Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Επιστρέφει το "Lost"...;



    Όλα είναι πιθανά, απλά σκεφτείτε ότι: το "24" επιστρέφει στο κανάλι FOX, τα spin offs των "Breaking Bad" και "The Walking Dead" έρχονται στο AMC, ούτε ένας χρόνος δεν θα περάσει από το φινάλε του "How I Met Your Mother" και θα αποκτήσει και αυτό spin off. Το "Arrested Development" χρόνια μετά την ακύρωση του απέκτησε ακόμα μια σεζόν, η σειρά "Veronica Mars" έβγαλε ταινία, χρόνια μετά από την ακύρωση της σειράς. Τα κανάλια δεν σταματάνε πουθενά όταν μυρίζονται χρήμα και μπορούν να ξεζουμίσουν ένα προϊόν μέχρι να μην έχει καμία απολύτως αξία...

  Όπως δεν έβγαλα όλα τα παραπάνω από το μυαλό μου και όντως θα συμβούν (ή έχουν ήδη συμβεί), για την πιθανότητα να ξαναδούμε το "Lost" μίλησε ο ίδιος ο Carlton Cuse. Θα μου πείτε ποιος είναι αυτός τώρα... Ήταν λοιπόν ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς και σεναριογράφους της σειράς. Ο κύριος αυτός όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε ότι πιστεύει ότι θα δούμε σύντομα κάτι σχετικό με τη σειρά. Θα είναι κάποιο special, μια ακόμα σεζόν ή ακόμα και μια ταινία!

   Αυτό σημαίνει ότι θα ακούσουμε κάτι σύντομα; Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αλλά μπορώ να πω ότι το κανάλι ABC είναι το νέο NBC... Τα νούμερα όλων των σειρών του είναι πολύ χαμηλά. Ακόμα και η δυνατότερη σειρά του, το "Modern Family", έχει πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Ας μην μιλήσουμε για τα "Agents of S.H.I.E.L.D.", "Revenge" ή το spin off του "Once upon a time" που ακυρώθηκε ήδη μετά από μόλις μια σεζόν.


   Η κατάσταση είναι απελπιστική για το κανάλι και καμία από τις σειρές που ήδη παίζονται δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάποια διαφορά. Άρα πείτε μου, με τα παραπάνω δεδομένα, πιστεύετε πως ένα κανάλι που ψάχνει απεγνωσμένα να πιαστεί από κάπου δεν θα δοκιμάσει να ξαναβγάλει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας; Εγώ απλά περιμένω την ανακοίνωση...!

2 σχόλια:

  1. Έλεος! Κάποια πράγματα πρέπει να σταματούν μετά από ένα σημείο γιατί καταντούν αηδία και η συγκεκριμένη σειρά δεν αποτελεί εξαίρεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισα ισα φιλε μ..αυτη η σειρα πρεπει να συνεχιστει..δεν ειναι ολοκληρωμενη ετσι οπως ειχε τελειωσει!!

      Διαγραφή