Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πρεμιέρες Ιουλίου, τι δεν πρέπει να χάσετε... Part 2



      Πώς περνάνε έτσι οι μέρες! Φτάσαμε στα μισά του καλοκαιριού ήδη και δεν το καταλάβαμε. Οι πρεμιέρες του δεύτερου μισού του Ιουλίου μπορεί να μην έχουν μεγάλα ονόματα και να είναι πολυδιαφημισμένες αλλά κρύβονται αναμεσά τους πολλά διαμαντάκια που πιστεύω ότι θα μας εκπλήξουν! Καλή προβολή λοιπόν και όπως πάντα τα trailer των σειρών βρίσκονται στους τίτλους...



16 Ιουλίου

  • "The Divide" - Είναι η πρώτη σειρά του καναλιού WE, η οποία φιλοδοξεί να ανοίξει το δρόμο για πολλές ακόμα! Σε αυτήν πρωταγωνιστεί η Christine Rosa (Marin Ireland) ως μια δικηγόρος που προσπαθεί να αθωώσει ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για εγκλήματα που δεν έχουν διαπράξει. Το σενάριο υπογράφει ο Richard LaGravenese (Behind the Candelabra, The Fisher King) και στη σκηνοθεσία και την παραγωγή είναι ο Tony Goldwyn (Scandal, The Last Kiss).


17 Ιουλίου

  • "You're the Worst" - Η πρώτη από τις δύο καινούριες κωμικές σειρές του καναλιού FX που κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Έχει ως πρωταγωνιστές δυο αυτοκαταστροφικούς ανθρώπους (Aya Cash, Chris Geere) οι οποίοι προσπαθούν να γίνουν ζευγάρι, το οποίο έχει τραγελαφικά αποτελέσματα!
  •  "Married" - Η δεύτερη σειρά του καναλιού FX, μοιάζει σαν το μετά του "You're the Worst" μιας και έχει πάλι ως κεντρικούς χαρακτήρες ένα πολύ αγαπημένο αλλά γεμάτο ψεγάδια παντρεμένο ζευγάρι με τρία παιδιά.
  • "Satisfaction" - Oι Matt Passmore και Stephanie Szostak πρωταγωνιστούν ως ένα παντρεμένο ζευγάρι(ναι και αυτοί) που φαινομενικά τα έχει όλα μέχρι που η ζωή του ενός παίρνει μια αναπάντεχη τροπή...
  • "Rush" - Ο Tom Ellis είναι ένας γιατρός που προσφέρει τις υπηρεσίες του στους διάσημους και πλούσιους του Los Angeles, βγάζοντας τους από την δύσκολη θέση που βρίσκονται.


19 Ιουλίου

  • "Don't Trust the B---- in Apartment 23" - Αν είχατε στεναχωρηθεί και εσείς που είχε κοπεί η σειρά τόσο νωρίς σας έχω κάποια καλά νέα. Το κανάλι Logo θα προβάλει 8 επεισόδια που δεν είχαν προβληθεί ποτέ ξανά.
  • "Debbie Macomber's Cedar Cove" - Αν σας αρέσει η Andie MacDowell δείτε τη σειρά, διαφορετικά δεν σαν την προτείνω. Το trailer της μοιάζει σαν κακή διαφήμιση για κόλα οδοντοστοιχίας...


20 Ιουλίου

  • "The Lottery" - Νέα δραματική σειρά η οποία είναι γυρισμένη στο μέλλον στο οποίο οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν πλέον παιδιά και η ανθρωπότητα μπορεί να αφανιστεί. Είναι πιθανό να σας θυμίζει το  "Children of Men", το οποίο είναι λογικό γιατί η σειρά έχει ως δημιουργό έναν από τους σεναριογράφους της ταινίας, τον Timothy J. Sexton.


27 Ιουλίου 

  • "Manhattan" -  Είναι η δεύτερη σειρά του καναλιού μετά το "Salem" που με την επιτυχία του άνοιξε τις πόρτες και για καινούριες προσπάθειες από το κανάλι. Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα τις προσπάθειες μιας ομάδας επιστημόνων να δημιουργήσουν την πρώτη ατομική βόμβα. Δημιουργός της σειράς είναι ο Sam Shaw (σεναριογράφος του "Masters of Sex") και πρωταγωνιστούν οι John Benjamin Hickey (The Big C), Olivia Williams (Dollhouse), Daniel Stern (Home Alone) και Rachel Brosnahan (House of Cards).
  • "Poirot" - Η αγαπημένη σειρά μπαίνει αισίως στον 12ο κύκλο της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου