Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

"The Walking Dead": Τι περιμένουμε από το δεύτερο μισό της 4ης σεζόν! (περιέχει spoilers)



         Οι εβδομάδες περνούν αλλά δεν φαίνεται να πλησιάζει σύντομα ο Φεβρουάριος! Το mid season finale μπορεί να ήταν πολύ εντυπωσιακό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απάντησε στα ερωτήματα που είχε θέσει η ίδια η σειρά (ακόμα και από τα πρώτα της επεισόδια)... Μιας και το 9ο επεισόδιο φαίνεται ακόμα πολύ μακριά, έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε τι απαντήσεις μπορούμε να δώσουμε με όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.  Αλλά πρέπει να αναφέρουμε και τις φήμες που κυκλοφορούν, για το ποιος βασικός χαρακτήρας θα πεθάνει...! (περιέχει spoilers και πολλά στοιχεία από το comic, διαβάστε με προσοχή!)
             1. Ποια θα είναι η αντίδραση του Tyreese, στην απόφαση του Rick, να διώξει την Carol από τη φυλακή;

     Ο Tyreese δε είναι απλά θυμωμένος για το θάνατο της Karen, αλλά έχει φτάσει τα όρια του. Το κουνέλι/λαγός, τι ήταν αυτό τέλος πάντων που βρήκε, τον έκανε να νιώσει ότι πλησιάζει στο δολοφόνο. Η αντίδραση του θα είναι ανεκτίμητη όταν θα του ομολογήσουν ότι ήξεραν την αλήθεια καιρό και τι ακριβώς έκαναν...

            2. Θα επιστρέψει η Carol;


     Η Carol θα επιστρέψει, αλλά δεν ξέρουμε πότε. Ο Robert Kirkman το επιβεβαίωσε, χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες. Εμένα μου αρκεί!

           3. Ο ιός ή οτιδήποτε ήταν αυτό που τους βασάνιζε στη φυλακή, έχει εξαφανιστεί;

     Φαίνεται ότι με τη βοήθεια του Hershel και του τσαγιού αρχικά και των φαρμάκων αργότερα ότι δεν υπάρχει φόβος. Το μόνο που με απασχολεί είναι τώρα που χωρίστηκαν και θα περιφέρονται αν θα κολλήσουν από κάποιον άλλο, και χωρίς φάρμακα και γιατρό, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα...

            4. Θα δούμε ξανά κάποιον παλιότερο χαρακτήρα;

        Επιβεβαιώθηκε ότι ο  Morgan Jones (Lennie James), θα επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η τελευταία τους συνάντηση δεν ήταν και η καλύτερη, ας ελπίσουμε αυτή να είναι πιο ήρεμη!

             5. Ποιες ήταν αυτές οι φωνές που άκουσαν ο Daryl και οι υπόλοιποι επιβάτες στο αυτοκίνητο;

             Είμαστε σίγουροι ότι ακούσαμε τις λέξεις "survive" και "alive", αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιος μιλάει ακριβώς. Μπορεί να είναι κάποιος από τους καινούριους χαρακτήρες που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα εμφανιστούν στη σειρά. Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα δούμε τους Michael Cudlitz-Abraham("Southland"), Josh McDermitt-Eugene ("Retired at 35"), Christian Serratos-Rosita ("Twilight") και  πιθανότατα τον Andrew J. West  σαν Gareth, ένα mix χαρακτήρων από το comic! Μπορεί κάποιος από τους παραπάνω να είναι η φωνή στο ραδιόφωνο, ή και να έχουν κάποια σχέση με τους αποκεφαλισμένους στρατιώτες που είχε βρει η ομάδα του Governor. Θα μάθουμε...!

                  6. Ποίος τάιζε τα ποντίκια στα zombie;

           Πραγματικά, από το πρώτο επεισόδιο έχω αυτή την απορία, και έχω πει αρκετά πιθανά ονόματα... Είναι η Lizzie; Είναι ο Bob; Ο Governor; Κάποιος που ήθελε να διώξει την ομάδα από τη φυλακή για να της πάρει το καταφύγιο; Δεν ξέρω, αλλά ο δημιουργός της σειράς, μας διαβεβαίωσε ότι θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια!

                7. Τι συμβαίνει με τον Bob;

            Είναι έναν χαρακτήρας που δεν με συναρπάζει, αλλά φαίνεται ότι κρύβει πολλά. Εκτός από την τρομερή ενοχή του, επειδή είναι ο μόνο που επιβιώνει πάντα, συμβαίνει και κάτι άλλο. Τι είχε μέσα αυτό το κουτί που κοιτούσε τόσο έντονα όταν του μίλησε η Sasha; Ποντίκια, λαγούς μεταξωτές κορδέλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά να μάθουμε γι΄αυτόν.

             8. Θα μάθουμε επιτέλους τίποτα περισσότερο για την ιστορία της Michonne και το λόγο για τον οποίο έκλαψε όταν αγκάλιασε τη Judith;

      Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω, ναι! Επιτέλους θα μας δοθούν σε μορφή flashback, κομμάτια από τις ιστορίες όλων βασικών χαρακτήρων, που ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για αυτούς. Μια από αυτούς είναι και η φίλη μας η Michonne.*

              9. Μιας και αναφέραμε την Judith, τι συνέβη τελικά;

           Φυσικά και δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση, αλλά προσωπικά, δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει. Απλά, κάποιος την πήρε μαζί του.

             10. Τι είναι αυτό το "Sanctuary", για το οποίο ακούμε συνέχεια;

            Το  "The Sanctuary" είναι "το σπίτι των Σωτήρων, μιας αδίστακτης και πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, που ο Rick Grimes και η ομάδα του θα αλληλεπιδράσουν στο δεύτερο μισό του κύκλου. Είναι ένα μεγάλο εργοστάσιο, που περιβάλλεται από έναν φράκτη-αλυσίδα γεμάτο με καρφωμένους walkers και πέτρινα οδοφράγματα." Βέβαια φαίνεται λίγο νωρίς για να υποδεχτούμε αυτούς τους καινούριου "κακούς". Η μόνη εικόνα που έχουμε είναι από το comic, αλλά φαίνεται πολύ εντυπωσιακό!


       Το σημαντικό είναι ότι η ιστορία φαίνεται να προχωράει μπροστά και δεν θα βλέπουμε τα ίδια πράγματα, απλά από διαφορετική γωνία...χμμ Governor...  Αλλά όταν αναφέρονται σε santuary, μπορεί να μιλάνε και λίγο πιο γενικά, δηλαδή για την  Alexandria Safe-Zone (βρίσκεται στην Alexandria της Virginia, και είναι ένας χώρος χωρίς καθόλου walkers)...!!!

     

        11. Ποιος βασικός χαρακτήρας θα πεθάνει; Φτάσαμε στην ενδέκατη ερώτηση και δεν έχεις πει τίποτα ακόμα!!!

Τα συγκεκριμένα spoilers προέρχονται από το Comicbook.com. Είπαν λοιπόν ότι:
  1. Το group του Rick θα χωριστεί...(αλήθεια; δεν το πιστεύω!)
  2. Ότι ο Carl θα έχει το δικό του επεισόδιο (βλέπε ερώτηση 12)
  3. Θα δούμε επιτέλους πολύ περισσότερο Daryl!
  4. Η Carol θα επιστρέψει.(βλέπε ερώτηση 2)
  5. Ένας βασικός χαρακτήρας θα πεθάνει. Θα είναι κάποιος που στο comic είναι ακόμα ζωντανός... Για να σας βοηθήσω, εννοούν ότι θα είναι ένας από τους παρακάτω: Michonne, Maggie, Carl ή ο Rick.
Τους πιστεύετε; Εγώ προσωπικά ναι!
                       
             12. Τίποτα άλλο που πρέπει θα πρέπει να ξέρουμε;

            Το ένατο επεισόδιο θα είναι το επεισόδιο του Carl... Σύμφωνα με τον Andrew Lincoln, θα κάνει κάτι σημαντικό(χμμ, να πεθάνει ίσως...)! Αυτό που κάνει η σειρά συχνά, είναι να αφιερώνει ένα επεισόδιο σε χαρακτήρα που θα πεθάνει αργότερα. Το έκανε σχεδόν για όλους τους βασικούς χαρακτήρες και πιο πρόσφατα για τον Hershel. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, το παραπάνω spoiler μοιάζει και πιο πιθανό. Το άλλο καλό είναι ότι το επεισόδιο θα περιέχει και πολλές αναφορές στο comic. Κάτι είναι κι αυτό! Ορίστε και ένα promo.

      

           H πρεμιέρα του δεύτερου μισού της τέταρτης σεζόν θα γίνει 9 Φεβρουαρίου. Σε λιγότερο από 1 μήνα δηλαδή! Γιατί ειλικρινά είμαστε...



*Η Michonne στο comic είναι μια διαζευγμένη μητέρα, που έχει χάσει τις δύο κόρες της από walkers. Πριν από το ξέσπασμα, είχε σχέση με έναν άνδρα με το όνομα Mike, ο οποίος καταλήγει να είναι το ένας από τους 2 walkers που έχει μαζί της με αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου