Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μια αγαπημένη σειρά του NBC και μια καινούρια που το κανάλι απέρριψε και τελικά κατέληξε στο Netflix! Δείτε τα καινούρια trailers για τα "Hannibal" και "Unbreakable Kimmy Schmidt".



 Μόλις πριν τρεις μέρες ανακοινώθηκε ότι η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του "Hannibal" θα γίνει τελικά το... καλοκαίρι. Έτσι οι υπεύθυνοι εκεί στο NBC αποφάσισαν ότι πρέπει να μας δώσουν κάτι για να αντέξουμε μέχρι τότε! Το trailer έχει οτιδήποτε ένας σκληροπυρηνικός fan της σειράς (ναι, είμαι μια από αυτούς) θα μπορούσε όχι μόνο να ζητήσει αλλά και να ονειρευτεί. Για να ελαφρύνουμε λίγο όμως και το κλίμα σας έχω και το trailer για την καινούρια κωμική σειρά των Tina Fey και Robert Carlock (30 Rock)για το κανάλι Netflix. Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του trailer θα καταλάβετε γιατί το NBC αποφάσισε να μην την κρατήσει!


  Θα ξεκινήσουμε φυσικά με το "Hannibal", ξέρω ότι δεν με παρεξηγείτε, το trailer λοιπόν έχει την εκπληκτική μουσική του Brian Reitzell και θα σας κάνει να το παρακολουθήσετε με κομμένη την ανάσα. Ειλικρινά τα έχει όλα!


  Σίγουρα θα είδατε την υπέροχη Tao Okamoto ως Chiyoh αλλά και την πάντα αψεγάδιαστη Gillian Anderson. Μαζί με τις δυο κυρίες αυτές κυρίες θα δούμε και την Nina Arianda, η οποία θα υποδυθεί την γυναίκα του Will Graham

Nina Arianda


  Το δεύτερο trailer είναι για την καινούρια κωμική σειρά του Netflix, το "Unbreakable Kimmy Schmidt", στην οποία πρωταγωνιστεί η Ellie Kemper, ως μια γυναίκα που σώζεται από μια αίρεση η οποία πιστεύει ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου και ξεκινάει τη ζωή της από την αρχή δουλεύοντας σαν νταντά σε μια σελέμπριτι, την οποία θα υποδυθεί η Jane Krakowski (σε ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο για εκείνη, μας κάνει να νιώθουμε σαν να μην τελείωσε ποτέ το "30 Rock"). Η σειρά μοιάζει ταυτόχρονα τρελή αλλά και διασκεδαστική και ένα είναι σίγουρο, είναι από αυτές τις σειρές που είτε θα ξετρελαθείς μαζί της είτε δεν θα μπορείς να τη δεις καθόλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου