετία(περίπου)!
   Είμαι σίγουρη ότι κάποια θα έχω ξεχάσει αλλά δεν ήταν δυνατό να τις συμπεριλάβω όλες! Μπορεί να ξέρουν να ρίχνουν ξύλο, να αποκεφαλίζουν με τρομερή χάρη, να είναι γεννημένες βασίλισσες, να μπορούν να κάνουν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς με "κλειστά" μάτια, να σερβίρουν την εκδίκηση τους με τον καλύτερο τρόπο αλλά πάνω απ' όλα είναι γυναίκες! Απολαύστε τες... (χωρίς κάποια συγκεκριμένη σειρά)


Cameron
Cameron, "Terminator: The Sarah Connor Chronicles"

Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen, "Game of Thrones"

Kara Thrace (Starbuck)
Kara Thrace (Starbuck), "Battlestar Galactica"

Sarah Walker
Sarah Walker, "Chuck"

Gemma Teller Morrow
Gemma Teller Morrow, "Sons of Anarchy"

Olivia Pope
Olivia Pope, "Scandal"

Cristina Yang
Cristina Yang,"Grey's Anatomy"

Michonne
Michonne, "The Walking Dead"

Kate Beckett
Kate Beckett, "Castle"

Kalinda Sharma
Kalinda Sharma, "The Good Wife"

 Buffy Summers
 Buffy Summers, "Buffy the Vampire Slayer"

Carrie Mathison
Carrie Mathison, "Homeland"

Peggy Olsen
Peggy Olsen,"Mad Men"

Sydney Bristow
Sydney Bristow, "Alias"

Emily Thorne
Emily Thorne, "Revenge"

zoe washburne
Zoe Washburne, "Firefly"

5 σχόλια:

  1. Υπάρχουν κάποιες σειρές που δεν τις έχω δει οπότε θα σε πιστέψω:-) Όμως νομίζω πως η Ντέϊνα Σκάλυ, έπρεπε να ήταν μέσα. Πολλές από τις παραπάνω ηρωίδες σειρών πάτησαν στα χνάρια της. Χρόνια μας πολλά και δυναμικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα!Έχεις απόλυτο δίκιο! Απλά αποφάσισα να βάλω στη λίστα κυρίες που έπαιξαν σε σειρές την τελευταία δεκαετία, άντε το πολύ 11 χρόνια πριν και η Scully είναι λίγο παλιότερη! Χρόνια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Και τη Νικίτα θα έπρεπε πιστεύω να συμπεριλάβεις! Της νέας σειράς την θεωρώ πολύ δυναμικό χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήμουν 100% αντικειμενική θα βρισκόταν στην λίστα αλλά... δεν μου αρέσει καθόλου η ηθοποιός, ούτε και η σειρά, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι πήρα την απόφαση να βάλω μόνο όποιες μου άρεσαν πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και ταυτόχρονα μου άρεσαν και οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσαν/ούν.

      Διαγραφή
    2. Αρα δν ειναι οι πιο δυναμικες γυναικες τη οθονης αλλα οι αγαπημενες σου ηθοποιοι....Η Νικιτα ειναι απτις πιο ωραιες γυναικες κ η ηρωιδα που υποδυεται μονο κ μονο απτη δουλεια της δυναμικη τη λες χαχα

      Διαγραφή