Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Πρεμιέρες Απριλίου, τι δεν πρέπει να χάσετε! Part 2



  Χρόνια πολλά σε όλους, ελπίζω να περάσατε εξαιρετικά! Για πολλούς η φετινή Κυριακή του Πάσχα αντί να είναι η κλασσική γιορτινή ημέρα που θα έρχονταν πιο κοντά με την οικογένεια τους και θα έτρωγαν τεράστιες ποσότητες αρνιού και κοκορετσιού, ήταν η μέρα της πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του "Game of Thrones". Η μέρα που περίμεναν εδώ και καιρό. Κανείς δεν ήξερε όμως πως αντί για ένα φτωχό πλην τίμιο επεισόδιο της σειράς, θα βλέπαμε τέσσερα! Καλά διαβάσατε, κάποιος επιτήδειος ανέβασε τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του πέμπτου κύκλου αφήνοντας πολλούς με ανοιχτό το στόμα. Προσωπικά μπορώ να πω ότι αυτό που συνέβη αν και αρχικά με ενθουσίασε, αργότερα κατάλαβα ότι δεν θα είναι καλό. Είναι από τις λίγες σειρές που αγαπώ να βλέπω επεισόδιο με το επεισόδιο και προτιμώ να την καταναλώνω αργά και βασανιστικά. Ότι έγινε έγινε όμως και δεν μπορεί να αλλάξει. Παρακάτω σας έχω λοιπόν τις υπόλοιπες πρεμιέρες του μήνα Απριλίου. (Όπως πάντα τα trailers βρίσκονται στους τίτλους των σειρών)


  12 Απριλίου

  •  "Game of Thrones" - Πρεμιέρα με ευτράπελα για τον πέμπτο κύκλο της σειράς με τέσσερα επεισόδια στην τιμή του ενός! (HBO)
  •  "Nurse Jackie" - Πρεμιέρα για τον έβδομο και τελευταίο κύκλο της σειράς. Θα μας λείψει! (Showtime)
  •  "Silicon Valley" - Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της εξαιρετικής κωμικής σειράς. (HBO)


 13 Απριλίου

  •  "Turn" - Πρεμιέρα για το δεύτερο κύκλο της δραματικής/κατασκοπικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Jamie Bell. (AMC)


 14 Απριλίου

  •  "Other Space" - Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Paul Feig μετά το cult πλέον "Freaks & Geeks", είναι μια κωμωδία για ένα group εξερευνητών του διαστήματος στον 22ο αιώνα που δεν έχει και ιδιαίτερη εμπειρία! Πρωταγωνιστούν οι Joel Hodgson και Trace Beaulieu. Και τα οκτώ επεισόδια θα προβληθούν μαζί. (Yahoo!)


 16 Απριλίου

  •  "Major Lazer" και "Axe Cop"Πρεμιέρα για άλλες δύο σειρές του Animation Domination, οι οποίες δείχνουν πραγματικά περίεργες, περισσότερο βέβαια το "Major Lazer" που μου έχει κάνει εδώ και καιρό εντύπωση! (FXX)


 17 Aπριλίου

  •  "Lost Girl" - Πρεμιέρα για τον τελευταίο κύκλο της σειράς, με τα πρώτα οχτώ επεισόδια να προβάλλονται κανονικά και τα υπόλοιπα να είναι σε αναμονή. (Syfy)
  •  "Bitten" - Special δίωρη πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν της σειράς. (SyFy)
  •  "The Messengers" - Η νέα σειρά του καναλιού CW έχει ως πρωταγωνιστές πέντε φαινομενικά άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους, οι οποίοι πεθαίνουν όταν ένα μυστηριώδες αντικείμενο πέφτει με τρομακτική ταχύτητα στη γη. Δεν μένουν όμως νεκροί για πολύ γιατί μετά από λίγες ώρες ξυπνάνε και έχουν αποκτήσει υπερδυνάμεις που πρέπει να χρησιμοποιήσουν για το κοινό καλό μιας και όλα δείχνουν πως έρχεται η Αποκάλυψη. (CW)


 18 Απριλίου

  •  "Tatau" - Δυο εικοσάχρονοι από το Λονδίνο κάνουν διακοπές στα νησιά Cook όταν ξαφνικά βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν φόνο. Η σειρά θα έχει οκτώ επεισόδια. (BBC America)

  •  "Orphan Black" - Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της εξαιρετικής σειράς. (BBC America)


 25 Απριλίου

  • "When Calls the Heart" - Πρεμιέρα για το δεύτερο κύκλο της σειράς. (Hallmark)


 26 Απριλίου

  •  "Happyish" - Σε έναν ρόλο που είχε γραφτεί για τον Philip Seymour Hoffman λίγο πριν τον θάνατό του, ο Steve Coogan πλέον πρωταγωνιστεί ως ένας μεσήλικας που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει ριζικά όταν αποκτά ένα νέο αφεντικό μόλις 25 χρονών. Μαζί του θα δούμε τους  Bradley Whitford και Kathryn Hahn. (Showtime)


 29 Απριλίου

  •  "The Casual Vacancy" - Παραγωγή των HBO και BBC θα είναι η τρίωρη μίνι σειρά βασισμένη στη ομώνυμη νουβέλα της J.K. Rowling με πρωταγωνιστές τους Michael Gambon, Keeley Hawes, Rory Kinnear, Monica Dolan και Julia McKenzie. Τα δυο πρώτα κομμάτια θα προβληθούν σήμερα ενώ το τρίτο στις 30 Απριλίου. (HBO)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου