Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Τα τελευταία νέα για τις σειρές που ακυρώνονται, ανανεώνονται, επανέρχονται και ότι άλλο χρειάζεται να ξέρεις!!





               Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Μαζεύω εδώ και μέρες νέα για τις σειρές, για να μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι ακριβώς πίνουν ή καπνίζουν όλοι εκείνοι που αποφασίζουν ποιες σειρές θα ακυρωθούν, θα ανανεωθούν, θα γυρίσουν από "το ντουλάπι" κτλ. Ας ξεκινήσω με τα απλά.

                      Οι σειρές που ακυρώθηκαν:

We are men:2 επεισόδια
Lucky 7:2 επεισόδια 
Welcome to the family:3 επεισόδια
Ironside:4 επεισόδια 

Δεν έχω να πω κάτι βαθυστόχαστο, απλά ότι ήταν μέτριες έως κακές σειρές και ότι δεν νομίζω ότι θα λείψουν σε κανέναν ιδιαίτερα...


Οι σειρές που θα ζήσουν για να παλέψουν ακόμα μια μέρα (κοινώς θα τη βγάλουν τη σεζόν!!!)





Mom, The Millers, The Crazy Οnes, Dads (!!!), Brooklyn Nine-Nine, Agents of S.H.I.E.L.D., The Blacklist, Us & Them*

Από τα παραπάνω προσωπικά παρακολουθώ 4 (TCO,BNN,AOS,TB) και με χαροποίησαν ιδιαίτερα τα νέα! Τα δυο πρώτα μου ήταν αδιάφορα, κρίνοντας από την πρεμιέρα τους, αλλά δεν με ενόχλησαν, το "Dads" όμως είναι άθλιο και πολύ λίγο. Ειλικρινά μέχρι και το "We are men" ήταν καλύτερο... Δεν παίρνω όμως  εγώ τις αποφάσεις δυστυχώς...(ωραία θα ήταν!!!)
*Το "Us & Them" είναι μια μυστήρια ιστορία, ενώ ο πιλότος άρεσε, το FOX αποφάσισε να μην γυριστούν επιπλέον επεισόδια και απλά να παιχτούν τα 7 που έχουν γυριστεί!!!

                Οι σειρές που ανανεώθηκαν:

Master of Sex: Η καλύτερη σειρά της σεζόν ανανεώθηκε, δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο! Ευτυχία!!
Drop Dead Diva: Το κανάλι του έδωσε το "φιλί της ζωής" και ενώ είχε γίνει ανακοίνωση ότι ακυρώθηκε, τελικά θα ζήσει(!) για να δει και τον 6ο της κύκλο με 13 ολοκαίνουργα επεισόδια.
Suits: Ναι λοιπόν θα επιστρέψει η λαμπερή παρέα με τα ακριβά κοστούμια και τα γυαλιστερά(!) μαλλιά για 4η σεζόν! Μια παράκληση όμως ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ HARVARD...!
Homeland: Το γεγονός ότι ανανεώθηκε δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο. Οι σεναριογράφοι είναι φανερό ότι προσπαθούν να το κρατήσουν ζωντανό αλλά δεν φαίνεται να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Φρέσκια πνοή θα έδινε σίγουρα μια ανακοίνωση ότι η επόμενη θα ήταν η τελευταία σεζόν αλλά από το κανάλι Showtime (που "ξεχείλωσε" το "Dexter") δεν έχω και πολλές ελπίδες...
Franklyn & Bash: Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω απ' το ότι δεν με συγκινεί καθόλου η σειρά, για όσους όμως την παρακολουθούν, τα καλά νέα είναι ότι θα έχει και 4ο κύκλο με 10 επεισόδια.
Sleepy Hollow: Η πιο γρήγορη ανανέωση σειράς στα χρονικά!!! Όχι μόνο πήρε το πράσινο φως για να ολοκληρώσει τη σεζόν αλλά και για 13 επεισόδια στη 2η σεζόν από τις 18/10 (ενώ δηλαδή μόλις είχε παιχτεί το 3ο επεισόδιο του 1ου κύκλου!!)
Body of Proof(??): Έχω νέα για τους φίλους της σειράς,μέχρι πριν λίγες μέρες αυτό που ξέραμε ήταν ότι η σειρά είχε ακυρωθεί αλλά το ABC το σκέφτεται σοβαρά να το εντάξει και πάλι στο πρόγραμμά του στη μέση της σεζόν, για να αντικαταστήσει το Lucky 7. Θα μάθουμε λοιπόν σύντομα, αν θα έχει την τύχη του "Unforgettable" που ακυρώθηκε με μόνο μία σεζόν στο ενεργητικό του και τώρα ανανεώθηκε για 3η σεζόν τελικά!!


                 Οι σειρές που κάνουν αλλαγές:

Almost Human: H πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 4/11 αλλά θα το δούμε τελικά στις 17/11. Ο λόγος, απλός, για να έχει καλύτερες ελπίδες σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση!
Parks & Recreations: Μια πολύ βασανισμένη σειρά! Τα επόμενα επεισόδια θα παιχτούν στις 14/11 και 21/11 για να σταματήσει και πάλι και να το ξαναδούμε στις αρχές του 2014. Το κανάλι δεν πιστεύει ότι μπορεί να του δώσει κάτι παραπάνω όσον αφορά την τηλεθέαση, άρα το κάνει μπαλάκι, και στη θέση του προβάλει ποδόσφαιρο, "Τhe Voice", "SNL" (και ότι άλλο βρει). Επίσης προσπαθεί να δώσει ώθηση στο "Sean Saves the World" (του οποίου η πρεμιέρα ήταν μέτρια)  όπως μπορεί, για να μην καταλήξει να το κόψει...!


                  Οι σειρές που κάτι σου θυμίζουν:

Murder, she Wrote: Μια από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών, με πρωταγωνίστρια την Angela Lansbury (υποψήφια για 10 χρυσές σφαίρες και 12 βραβεία Emmy) θα ξαναγυριστεί με πρωταγωνίστρια, την πρόσφατη νικήτρια στα Oscar, Octavia Spencer! Πιστεύω ότι δεν μπορεί να βγει κάτι μέτριο, ή θα είναι εξαίσιο ή δεν θα βλέπεται!! 




Charmed:  Μια από τις πολλές επιτυχίες του  Aaron Spelling, με 8 σεζόν παρακαλώ (προβλήθηκε και από το κανάλι STAR) θα ξαναδούμε από το κανάλι CBS. Θα κρατηθεί η βασική κεντρική ιδέα, τέσσερις αδελφές που ανακαλύπτουν ότι το πεπρωμένο τους είναι να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν το κακό και θα αλλάξουν μικρολεπτομέρειες.


Τι έμαθα από όλα τα παραπάνω: Όπου ακούς πολλά κεράσια...!!!

P.S. Η Jessica Lange (σε μια υπέροχη συνέντευξή της) δήλωσε ότι η επόμενη θα είναι η τελευταία σεζόν της στο "American Horror Story" και πολλά άλλα...




                              Ακολουθήστε μας και στο Facebook,
    https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου