Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ABC: Βαθμολογούμε τις 11 καινούριες σειρές του καναλιού από την καλύτερη στη χειρότερη...




    Ειλικρινά, επειδή αυτή τη στιγμή μπορούμε να κρίνουμε μόνο από τα trailers των σειρών, μπορώ να πω ότι δεν είμαι ενθουσιασμένη από τις καινούριες σειρές του ABC. Από τις 11, μια-δυο πιστεύω ότι θα έβλεπα για πάνω από πέντε επεισόδια και σε άλλες δυο-τρεις θα έδινα μια ευκαιρία. Σας τις παρουσιάζω από την καλύτερη στη χειρότερη και θα αφήσω εσάς να κρίνετε από μόνοι σας αν αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία. (Θα ακολουθήσουν και άλλα post με τις νέες σειρές και των υπόλοιπων καναλιών [CBS-NBC-TBS-TNT])
 

1. Galavant - Είναι η μοναδική που μου έκανε εντύπωση. Φαίνεται να έχει ίσα μέρη τρέλας και κωμωδίας για να μας κρατήσει για αρκετά επεισόδια. Το ότι τραγουδάνε, αρκετά όπως φαίνεται, στην αρχή με ενόχλησε αλλά όσο περνούσε η ώρα άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο. Θα την δω σίγουρα!


2. Black-ish - Φαίνεται συμπαθητικό και του δίνουν αρκετούς πόντους οι Anthony Anderson και Laurence Fishburne. Αν θα τα καταφέρει να απογειώσει την βασική ιδέα θα φανεί στα πρώτα κι όλας επεισόδια.


3. Forever - Θυμίζει λίγο "House", λίγο "Sleepy Hollow" και πολλά άλλα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ήρωα είναι ότι δεν μπορεί να πεθάνει. Για να μην με πείτε κακιά, θα του δώσω μια ευκαιρία...


4. How to Get Away With Murder - Η καινούρια σειρά της Shonda Rhimes, μοιάζει σαν όλες τις υπόλοιπες... Αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό! Αν δεν έχετε κουραστεί από το "Grey's Anatomy" και το "Scandal", αυτή η καινούρια σειρά είναι ότι χρειάζεστε για να αναζωογονηθείτε και να έχετε μεγαλύτερη ποικιλία. Πρωταγωνιστεί η Viola Davis, η οποία θυμίζει και αυτή όλες τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της Rhimes, μιλώντας κοφτά και γρήγορα. Με λίγα λόγια είναι μια σαπουνόπερα σε νομική σχολή αυτή τη φορά.


5. American Crime - Μοιάζει λίγο σαν το "Broadchurch" ή το "The Killing" αλλά πολύ πιο βαρύ. Έχει ως κεντρικό θέμα την δολοφονία ενός γιού και βλέπουμε το πως αντιδρά ο πατέρας του και την δική του οπτική γωνία. Οι ερμηνείες είναι σίγουρο ότι θα είναι εκπληκτικές αλλά φοβάμαι ότι θα είναι λίγο αργό ίσως και κουραστικό.


6. Secrets and Lies - Θυμίζει λίγο την παραπάνω σειρά μιας και ένα παιδί πεθαίνει απλά η διαφορά εδώ είναι ότι ένας γονιός είναι ένοχος. Πρωταγωνιστούν οι Ryan Phillippe και Juliet Lewis.


7. The Whispers - Άλλη μια αστυνομική σειρά, αυτή τη φορά όμως βασικοί ύποπτοι είναι ένα κοριτσάκι έξι χρονών και ο φανταστικός της φίλος. Αλήθεια, δεν αστειεύομαι...


8. Manhattan Love Story - Αν ξεπεράσετε ότι θα μιλάνε ΤΟΣΟ πολύ, νομίζω ότι μπορεί και να σας αρέσει. Φαίνεται μια απλή γλυκιά σειρά που ίσως να μας κάνει να χαμογελάσουμε λιγάκι.


9. Cristela - Nope... Δεν με εντυπωσιάζει καθόλου η σειρά. Φαντάζομαι ότι πρέπει να φτιάχνουν σειρές και για την τεράστια κοινότητα των ισπανόφωνων αλλά δεν νομίζω ότι μια σειρά με όλα τους τα "κακά" και τα κλισέ θα πιάσει ιδιαίτερα.


10. Fresh Off the Boat - Δεύτερο όχι... Μια σειρά που περιέχει όλα τα Ασιατικά στερεότυπα... Μάλιστα...


11. Selfie - Γιατί καλή μου Karen Gillan... Γιατί;


    Πως σας φαίνονται; Θα βλέπατε κάποια από αυτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου