Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Special "Game of Thrones": Το promo του 8ου επεισοδίου και οι 12 καινούριοι χαρακτήρες της επόμενης σεζόν!



   Τρία επεισόδια έμειναν για να ολοκληρωθεί άλλος ένας κύκλος για την εκπληκτική ξένη σειρά "Game of Thrones". Η φετινή σεζόν μπορεί να είχε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά μας πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και απ' ότι φαίνεται θα έχει ακόμα αρκετές!Αυτήν την Κυριακή δεν είχαμε καινούριο επεισόδιο και θα αναγκαστούμε να περιμένουμε για τη μάχη του Oberyn Martel με το Βουνό έως την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε όμως σας έχω το trailer του 8ου επεισοδίου και αρκετούς χαρακτήρες που θα δούμε στην επόμενη σεζόν της σειράς!
    Πρώτα απ' όλα το trailer λοιπόν...


      Και τώρα θα αναφέρουμε τους επιπλέον χαρακτήρες που θα δούμε στην επόμενη σεζόν. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και για μένα προσωπικά δεν είναι τρομερά τα spoilers, αν κάποιος δεν θέλει να τα μάθει από τώρα όμως, ας συνεχίσει το διάβασμα με προσοχή!


Prince Doran Martell - Χαρακτηρίζεται σαν βασικός "παίχτης" στην επόμενη σεζόν και θα εμφανιστεί σε πολλά επεισόδια. Είναι πενήντα πέντε χρονών, πολύ απομονωμένος, χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και κυβερνά σοφά.

Prince Trystane Martell - Είναι ο όμορφος αρραβωνιαστικός της Πριγκίπισσας Myrcella.

Areo Hotah - Είναι ο προσωπικός bodygard του Doran. Θα εμφανιστεί αρκετά στην επόμενη σεζόν μαζί με τον Doran, μιας και θα τον βοηθάει με τις δουλειές του. 

The Sand Snakes - Οι νόθες κόρες του Oberyn Martell.

Obara Sand - Η μεγαλύτερη και πιο αθλητική κόρη του Oberyn, η οποία θα έχει μια σημαντική σκηνή μάχης με έναν βασικό χαρακτήρα (όχι όμως όπως συμβαίνει στο βιβλίο).

Nymeria Sand - Η Nymeria περιγράφετε σαν μιγάδα. Είναι η δεύτερη κόρη του Oberyn είναι όμορφη, συναισθηματική αλλά και πολύ δυνατή.

Tyene Sand - Είναι η νεώτερη κόρη του Oberyn, η οποία χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τη γοητεία της για να πάρει αυτό που θέλει μιας και δεν είναι τόσο καλή στη μάχη. Είναι όμως το ίδιο θανάσιμη απλά το όπλο της επιλογής της είναι το δηλητήριο.

High Sparrow - Είναι ένας ευσεβής αρχηγός θρησκευτικής οργάνωσης που θα εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια στην επόμενη σεζόν.

Septa Unella - Θα είναι μια επιβλητική και αδυσώπητη Septa, η οποία θα περάσει αρκετό χρόνο με ένα βασικό χαρακτήρα της σειράς.

Maggy the Frog - Μια μάντισσα.

Lollys Stokeworth - Στο προηγούμενο επεισόδιο μάθαμε ότι ο Bronn επρόκειτο να την παντρευτεί, σύμφωνα με τον Tyrion είναι λίγο "χαζή". 

Yezzan - Ένας άθλιος ιδιοκτήτης σκλάβων από το Meereen.

The Waif - Ένα περίεργο παιδί από τα βιβλία, που συναντά κάποια στιγμή η Arya.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου