Κυριακή 18 Μαΐου 2014

CBS: Βαθμολογούμε τις 6 καινούριες σειρές του καναλιού, από την καλύτερη στη χειρότερη...



   Έφτασε και η σειρά του καναλιού CBS να κριθεί. Το κανάλι παρουσίασε τα trailers για τις 6 καινούριες σειρές του, τα οποία θα έπρεπε να είναι 7! Όχι δεν τρελάθηκα, απλά όπως θα έχετε ενημερωθεί οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν ότι το "How I Met Your Dad" τελικά δεν τους αρέσει! Μετά από τόση προώθηση και διαφήμιση και για λόγους που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα ανακοινώθηκε ότι η σειρά τελικά δεν θα παιχτεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιο άλλο κανάλι δεν θα αρπάξει την ευκαιρία και θα την αγοράσει. Θα σας κρατάω φυσικά ενήμερους!



   Τώρα σε ότι αφορά τις υπόλοιπες σειρές, δυστυχώς και πάλι τα trailers δεν εντυπωσιάζουν. Δυο από αυτά φαίνονται "καλά" αλλά τα υπόλοιπα τέσσερα είναι πολύ "κοινά" και προσωπικά δεν νιώθω να με τραβάνε να τα παρακολουθήσω. Αυτό όμως είναι η δική μου άποψη, περιμένω και την δική σας!

1. "Extant" - Με κάποιο τρόπο η Halle Berry πηγαίνει σε μια αποστολή στο διάστημα ολομόναχη και γυρίζει στην γη...έγκυος! Χμμ, πολύ ύποπτο. Επίσης έχει και ένα γιο ο οποίος είναι ρομπότ αλλά μπορεί να νιώσει συναισθήματα. Κάτι προσπαθεί να κάνει η σειρά αλλά δεν φαίνεται να τα πολυκαταφέρνει. Η υπογραφή του Steven Spielberg είναι σημαντική αλλά όπως ξέρουμε στις σειρές τα τελευταία χρόνια δεν έχει και μεγάλη επιτυχία!


2. "Madam Secretary" - H Tea Leoni προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη δουλειά της ως Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής και την οικογένεια της. Θυμίζει λίγο το "The West Wing" την μετά-Sorkin εποχή και είναι πολύ πιθανό να τα πάει καλά.


3. "The McCarthys" - Πρωταγωνιστεί μια μεγάλη οικογένεια που ζει στη Βοστόνη και όλοι αγαπούν να μισούν ο ένας τον άλλον... Θυμίζει το "The Millers", αλλά δεν θα πάρω!



4. "Scorpion" - Μια ομάδα με ιδιοφυείς ανθρώπους θα λύνει και από ένα έγκλημα κάθε βδομάδα...


5. "Stalker" - Θα μπορούσε εύκολα να μετονομαστεί σε "Law & Order: Stalker Unit", γιατί κουράζονται; Επίσης σειρά που παίζει ο Dylan McDermott δεν τραβάει για πάνω από μια σεζόν άρα...


6. "NCIS: Los Angeles New Orleans" - Άλλο ένα; Μα ειλικρινά, ποιος έβλεπε τα προηγούμενα;


3 σχόλια:

  1. ΜΑ ΛΕΣ ΓΙΑ TO NCIS ΤΗΝ ΝΟ 1 ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΜΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαι σοβαρος να μιλας για το NCIS??? ...και ποιος τα εβλεπε??? ΟΛΟΙ....ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ....ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με 17-20 εκ τηλεθεατες καθε βδομαδα το NCIS ειναι στη κορυφη των σειρων στην αμερικη.. επισης ο Μαρκ Χαρμον ο 3ος πιο ακριβοπληρωμενος ηθοποιος σειρας με πανω απο 20εκ δολαρια... οκ δεν σου αρεσει σεβαστο αλλα πριν ρωτησεις μπαρουφα ενημερωσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή