Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

"The Walking Dead": Το Top 10 των "δολοφόνων" ανά σεζόν!



  Κάθε εβδομάδα που περνάει χωρίς καινούριο επεισόδιο "The Walking Dead" είναι μια δύσκολη εβδομάδα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να απαλύνω τον πόνο σας είναι να βρίσκω λόγους σαν τον σημερινό για να γράφω posts και να σας θυμίζω πόσο πολύ αγαπάτε τη σειρά! Αναρωτηθήκατε ποτέ λοιπόν ποιος έχει σκοτώσει τους περισσότερους walkers και ανθρώπους ανά σεζόν; Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας δώσουν τον ακριβή αριθμό και είναι σίγουρο πως κάποια από τα παρακάτω στοιχεία θα σας ξαφνιάσουν!

  Ας ξεκινήσουμε με το top 10 των "δολοφόνων" βλέποντας στις προηγούμενες πέντε σεζόν ποιοι έχουν σκοτώσει τους περισσότερους. Συμπεριλαμβάνει τους θανάτους που είδαμε στις οθόνες μας μόνο.




  Ο Glenn είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που δεν έχει σκοτώσει ακόμα άνθρωπο, από όσους βέβαια ζουν ακόμα (sorry Andrea) και φυσικά από όσους βρίσκονται μαζί μας από την πρώτη κιόλας σεζόν. Αυτό θα έπαιξε ήδη μεγάλο ρόλο στο πως αντέδρασε στην φετινή σεζόν αλλά και για το πως θα αντιδράσει με την πράξη του Rick στο φινάλε. Ας δούμε όμως μια μια τις σεζόν.



  Στην πρώτη σεζόν τα πράγματα ήταν πολύ θετικά έχοντας μόλις έναν και μόνο θάνατο ανθρώπου.


  Ποιος θα το πίστευε πως η Andrea θα ήταν το νούμερο ένα στην δεύτερη σεζόν; Επίσης βλέπουμε πως και ο Rick μπαίνει σιγά σιγά στο παιχνίδι σκοτώνοντας και εκείνος τους πρώτους του ανθρώπους.


  Ο Κυβερνήτης κατάφερε ότι κανένας άλλος μέχρι στιγμής, να έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους παρά walkers. Την ίδια στιγμή ο Daryl και η Michonne μας δείχνουν τι μπορούν να καταφέρουν με μόνο "αντίπαλο" το Rick που είναι ασταμάτητος!


  Ο Rick κάνει ένα μικρό διάλειμμα προσπαθώντας να γίνει αγρότης και επιτρέπει σε μερικά φρέσκα πρόσωπα να μπουν στην δεκάδα. Βλέπουμε έτσι σιγά σιγά πως ο Glenn είναι το κρυφό όπλο της ομάδας.


  Τέλος ο Glenn καταφέρνει να φτάσει στο νούμερο ένα σκοτώνοντας 70 walkers, χάρη σε εκείνη την υπέροχη βόλτα με το αυτοκίνητο. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι τεράστιος με 7 στους 10 να έχουν από 20 φόνους και πάνω! Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στην έκτη σεζόν. Για να δούμε λοιπόν, πόσοι Wolves κρύβονται στο δάσος...


1 σχόλιο: