Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Next Season Talk - Part 6: "The Mindy Project"



    Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν της απολαυστικής κωμικής σειράς "The Mindy Project" και οι ανακοινώσεις για τους guest που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκειά της δεν έχουν σταματήσει λεπτό! Μια σειρά όμως με υπερβολικά πολλούς guest stars μπορεί να χάσει το στόχο της και να μην προλαβαίνει να αναπτύξει ούτε τις δικές τους ιστορίες αλλά ούτε και την κεντρική ιδέα της σειράς, κάτι που συνέβη πέρσι με την παρόμοια κωμική σειρά "New Girl".  Ευτυχώς το "The Mindy Project" έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τους guests, όπως με τους Seth Rogen και Ed Helms, των οποίων οι ιστορίες ήταν εξαιρετικές. Αν οι παρακάτω guest χαρακτήρες καταφέρουν να είναι τόσο ενδιαφέροντες και χαριτωμένοι όσο οι δυο που αναφέραμε, είναι σίγουρο ότι η σεζόν θα είναι πολύ επιτυχημένη!


Ο Rob Mcelhenney θα υποδυθεί το sexy αλλά ταυτόχρονα άθλιο ξάδερφο του Morgan, ο οποίος θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της σεζόν.


Η Rhea Perlman θα υποδυθεί την πολύ ιδιαίτερη μητέρα του Danny!


H Niecy Nash θα υποδυθεί μια γιατρό, η οποία θα εξελιχθεί σε πραγματική αντίπαλο σε ότι έχει να κάνει με τα εργασιακά της Μindy!


Η Shonda Rhimes θα υποδυθεί την... Shonda Rhimes!


Η Alison Tolman είναι η τελευταία που ανακοινώθηκε. Θα υποδυθεί μια συγγραφέα ρομαντικών βιβλίων η οποία θα βγει σε ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά με τον Peter.


Τέλος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα, η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η ίδια η Μindy Κalling λέει πολλά. Σε αυτήν μαζί με τους βασικούς πρωταγωνιστές, βλέπουμε και τον Sam Rockwell, τον οποίο αγαπάμε, και ο τίτλος της είναι "Στη δουλειά". Πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου