Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

6 λόγοι για να αγαπήσεις το "You're the Worst" !




Νιώθεις ότι το "Coupling" σου έχει αφήσει ένα τεράστιο κενό; Θα ήθελες το "It's Always Sunny in Philadelphia" να σου δίνει κάτι παραπάνω από γέλιο; Αγαπάς τους άθλιους ανθρώπους και θέλεις να γνωρίσουν και αυτοί τον έρωτα; Τότε θα πρέπει να δεις το "You're the Worst" γιατί θα το αγαπήσεις! Με μόνο ένα επεισόδιο πριν το τέλος και με τα τελευταία επεισόδια να γίνονται όλο και καλύτερα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διώξεις μακριά την μουντάδα του καιρού και να γελάσεις, γιατί ξέρουμε ότι το χρειάζεσαι πραγματικά.


 6. Περιέχει πολύ σεξ!













Κάνουν πολύ σεξ και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Το θετικό είναι ότι παρουσιάζουν μια υγιέστατη σεξουαλική ζωή χωρίς ταμπέλες. Μας δείχνουν την πραγματικότητα και είναι κρίμα που για κάποιους αυτό είναι υπερβολή. Είναι στενάχωρο όμως να παρουσιάζεται οτιδήποτε είναι κοντά στην πραγματική ζωή είναι αυτόματα και επαναστατικό!

5. Ο χαρακτήρας του Jimmy έχει βάθος.


Θα ήταν απλό να σκεφτούμε ότι ο Jimmy έχει απλά ένα στυλ και τα μοναδικά πράγματα που τον χαρακτηρίζουν είναι ο σαρκασμός, η πικρία και η απόλυτη απουσία ανθρωπιά του. Αυτό όμως είναι που κάνει τον Chris Geere τόσο ιδιαίτερο, στα τελευταία επεισόδια μας έχει δείξει ότι έχει ψυχή και συναισθήματα! Ο Geere παίζει τόσο καλά που δεν μοιάζει σαν μια αλλαγή ή ωρίμανση του χαρακτήρα αλλά τα χαρακτηριστικά του ίδιου ανθρώπου.

4. Η Aya Cash είναι υπέροχη!


Η Aya Cash ως Gretchen είναι μαγευτική. Είναι είρωνας, κακιά, δυναμική και ταυτόχρονα αδύναμη και γεμάτη ελαττώματα. Όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από την ίδια αλλά την ίδια στιγμή ενδιαφέρεται πραγματικά για κάποιους ανθρώπους. Μισεί το πόσο ενδιαφέρεται, προσπαθεί να το κρύψει αλλά δεν τα καταφέρνει. Την αγαπώ!

3. Η Lindsay είναι ο αγαπημένος μου δεύτερος χαρακτήρας!


Θα μπορούσε εύκολα να είναι η χαζή φιλενάδα και για να είμαι ειλικρινής στην αρχή νόμιζα ότι έτσι θα την παρουσίαζαν αλλά με ξάφνιασαν ευχάριστα. Μέσα στα πρώτα κιόλας επεισόδια μας δείχνει τον εαυτό της και τον χαρακτήρα της και το ότι διαθέτει μεγάλη καρδιά. Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν συμβεί αν οι σεναριογράφοι δεν έκοβαν κ έραβαν σε ότι έχει να κάνει με τους διαλόγους κ δεν είχαν δώσει ίσο χρόνο στο να αναλύσουν τους δευτερεύοντες χαρακτήρες (όπως τους Sam, και τον rapper της Gretchen ο οποίος είναι διασκεδαστικότατος) όσο και τους βασικούς αλλά φυσικά και την εκπληκτική ερμηνεία της Kether Donohue.

 2. Ο Edgar είναι τα πάντα στην σειρά.


Μπορεί να είναι δεύτερος χαρακτήρας αλλά όπως και η Lindsay παραπάνω, είναι γραμμένος εξαιρετικά. Είναι η κολλά που φέρνει κοντά τους βασικούς μας χαρακτήρες. Είναι ο πρώην στρατιώτης με το PTSD ο οποίος είναι γεμάτος ευαισθησίες, είναι παράλογα λογικός και πιστεύει τρομερά στο πρωταγωνιστικό μας ζευγάρι.

1. Ενάντια σε κάθε λογική θέλουμε η Gretchen ο Jimmy να μείνουν μαζί.


Η σειρά θα μπορούσε να είναι γεμάτη με τα χειρότερα κλισέ του είδους μιας και αναφέρεται σε δυο ανθρώπους που φοβούνται την δέσμευση και τους βλέπουμε να βυθίζονται σε αυτήν αργά αλλά σταθερά. Η σειρά προσπερνά κάθε εμπόδιο που άλλες παλιότερα δεν είχαν καταφέρει, με τρομερή χάρη και φαινομενική ευκολία. Σε κάνει να νοιάζεσαι για αυτά τα άτομα. Να θέλεις να τους δεις μαζί. Κανονικά δεν θα έπρεπε, αλλά σε κάνει να το νιώθεις. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις χαρακτήρες σκληρούς, κακούς που είναι οι χειρότεροι γενικά και να κάνεις τον θεατή να νοιάζεται για αυτούς. Ο Stephen Falk όμως τα κατάφερε!

3 σχόλια:

  1. Νομιζω η καλυτερη του καλοκαιριου!(αυτη και το the strain) δεν ξερουμε ακομη αν θα ανανεωθει για 2η σεζον, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα αλλά υπάρχει ελπίδα μιας και τα πήγε σχετικά καλά με τα νούμερα τηλεθέασης και είχε πολύ καλές κριτικές!

      Διαγραφή
    2. Έχω καλά νέα! Ανανεώθηκε τελικά θα έχει 13 επεισόδια και θα μεταφερθεί στο FXX!

      Διαγραφή