Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πρεμιέρες Σεπτεμβρίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 1



     Μην ακούσω κανέναν να εύχεται καλό χειμώνα μέσα στον καύσωνα! Ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσε κανείς να θέλει να φέρει το χειμώνα πιο γρήγορα, θα ήταν για να κάνουν οι αγαπημένες του σειρές πιο σύντομα πρεμιέρα... Αλλά μιας και αυτό δεν είναι εφικτό ας ηρεμήσουμε και ας απολαύσουμε για λίγο ακόμα όλα αυτά τα μικρά πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε όταν έχει ακόμα ζέστη! Και ας ενημερωθούμε φυσικά για τις πρεμιέρες που θα φέρει μαζί του ο Σεπτέμβριος! Καλό μήνα να έχουμε. (Όπως πάντα τα trailers των σειρών βρίσκονται στους τίτλους)


   1 Σεπτεμβρίου
  • "Houdini" - H μίνι σειρά θα έχει διάρκεια 4 ώρες και θα προβληθεί σε δύο κομμάτια. Το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο εκπληκτικός Adrien Brody και το trailers είναι απλά "μαγευτικό"!


   3 Σεπτεμβρίου

  • "The League" - Πρεμιέρα για τον έκτο κύκλο της κωμικής σειράς.


 7 Σεπτεμβρίου

  • "Broadwalk Empire" - Μια εκπληκτική σειρά φτάνει στην τελευταία της σεζόν. Θα μας λείψει...


 9 Σεπτεμβρίου

  • "If Loving You Is Wrong" - Νέα δραματική σειρά από τον Tyller Perry που θα είχε σαν πρωταγωνιστές πολλά ζευγάρια τα οποία ζουν στον ίδιο δρόμο και τις ρομαντικές περιπέτειες τους.
  • "Adam Devine's House Party" - Ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς θα έχει απλή δομή και θα παρουσιάζει σε κάθε επεισόδιο έναν έως τρείς καινούριους κωμικούς οι οποίοι θα εμφανίζονται στο party του Devine και θα παρουσιάζουν κάποια σκετσάκια στην αρχή και στο τέλος του επεισοδίου.
  • "Sons of Anarchy" - Πρεμιέρα για τον τελευταίο κύκλο της σειράς που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Το μόνο ερώτημα είναι, πόσοι από τους βασικούς χαρακτήρες θα πεθάνουν τελικά; Γιατί τα δυο άτομα που είχε πει σε ανακοίνωσή του ο δημιουργός, Kurt Sutter, μου ακούγονται σαν πολύ λίγα! 


  11 Σεπτεμβρίου

  • "Haven" - Η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν της σειράς θα έχει τελικά 26 επεισόδια και θα χωριστεί σε δυο ίσα κομμάτια με το πρώτο να προβληθεί τώρα και το δεύτερο το 2015.


 12 Σεπτεμβρίου

  • "Z Nation" - Οι Harold Perrineau και Tom Everett Scott πρωταγωνιστούν στη σειρά που ευελπιστεί να κλέψει λίγη από τη λάμψη του "The Walking Dead". Διαδραματίζεται τρία χρόνια μετά από την εμφάνιση της επιδημία που μετέτρεψε σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της γης σε ζόμπι, ένας άνθρωπος με ανοσία ίσως είναι το κλειδί για την επιβίωση των ελάχιστων επιζώντων. Για να είμαι ειλικρινής θα του δώσω μια ευκαιρία.


 16 Σεπτεμβρίου

  • "Brickleberry" - Η τρίτη σεζόν της κωμικής σειράς που όσοι είναι fans του "American Dad" την αγαπούν και όσοι είναι fans του "South Park" την βρίσκουν "λίγη"...
  • "The Mindy Project" - Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλος της πετυχημένης κωμικής σειράς, ο οποίος θα έχει πολλούς και διάφορους guest stars.
  • "New Girl" - Πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου