Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Updated Special: Ετοιμαστείτε για τις 21 πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές για τη σεζόν 2013-14!! Part 2


     

                                         
Updated 13/1/14
        Μας περιμένει ένας πολύ πλούσιος τηλεοπτικός χειμώνας όπως καταλάβατε από τον τίτλο! Θα σας παρουσιάσω τις 21 πιο αναμενόμενες και πολυσυζητημένες σειρές για την καινούρια σεζόν. Μιλάω για ολοκαίνουριες σειρές!! Θα μου πείτε σίγουρα ότι αστειεύομαι, αλλά μιλάω πολύ σοβαρά! Ήδη μέχρι στιγμής έχουν ξεκινήσει οι πρώτες 30  φθινοπωρινές σειρές (!), μην ξεχνάμε τις παλιότερες που ανανέωσαν για τη σεζόν 2013-14 καιιιιι περιμένουμε και αυτές της σημερινής μου λίστας.
     
           Στο σημερινό post δεν θα βάλω σειρές βασισμένες σε comics (5-6 τουλάχιστον), τις σειρές του MTV (άλλες 4), ούτε τα spin offs(σειρές βγαλμένες από άλλες, μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 2) και βγάζω και αυτές από το παλιότερο post που είναι βασισμένες σε παλιότερες ταινίες (άλλες 8) ...!!!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι πανικό σειρών μιλάμε. Δεν ξέρω τι θα προλάβουμε να δούμε! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, σας έχω trailers (πατήστε το τίτλο της σειράς), ημερομηνίες για τις πρεμιέρες, το βασικό cast και περιλήψεις (για όσα περισσότερα μπορώ και έχουν βγει ανακοινώσεις μέχρι σήμερα)!!



                                                             14."Helix"
                                                   (SyFy) 

       Ας ξεκινήσουμε πρώτα με το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, "Helix", για το οποίο υπάρχουν πολλές αντιδράσεις πριν ακόμα ξεκινήσει. Ο λόγος? Δημιουργός του είναι ο Ronald D. Moore (Battlestar Gallactica, Star Trek: TNG και DS9) το οποίο ακολουθεί πάντα τέτοιου είδους αντιπαράθεση!! Η πλοκή δεν είναι καθόλου πρωτότυπη αλλά εγώ θα του δώσω μια ευκαιρία, γιατί πιστεύω ότι θα είναι κλειστοφοβικό και καλοφτιαγμένο! Ακολουθούμε λοιπόν μια ομάδα επιστημόνων  από το CDC (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων), που ταξιδεύουν σε μια ερευνητική βάση στην Αρκτική για να ερευνήσουν ένα πιθανό ξέσπασμα αρρώστιας. Όταν φτάνουν όμως βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση ζωής και θανάτου, που μπορεί να κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας. Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στις 10/01/14 και θα πρωταγωνιστούν οι Billy CampbellHiroyuki Sanada, και Kyra Zagorsky. Θα κάνει πρεμιέρα στις 10/1/14.


                                                        13."American Gods"
                                                     (HBO)

         Δυστυχώς δεν υπάρχει trailer, ημερομηνία για τη πρεμιέρα, στοιχεία για το cast, ούτε τίποτα...!Ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου Neil Gaiman δεν έχει γράψει ακόμα τον πιλότο, και όταν λέω ακόμα, εννοώ εδώ και 2 χρόνια που του τον έχει ζητήσει το κανάλι! Υπάρχει μια μυστικότητα γύρω από τη σειρά, και μέχρι στιγμής ακούμε μόνο εικασίες! Αυτό που ξέρουμε είναι ότι παραγωγός σίγουρα θα είναι η εταιρία των Tom Hanks/Gary Goetzman, Playtone και ότι θέλουν 6 σεζόν των 10-12 επεισοδίων κάθε μία με συνολικό badget 40 εκατομμυρίων... Καταλάβατε γιατί μιλάμε λοιπόν? Για ένα καινούριο "Game of Thrones"...! Η κεντρική ιδέα του μυθιστορήματος είναι ότι οι Θεοί και τα μυθολογικά πλάσματα υπάρχουν επειδή οι άνθρωποι πιστεύουν σε αυτά. Οι μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν μαζί τους νάνους, ξωτικά άλλα πνεύματα και Θεούς. Ωστόσο, η ισχύς αυτών των μυθολογικών όντων έχει μειωθεί καθώς η πίστη των ανθρώπων μειώνεται. Νέοι Θεοί έχουν προκύψει, αντανακλώντας τις εμμονές της Αμερικής με τα μέσα ενημέρωσης, τις διασημότητα, την τεχνολογία και τα φάρμακα, μεταξύ άλλων! Πώς σας φαίνεται?


                                            12."Outlander"
                                                  (Starz)

     Η πολύ επιτυχημένη ιστορική/αισθηματική νουβέλα της  Diana Gabaldon θα μεταφερθεί στις οθόνες μας κάποια στιγμή το 2014! Διασκευασμένο από τον Ronald D. Moore, ο οποίος είναι και ο εκτελεστικός παραγωγός (μιλήσαμε και πιο πάνω για τον κύριο!). Ακολουθούμε λοιπόν μια νοσοκόμα, την  Claire Randall, που ζει στον 20ο αιώνα να ταξιδεύει με ένα μυστηριώδη τρόπο στη Σκωτία του 18ου αιώνα, και να ζει την περιπέτεια και τον έρωτα με τον εντυπωσιακό James Fraser. Πρωταγωνιστούν οι Sam HeughanCaitriona Balfe Gary Lewis και Tobias Menzies. Updated 13/1/14- Επιτέλους έχουμε το trailer(θα το βρείτε πατώντας τον τίτλο) και ότι το καλοκαίρι του 2014 θα κάνει την πρεμιέρα του!


                                         11."Halt & Catch Fire"
                                                    (AMC)

      Το όνομα της σειράς είναι μια αναφορά σε μια χαμηλού επιπέδου γλώσσα προγραμματισμού για έναν υπολογιστή, που με μια εντολή μπορεί να προκαλέσει τη κεντρική μονάδα επεξεργασίας του να σταματήσει και να πιάσει φωτιά (απ' όσο κατάλαβα!!). Θα είναι ένα δράμα "εποχής" (μιλάει για το 1980)  μέσα από τα μάτια ενός πωλητή της IMB, την περίοδο της τρελής ανάπτυξης των προσωπικών υπολογιστών. Το περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2014 και πρωταγωνιστούν οι Lee Pace, David Wilson Barnes, Kerry BishéScoot McNairy και Toby Huss.


                                               10."The 100"
                                                     (CW)

             Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2014. 97 χρόνια μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο, που κατέστρεψε τη γη, το μοναδικό διαστημόπλοιο, στο οποίο ζουν άνθρωποι, στέλνει πίσω στη γη 100 ανήλικους εγκληματίες για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται, μήπως και μπορέσουν να επιστρέψουν και όλοι οι υπόλοιποι. Πρωταγωνιστούν οι Eliza TaylorHenry Ian CusickPaige Turco.


                                                   9."Tyrant"
                                                                    (FX)            

        Ούτε εδώ έχουμε λεπτομέρειες για τη σειρά, παρά μόνο ότι θα σκηνοθετήσει τον πιλότο ο Ang Lee και την υπόθεσή, η οποία επικεντρώνεται σε μια αμερικανική οικογένεια που εμπλέκεται στη δίνη ενός ανώνυμου έθνους Μέσης Ανατολής. Θυμίζει το "The Americans" αλλά στο Ιράν!!



                                                   8."Crisis"
                                                     (NBC)


        Κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής, οι μαθητές της Σχολής Ballard High, όπου φοιτούν τα παιδιά της ελίτ στη Washington, συμπεριλαμβανομένου του γιου του Προέδρου της Αμερικής, πέφτουν θύματα ενέδρας. Έτσι ξεκινάει μια εθνική κρίση και ο πράκτορα Marcus Finley βρίσκεται στο επίκεντρο της, την πρώτη ημέρα του στη δουλειά. Η πράκτορας του FBI, Susie Dunn ανακαλύπτει επίσης ότι η ανιψιά της και κόρη του CEO Meg Fitch, είναι μεταξύ των απαχθέντων. Όλα καλά ακούγονται, αρκεί να μην μοιάζει στο "Hostages"...! To περιμένουμε αρχές 2014 και πρωταγωνιστούν οι Gillian AndersonLance GrossRachael TaylorMichael BeachMax Martini, James Lafferty  και Dermot Mulroney. 


                        Διαβάστε εδώ το Part 1, δηλαδή τις σειρές από το 21-15....
                                                                          ή
                       Το Part 3, δηλαδή τις σειρές από το 7-1...
                                              ή απλά
                          Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου