Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Πρεμιέρες Φεβρουαρίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 2


Vikings

 Το δεύτερο και τελευταίο κομμάτι το οποίο περιέχει όλες τις υπόλοιπες πρεμιέρες του μήνα Φεβρουαρίου. Όπως πάντα τα trailer θα τα βρείτε στους τίτλους των σειρών.


17 Φεβρουαρίου

  • "Perception" - Επιστρέφει μετά από πέντε μήνες περίπου για να ολοκληρώσει τον τρίτο του κύκλο.
  • "Rizzoli & Isles" - Επιστροφή μετά από τέσσερις μήνες για τις Jane Rizzoli και Dr. Maura Isles.


18 Φεβρουαρίου

  • "The Odd Couple" - Οι Matthew Perry και Thomas Lennon πρωταγωνιστούν στην δεύτερη τηλεοπτική εκδοχή του αγαπημένου και κλασσικού πλέον έργου του Neil Simon.
  • "Vikings" - Με έναν εξαιρετικό πρώτο κύκλο αλλά και έναν πολύ καλό δεύτερο είναι λογικό να περιμένουμε με τεράστια αγωνία την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου. Πιστεύετε πως θα δούμε και άλλες τόσο σοκαριστικές σκηνές;


20 Φεβρουαρίου

  • "The Jack and Triumph Show" - Νέα κωμική σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Jack McBrayer (30 Rock) και Triumph the Insult Comic Dog ως πρώην διάσημα παιδιά θαύματα.


23 Φεβρουαρίου

  • "The Night Shift" - Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της ιατρικής σειράς.


24 Φεβρουαρίου

  • "Gangland Undercover" - Σας έλειψε η ατμόσφαιρα του "Sons of Anarchy"; Μην μου στεναχωριέστε καθόλου, έρχεται η νέα σειρά του History Channel η οποία θα είναι βασισμένη στη ζωή του Charles Falco, ενός εμπόρου μεθαμφεταμίνης ο οποίος για να αποφύγει την φυλακή θα αναγκαστεί να διεισδύσει σε μια από τις πιο σκληρές συμμορίες μηχανόβιων της Αμερικής.


27 Φεβρουαρίου

  • "House of Cards" - O Πρόεδρος Underwood παλεύει για να διασφαλίσει την κληρονομιά του και η γυναίκα του Clair, θέλει πολλά περισσότερα από το να είναι η Πρώτη Κυρία. Όπως φαντάζεστε η πιο μεγάλη απειλή που θα έχουν να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά είναι ο ένας τον άλλον. Πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, προετοιμαστείτε.


28 Φεβρουαρίου

  • "Good Witch'' - Μια νέα σειρά βασισμένη στις ταινίες του Hallmark Channel , με πρωταγωνίστρια μια καλή μάγισσα (Catherine Bell) και έναν γιατρό (James Denton) που απ' ότι φαίνεται θα μαλώνουν σαν τον Αυλωνίτη και την Βασιλειάδου στην "Κυρά μας τη Μαμή"... 

   Αλλά και το πρώτο μέρος για όσους δεν πρόλαβαν να το διαβάσουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου