Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Που βρίσκονται οι πρωταγωνιστές του "The Big Bang Theory" στην κατάταξη των 25 πιο καλοπληρωμένων (ανά επεισόδιο) τηλεοπτικών ηθοποιών όλων των εποχών;



         Ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο πανικός που είχε ξεκινήσει πριν από ένα μήνα περίπου, όταν οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές του "The Big Bang Theory", Johnny Galecki, Kaley Cuoco και Jim Parsonsζήτησαν την γνωστή σε όλους μας αύξηση (να αμείβονται με 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για τις επόμενες τρεις σεζόν)! Ακόμα και ο Seth Mayers στον εναρκτήριο μονόλογο του στα χθεσινά βραβεία EMMY αναφέρθηκε στην αμοιβή του Parsons, προσθέτοντας βέβαια ότι αξίζει κάθε δεκάρα. Πού όμως βρίσκονται αυτοί οι τρεις ηθοποιοί ανάμεσα στους 25 πιο καλοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς (ανά επεισόδιο) όλων των εποχών;
 

Charlie Sheen, Two and a Half Men - Στην τελευταία του σεζόν η αμοιβή του είχε φτάσει τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο αλλά όταν έκανε άσχημα σχόλια για το δημιουργό της σειράς, Chuck Lorre, και μετά ζήτησε και 50% αύξηση τον έδιωξαν ακυρώνοντας και τα τελευταία τέσσερα επεισόδια της σεζόν.


Ray Romano, Everybody Loves Raymond  - Στην τελευταία του σεζόν και αυτός έφτασε τα 1,8 εκατομμύρια δολάρια το επεισόδιο.


Kelsey Grammer, Frasier - Στις τελευταίες δυο σεζόν της σειράς, ο Grammer έβγαλε συνολικά 75 εκ. δολάρια, δηλαδή 1,6 εκ. ανά επεισόδιο περίπου.
  

Tim Allen, Home Improvement - Μετά από διαπραγματεύσεις ανέβασε το κασέ του για την τελευταία σεζόν της σειράς στα 1,25 εκ. δολάρια.


Jerry Seinfeld, Seinfeld - Μπορεί να έβγαζε τότε ένα ταπεινό εκατομμύριο ανά επεισόδιο(!), αλλά μέχρι και σήμερα συνεχίζει να βγάζει περίπου 400 εκατομμύρια από δικαιώματα...!


Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc και Lisa Kudrow, Friends -Χάρη στην εξυπνάδα της Lisa Κudrow οι πρωταγωνιστές ακολούθησαν μια τακτική που δεν ήταν συνηθισμένη εκείνη την εποχή. Οι έξι ηθοποιοί διαπραγματεύτηκαν όλοι μαζί και κατάφεραν να πάρουν ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για τα τελευταία δυο χρόνια της σειράς. 


Johnny Galecki, Kaley Cuoco και Jim Parsons, Big Bang Theory  - Οι τρεις πρωταγωνιστές όπως είπαμε και παραπάνω κατάφεραν να κερδίζουν 1 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο και δικαιώματα από τα κέρδη της σειρά.


Helen Hunt και Paul Reiser, Mad About You  Τα συμβόλαια τους έλεγαν ότι θα πληρώνονται ακριβώς τα ίδια χρήματα, έτσι μετά από διαπραγματεύσεις κατάφεραν να πάρουν από 1 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο για την τελευταία σεζόν της σειράς, στην οποία τα νούμερα τηλεθέασης όμως έπεσαν δραματικά!


Michael C. Hall, Dexter - Ο ηθοποιός αμείφθηκε με 20 και 24 εκ. αντίστοιχα για την προτελευταία και τελευταία σεζόν της σειράς, δηλαδή με περίπου 1 εκ. ανά επεισόδιο.


Drew Carey, The Drew Carey Show - Στην τελευταία σεζόν της σειράς ο Carrey έπαιρνε 750,000 δολ. ανά επεισόδια το οποίο συνέβαλε και στην ακύρωση της σειράς μιας και με κόστος 3 εκ. ανά επεισόδιο ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσει για πολύ.


Ashton Kutcher, Two and a Half Men - Αν και βγάζει πολύ λιγότερα από όσα έπαιρνε ο Charlie Sheen, τα 750,000 δολ. ανά επεισόδιο είναι πολύ εντυπωσιακά.


Julia Louis Dreyfus, Jason Alexander και Michael Richards, Seinfeld - Οι υπόλοιποι της παρέας μπορεί να μην έχουν δικαιώματα στη σειρά που να τους αποφέρουν εκατομμύρια κάθε χρόνο, όταν όμως η σειράς παιζόταν ο μισθός τους ανά επεισόδιο ήταν 600,000 δολ.


Jon Cryer, Two and a Half Men - Τα 600,000 δολ. ανά επεισόδιο είναι πολύ λίγα για έναν άνθρωπο που ανέχθηκε και ανέχεται τόσα χρόνια τους Sheen, Angus T. Jones και Ashton Kutcher!


Mark Harmon, NCIS - Με 525,000 δολ. ανά επεισόδιο ο Harmon είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος από τους συναδέρφους του στις υπόλοιπες τέτοιους είδους σειρές (network dramas).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου