Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Πρεμιέρες Ιανουαρίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 1



  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλου! Εύχομαι ότι καλύτερο μα πάνω απ' όλα η καινούρια χρονιά να μας φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές πολλές (καλές) σειρές! Ο Ιανουάριος θα είναι ένας γεμάτος μήνας με πολλές νέες σειρές αλλά και αρκετές παλιότερες που επιστρέφουν, οι οποίες συνολικά ξεπερνούν τις 70. Το post λοιπόν θα χωριστεί σε πάνω από δυο κομμάτια για να μην γίνει κουραστικό. Παρακάτω, όπως ήδη ξέρετε, θα βρείτε τις πρώτες πρεμιέρες και πατώντας τον τίτλο της κάθε σειράς μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτήν βλέποντας το trailer της.


4 Ιανουαρίου

  • "Galavant" - Μια νέα κωμωδία από το κανάλι ABC η οποία όπως φαίνεται θα περιέχει ίσα μέρη τρέλας και κωμωδίας για να μας κρατήσει για αρκετά επεισόδια. Το ότι τραγουδάνε, αρκετά όπως φαίνεται, στην αρχή με ενόχλησε αλλά όσο περνούσε η ώρα άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο. Η σειρά περιγράφεται ως κωμική/φαντασίας/μιούζικαλ ελπίζω μόνο να μην τα μπλέξουν πολύ (τα μπούτια τους!).


6 Ιανουαρίου

  • "Cougar Town" - Τελευταία σεζόν για την αγαπημένη μας κωμική σειρά, θα μας λείψει πραγματικά η παρέα αυτή!


  • "Marvel's Agent Carter" - Τη γνωρίσαμε σαν το ερωτικό αντικείμενο του Captain America αλλά μέσα από το "Agents of S.H.I.E.L.D" μας έδειξε ότι είναι πολλά περισσότερα. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να μας αποδείξει αν μπορεί να κρατήσει μια σειρά μόνη της. Μαζί με την Hayley Atwell στον ομώνυμο ρόλο θα δούμε και τους James D'Arcy, Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, και Shea Whigham.

  • "Pretty Little Liars" - Η σειρά θα επιστρέψει για το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν.

  • "Switched at Birth" - Πρεμιέρα για τον τέταρτο κύκλο της σειράς.


7 Ιανουαρίου

  • "Empire" - Πρεμιέρα για αυτήν την hip-hop οικογενειακή σαπουνόπερα η οποία θα έχει μουσική γραμμένη εξολοκλήρου από τον Timbaland. Ο Terrence Howard πρωταγωνιστεί, ως ο Lucious Lyon, ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγούς ραπ ο οποίος πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο ποιος από τους τρεις πολύ διαφορετικούς γιους του θα αναλάβει την "αυτοκρατορία" που έχει χτίσει, όταν μαθαίνει πως έχει ALS και μόνο τρία χρόνια ζωής.

  • "Hindsight" - Μια νεαρή γυναίκα την μέρα που ετοιμάζεται για το δεύτερο της γάμο γυρίζει ξαφνικά στο 1995 έχοντας την ικανότητα να αλλάξει την πορεία ολόκληρης της ζωής της.


8 Ιανουαρίου

  • "Archer" - Πρεμιέρα για τον 6ο κύκλο της αγαπημένης μου σειράς!


9 Ιανουαρίου

  • "Banshee" - Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της σειράς. Πείτε μου ότι την βλέπει και κάποιος άλλος εκτός από μένα;

  • "Glee" - Δίωρη πρεμιέρα για την τελευταία σεζόν της σειράς, η οποία θα έχει μόνο 13 επεισόδια. Δίωρο θα είναι όμως και το φινάλε της στις 20 Μαρτίου.


11 Ιανουαρίου

  • "Episodes" - Πρεμιέρα για τον τέταρτο κύκλο της πολύ ευχάριστης κωμικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Matt LeBlanc.
  • "Girls" - Πρεμιέρα για τον 4ο κύκλο της σειράς που συνεχίζει να διχάζει. Μια σειρά που είτε την αγαπάς είτε δεν μπορείς να την βλέπεις!
  • "House of Lies" - Πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν.
  • "Looking" - Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που έχει ως πρωταγωνιστές τρεις πολύ καλούς φίλους που ζουν και ψάχνουν την αγάπη στο σημερινό San Francisco.
  • "Shamless" - Πρεμιέρα για τον πέμπτο κύκλο της σειράς.
  • "Toghetherness" - Νέα σειρά από το κανάλι HBO για δύο ζευγάρια που ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Πρωταγωνιστούν οι Mark Duplass, Melanie Lynskey, Steve Zissis και Amanda Peet.


5 σχόλια:

  1. Ναι ναι βλέπουμε κι άλλοι Banshee! Δεν είσαι μόνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή, πρώτα απ' όλα είσαι η μόνη που αντιλαμβάνεται ότι είμαι γυναίκα (όλο κάτι "φίλε καλά τα λες" ακούω)! Δεύτερον πολύ χαίρομαι που έχουν και άλλοι ένοχες απολαύσεις σαν και τις δικές μου!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα Κοίτα, ξέρω ότι είσαι γυναίκα επειδή το έχεις επισημάνει σε σχόλια όπου σε αποκαλούν "φίλε"! Και πλέον βοηθάει και η φωτογραφία σου.
    Το Banshee είναι λατρεία! Και υπάρχουν κι άλλοι λάτρεις εκεί έξω, δεν είμαστε μόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή