Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

The Watcher: "American Horror Story:Coven" Season 3 Episodes 1-3...You little Witch-Bitch!!




                Φτάσαμε αισίως στο τρίτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι τα έχουμε δει όλα! Ίσως είναι η καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής!
Έχει το suspense της πρώτης και προκαλεί τη σιχαμάρα της δεύτερης και σε υπνωτίζει . Αλλά πέρα απ' όλα σε αυτή τη σειρά έχουν καταλάβει αυτό που έλεγα ότι κάνε λάθος το "Agents of S.H.I.E.L.D.", εδώ η δύναμη τους είναι οι μεγαλύτερες κυρίες. Σίγουρα και το νέο αίμα έχει ταλέντο (θα μιλήσω λίγο πιο κάτω) αλλά οι τρεις ΘΕΕΣ είναι υπέροχες. Φυσικά μιλάω για την Jessica Lange (Fiona Goode), τη Kathy Bates (Delphine LaLaurie) και την αγέρωχη Angela Bassett (Marie Laveau)!!! H χημεία των δυο πρώτων είναι έκδηλη σε κάθε σκηνή που μοιράζονται είτε όταν τσακώνονται είτε όταν αναπολούν αλλά για μένα αυτή που κλέβει την παράσταση είναι η Marie Laveau, απλά εξαιρετική!




      Από που να αρχίσω!!Το πρώτο επεισόδιο ήταν εκπληκτικό και σε έβαζε αμέσως στο κόσμο του "American Horror Story"! Μας ξεκίνησε με την υπέροχη Delphine LaLaurie και το άρρωστο μυαλό της, να βασανίζει αθώους ανθρώπους και φυσικά να φτιάχνει έναν πραγματικό Μινώταυρο!WoW!




  Φυσικά την γνωστή μας από τον πρώτο κύκλο, αδερφή της υπέροχης Vera Farmiga, Taissa να μας θυμίζει κάτι από Anna Paquin στο X-Men με το εκπληκτικό "χάρισμα" της!! Να δείχνουν από το πρώτο επεισόδιο ότι ο θάνατος του Evan Peters είναι απλά για να βρει η Taissa ένα σωστό ταίρι. Άλλωστε τόσο κόπο έκαναν να μας θυμίσουν το "Romeo And Juliet" σε αυτήν την υπέροχη σκηνή για να πεθάνει "απλά" και να μην τον ξαναδούμε!!




                     Εκτός αυτού είναι και πολύ γλυκούλης...!Εεεε?











    Ααα μα πώς ξέχασα να αναφέρω την εκπληκτική  Frances Conroy στην παραπάνω αναφορά μου στις μεγαλύτερες κυρίες που λάμπουν μέσα από τη μικρή μας οθόνη (χωρίς βέβαια αυτήν την άθλια πορτοκαλί "περούκα")! Τις άλλες τρεις μικρές μάγισσες, την αγαπημένη μου Jamie Brewer (Nan) η οποία μπορεί να ακούσει τις σκέψεις των άλλων , την Gabourey Sidibe (Queenie) η οποία είναι ζωντανή κούκλα voo doo (damn girl) και την Emma Roberts (Madison) σαν άοσμη,άγευστη sexy star και "wannabe" supreme. Στο ρόλο της διευθύντριας και κόρης της Fiona έχουμε την Sarah Paulson (Cordelia Foxx) που φάνηκε πολύ στο πρώτο επεισόδιο αλλά στη συνέχεια χάθηκε λίγο πίσω από τις υπόλοιπες κυρίες! Τον Denis O'Hare (Spalding) σαν τον μουγκό υπηρέτη που επιτέλους απ' ότι φαίνεται θα τον δούμε λίγο παραπάνω στο επόμενο επεισόδιο (και απ' ότι κατάλαβα έχει μαζέψει πολλά "χαλιά" ανά τα χρόνια!). Και φυσικά τη Lily Rabe(Misty Day), την περσινή καταπληκτική Sister Mary Eunice στο δεύτερο κύκλο της σειράς, φέτος να είναι η αναστημένη μάγισσα με τα ψυχολογικά προβλήματα (ρόλος που μπορεί να κάνει τη διαφορά φέτος)!
Όσο εθιστικό όμως ήταν το πρώτο επεισόδιο τόσο ασύνδετο ήταν το δεύτερο κάνοντάς μας να μπερδεύουμε τα flash back με το παρόν, πιο συγκεκριμένα με την υπόθεση με το μωρό!! Anyway!! Ευτυχώς το τρίτο μας αποζημίωσε με το να είναι extra creepy, σιχαμερό (ναι μιλάω για το baby gravy), αρρωστημένο (ναι μιλάω για την "αγάπη" της μητέρας...) και φυσικά πολύ ευχάριστο στο τέλος (ναι μιλάω για την ανάγκη του coven για καινούριο χαλί!)... Η καινούρια σεζόν τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής και ελπίζω να αξιοποιήσει στο έπακρο τους ηθοποιούς που έχει στο δυναμικό του ο Ryan Murphy και δεν χρειάζεται και τίποτα άλλο!!



:Το πρώτο επεισόδιο σε υπνώτιζε, έμπαινες αμέσως στο κόσμο της σειράς και φυσικά δεν ήθελες να τελειώσει με τίποτα!!


:Το δεύτερο επεισόδιο έπεσε στη κλασσική παγίδα και ήταν πολύ κατώτερο της πρεμιέρας,αλλά και πάλι πολύ ενδιαφέρον!




:Το τρίτο επεισόδιο ήταν πιο έντονο απ' όλα σε όλους τους τομείς, το παλιό καλό "American Horror Story" επέστρεψε!!





                  Τέλος σας έχω ένα μήνυμα της Delphine LaLaurie!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου