Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Next Season Talk Part 8 : "Supernatural", "Hannibal" και "The Walking Dead"



   Έχοντας λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν, επιστρέψαμε (για τα καλά ελπίζουμε!). Μπορεί εμείς να πήγαμε λίγο πίσω από τα τεχνικά μας προβλήματα αλλά τα νέα για τις καινούριες σεζόν των αγαπημένων μας σειρών δεν σταματούν ποτέ! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


   Το "Supernatural" φτάνει αισίως στην δέκατη και τελευταία σεζόν  ας ελπίσουμε. Μην με ρωτήσετε το πως και το γιατί αλλά στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ο Dean έγινε δαίμονας και απ'ότι φαίνεται ο χαρακτήρας του θα γίνει ο παλιός καλός Dean που αγαπήσαμε στις πρώτες σεζόν! Αυτό που θα έχουμε σε μεγάλες ποσότητες είναι φυσικά το ποτό, το sex, τα πορνοπεριοδικά αλλά  ακόμα και το karaoke και αυτό που ελπίζουμε να λείπει είναι η τρομερή του επιθυμία να θυσιαστεί για τους πάντες και τα πάντα αλλά και να κουβαλήσει όλο το βάρος του κόσμου στις πλάτες του. Όπως λέει και το tagline του καναλιού CW, θα είναι "The year of the Deanmon"! Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου και ακριβώς από κάτω θα βρείτε το πολύ διασκεδαστικό trailer.




  Μετά τον πανικό που προκάλεσαν τα σχόλια του δημιουργού του "The Walking Dead", Robert Kirkman, για τον αν ο χαρακτήρας του Daryl είναι gay, ο Norman Reedus, o ηθοποιός που το υποδύεται, ανέβασε τρεις φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο tweeter που δημιουργούν καινούρια ερωτήματα. Όλες του είναι υπέροχες αλλά δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...

Tweet 1: O Norman Reedus αστειεύεται και μας ανακοινώνει ότι ο υπεύθυνος 
για τα σπέσιαλ εφέ και το make up της σειράς, Greg Nicotero, του έκανε 
πρόταση γάμου!


 Tweet 2: Ο Reedus δέχεται συγκινημένος...


  Tweet 3: Αλλά όπως όλα τα πράγματα στη σειρά και αυτό δεν είχε 
θετική κατάληξη...



    Ποιό είναι το τόσο μεγάλο θέμα θα μου πείτε. Ακολουθούν spoiler για όσους δεν έχουν διαβάσει τα comics. Πριν πεθάνει ο Governor λοιπόν, είχε κόψει το χέρι του Rick, το οποίο φυσικά δεν συνέβη στη σειρά. Ποιανού είναι λοιπόν το χέρι; Του Daryl, του Rick ή κάποιου κομπάρσου; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 12 Οκτωβρίου για να μάθουμε την απάντηση. Μέχρι τότε δείτε όμως το τελευταίο trailer για την πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν.



 Τέλος έχω πολύ καλά νέα για τους fans της σειράς "Hannibal". Μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι ο χαρακτήρας της Gillian Anderson, Dr. Bedelia Du Maurier, θα επιστρέψει ως βασικός για την τρίτη σεζόν. Μετά και από τα γεγονότα του φινάλε θα ήταν κρίμα να μην την απολαύσουμε για περισσότερο από μερικές εμφανίσει ανά δυο-τρία επεισόδια. Ο δημιουργός της σειράς είπε ότι θα είναι τιμή του να δουλεύει και να γράφει για την Gillian Anderson και πως το πρώτο επεισόδιο θα είναι εστιασμένο στον καλό μας γιατρό και την Bedelia και θα μοιάζει με έναν πιλότο για μια διαφορετική τελείως σειρά. Μετά από αυτό το εξαιρετικό φινάλε και μια δεύτερη σεζόν κλάσεις ανώτερη από την πρώτη μόνο καλά πράγματα μπορούμε να περιμένουμε από τη σειρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου