Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Updated Special: Ετοιμαστείτε για τις 21 πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές για τη σεζόν 2013-14!! Part 1



                                                          Updated on 18/1/14
           Μας περιμένει ένας πολύ πλούσιος τηλεοπτικός χειμώνας όπως καταλάβατε από τον τίτλο! Θα σας παρουσιάσω τις 21 πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές για την καινούρια σεζόν. Μιλάω για ολοκαίνουριες σειρές!! Θα μου πείτε σίγουρα ότι αστειεύομαι, αλλά μιλάω πολύ σοβαρά! Ήδη μέχρι στιγμής έχουν ξεκινήσει οι πρώτες 30  φθινοπωρινές σειρές (!), μην ξεχνάμε τις παλιότερες που ανανέωσαν για τη σεζόν 2013-14 καιιιιι περιμένουμε και αυτές της σημερινής μου λίστας.
    Στο σημερινό post δεν θα βάλω σειρές βασισμένες σε comics (5-6 τουλάχιστον), τις σειρές του MTV (άλλες 4), ούτε τα spin offs(σειρές βγαλμένες από άλλες, μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 2) και βγάζω και αυτές από το παλιότερο post που είναι βασισμένες σε παλιότερες ταινίες (άλλες 8) ...!!!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι πανικό σειρών μιλάμε. Δεν ξέρω τι θα προλάβουμε να δούμε! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, σας έχω trailers(πατήστε το τίτλο της σειράς), ημερομηνίες για τις πρεμιέρες, το βασικό cast και περιλήψεις (για όσα περισσότερα μπορώ και έχουν βγει ανακοινώσεις μέχρι σήμερα)!!


                                       21."Inteligence"
                                              (CBS)


     Σας έλειψε ο "Sawyer" (Lost)? Αν ναι, δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ! Στις 24/02/2014 κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί! Μια σύντομη περιγραφή της θα έλεγα ότι είναι το "Chuck" για ενήλικες! Πρωταγωνιστής μας είναι ο  Josh Holloway, σαν ένας πράκτορας που του έχουν τοποθετήσει ένα microchip και πλέον κατέχει τεχνητή νοημοσύνη. Από το trailer μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα είναι μια σειρά γεμάτη δράση, τη κλασσική υπόθεση "θα ερωτευθούν δε θα ερωτευθούν"  μεταξύ των πρωταγωνιστών και φυσικά άπειρα πλάνα του πολύ όμορφου Holloway να λέει εξυπνάδες! 100% επιτυχία, γιατί συνδυάζει δράση για το αντρικό κοινό και όμορφους πρωταγωνιστές για τις κυρίες!!



                                            20."Rake"
                                              (FOX)


    Αρχικά να πω ότι η σειρά αυτή δεν είναι καινούρια με όλη την έννοια της λέξης. Θα είναι η αμερικάνικη διασκευή της, ομώνυμης σειράς από την Αυστραλία  που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια και ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. Θα μου πείτε τώρα, γιατί να το κάνουν αυτό... Αυτό σκέφτηκα και εγώ στην αρχή, αλλά μετά είδα το αμερικάνικο trailer και κατάλαβα. Εκτός από το κλίμα της σειράς, που ναι μεν είναι πάλι κωμικό, το έχουν κάνει πολύ πιο ελαφρύ. Έχουν προσθέσει στοιχεία που δεν υπήρχαν στη πρωτότυπη σειρά, έχουν αλλάξει άλλα (όπως το όνομα του πρωταγωνιστή) και να το πω πιο γενικά το έχουν κάνει πιο "αμερικάνικο", που σε αυτήν και μόνο την περίπτωση δεν το λέω για κακό!! Είχαν μια εκπληκτική πρώτη ύλη και διάλεξαν εκπληκτικό cast με πρωταγωνιστή τον πολύ ταλαντούχο Greg  Kinnear. Ο πρωταγωνιστής μας λοιπόν είναι ένας καταπληκτικός δικηγόρος (στο πρώτο επεισόδιο έχει σαν πελάτη του ένα πραγματικό κανίβαλο), ο οποίος όμως έχει εθισμό στο τζόγο, είναι ερωτευμένος με μια πόρνη, έχει μια τρελή πρώην και γενικότερα μια τρελή ζωή! Πιστεύω πως θα πιάσει σαν σειρά! Εγώ θα του δώσω σίγουρα μια ευκαιρία! 


                                    19."True Detective"
                                             (HBO)


     Τι μπορώ να πω για αυτή τη σειρά! Το trailer, τα promos, το cast, η υπόθεση, το κανάλι... Τελειότητα! Είναι η ιστορία δυο "προβληματικών" ντετέκτιβ οι δρόμοι τους διασταυρώνονται διαρκώς, σε διάρκεια 17 χρόνων(!), στο κυνήγι ενός serial killer από τη Louisiana. Πρωταγωνιστές θα είναι οι κολλητοί Woody Harrelson και Matthew McConaughey  και η πρεμιέρα θα είναι στις 12/01/2014 ακριβώς μετά την πρεμιέρα του "Girls". Σύμφωνα με το HBO θα αποτελείται από 8 επεισόδια και είναι μια σειρά ανθολογίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σεζόν θα αλλάζει ιστορίες (σαν το "American Horror Story"), πιθανότατα όμως και πρωταγωνιστές.


                                     18."Penny Dreadful"
                                           (Showtime)


         Ένα πολύ ιδιαίτερο ψυχολογικό θρίλερ με πολλά γνωστά ονόματα στο cast του, όπως τους Eva Green, Josh Hartnett, Billie Piper, Timothy DaltonDanny Sapani, Helen McCrory και πολλούς άλλους! Η σειρά θα έχει πολλούς λογοτεχνικούς χαρακτήρες τρόμου, όπως ο Dr. Frankestein και το τέρας που δημιούργησε, το Dorian Grey και το κόμη Δράκουλα, με βάση το Λονδίνο της Βικτοριανής εποχής. Ακούγεται εντυπωσιακό, μένει να δούμε πως θα τα πάει απέναντι στα ήδη πολύ δημοφιλή άλλα "υπερφυσικά" show! Θα την δούμε την άνοιξη του 2014! Εδώ σας έχω και το 2ο promo ! Και το official trailer επιτέλους!


                                        17."The strain"
                                                 (FX)


    Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που γράφω το post κανένα trailer, ούτε καν teaser, γι' αυτό βάζω μια δίλεπτη συνέντευξη από το Comi-Con με έναν από τους πρωταγωνιστές (Sean Astin) που μιλάει λίγο για τη σειρά. Είναι βασισμένη λοιπόν στη πολύ επιτυχημένη τριλογία βιβλίων του  Guillermo del Toro, που έχει μια παράξενη ιστορία. Είναι από αυτά τα βιβλία που γράφτηκαν επειδή το 2009 που ο Toro έψαχνε να το γυρίσει σε σειρά δεν ενδιαφερόταν κανένας. Έτσι του πρότεινε κάποιος να το κάνει βιβλίο και πέτυχε! Μετά από 4 χρόνια λοιπόν θα καταφέρει να το γυρίσει επιτέλους! Όταν λοιπόν ένα αεροπλάνο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο JFK με σφραγισμένες πόρτες και χωρίς φώτα, ο επιδημιολόγος Dr. Ephraim Goodweather, στέλνετε για να ερευνήσει το τι συμβαίνει. Μέσα βρίσκει 200 πτώματα και 4 επιζώντες. Όταν όμως τα πτώματα αρχίζουν να εξαφανίζονται από το νεκροτομείο, ο επιδημιολόγος και μια μικρή ομάδα μάχονται όχι μόνο για να σώσουν τους αγαπημένους του αλλά και ολόκληρη την πόλη από μια αρχαία απειλή για την ανθρωπότητα. Με μια λέξη βρικόλακες!!! Με ένα πολύ καλό cast που αποτελείται από τους Corey StollJohn Hurt, Kevin Durand, Mia MaestroJonathan Hyde, Sean Astin, Leslie Hopeκαι με το μαγικό άγγιγμα του Del Toro, μιλάμε για κάτι πολύ εντυπωσιακό!!UPDATE: Στις 18/11/13 ανακοινώθηκε ότι η πρώτη σεζόν θα έχει 13 επεισόδια και ότι σύντομα ξεκινάνε τα γυρίσματα!
    

                                       16."Legends"
                                              (TNT)


       Επιτέλους, μια σειρά με το Sean Bean (στην οποία ελπίζουμε να μην πεθάνει...!), που είναι ραμμένη και κομμένη στα μέτρα του! Είναι σουπερυπερτέλειος κατάσκοπος και καταπληκτικός στο να αλλάζει ταυτότητες. Όλα πάνε καλά μέχρι που ένας μυστηριώδης ξένος του δίνει λόγο να αμφιβάλλει για την πραγματική του ταυτότητα. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο? Πολύ δράση και ο Sean Bean κατάσκοπος! Μαζί του θα δούμε και Ali Larter, Steve Harris, Tina Majorino and Amber Valletta. Wow!!


                                      15."The Leftovers"
                                              (HBO)

  
        Η νέα σειρά του Damon Lindelof (Lost,Cowboys and Aliens,Prometheus) θα είναι βασισμένη στη ομώνυμη νουβέλα του 2001, από τον Tom Perrotta. Βλέπουμε τι συμβαίνει μετά από μια παγκόσμια αναρπαγή (Global Rapture like event) που μπορεί να έχει και βιβλική σημασία(δεν ξέρουμε ακόμη), και όσους έμειναν πίσω να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει και τι θα κάνουν μετά. Μια ιδέα που κάτι μας θυμίζει, αλλά θα περιμένουμε να δούμε που θα το πάει για να κρίνουμε...! Δεν υπάρχει trailer για να πάρουμε μια ιδέα αλλά το cast και εδώ είναι εξαιρετικό,  Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Ann DowdMichael Gaston.
                               

                                  Συνεχίστε στο Part 2 του αφιερώματος!!!
                                                                      ή
                                         Ακολουθήστε μας στο Facebook,
    https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου