Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Το "Constantine" αλλάζει ριζικά πριν ακόμα προβληθεί...!



    Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές μετά την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου μιας σειράς σε ένα συγκεκριμένο κοινό να γίνουν κάποιες μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Κάποιες φορές μάλιστα αλλάζει μέχρι και ο κεντρικός πρωταγωνιστής αν δεν φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Το να αλλάξει η συμπρωταγωνίστρια και να πάρει τη θέση της κάποια άλλη ηθοποιός είναι συχνό φαινόμενο, αλλά οι δημιουργοί του "Constantine" αποφάσισαν πως, όχι απλά δεν τους "έκανε" η ηθοποιός, δεν τους ικανοποιούσε ούτε ο χαρακτήρας και αποφάσισαν να αλλάξουν τελείως την πορεία που θα έπαιρνε η σειρά αντικαθιστώντας την!



    Ναι πολύ καλά διαβάσατε! Η Lucy Griffiths (True Blood) υποδυόταν την Liv, την κόρη ενός πολύ παλιού φίλου του Constantine, την οποία θα προσπαθούσε να προστατέψει από τους δαίμονες μετά το θάνατο του πατέρα της. Δυστυχώς ο χαρακτήρας της αλλά και η ηθοποιός κρίθηκαν "λίγοι" επειδή δεν κατάφερε να σταθεί δίπλα στον πολύ δυνατότερο πρωταγωνιστή. Έτσι αποφάσισαν να την αντικαταστήσουν με την Zed, η οποία ήταν ερωτική σύντροφος του Constantine και αργότερα μια "παγανίστρια μάγισσα" και το δεξί χέρι του πρωταγωνιστή. Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί είναι σχετικά άγνωστη αλλά μοιάζει εξωτερικά πολύ καλή επιλογή!


  Εκτός από την παραπάνω αλλαγή όμως το κανάλι NBC αποφάσισε να αλλάξει και τις ερωτικές προτιμήσεις του ήρωα. Είναι γνωστό ότι ο John Constantine είναι bisexual αλλά το κανάλι δεν πιστεύει ότι προσθέτει κάτι στο χαρακτήρα του. Αποφάσισαν όμως να κρατήσουν την άλλη του "κακή συνήθεια" όμως, το κάπνισμα μιας και θεωρούν ότι αυτό το "χαρακτηριστικό" τον προσδιορίζει περισσότερο... Πφφφ...


   Υπάρχει καιρός ακόμα αλλά ελπίζω να μην αλλάξουν τους άλλους δυο βασικούς χαρακτήρες της σειράς μιας και οι ηθοποιοί που τους υποδύονται είναι πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Πρώτα έχουμε τον Charles Halford (ναι φίλοι είναι ο Reggie Ledoux) ως Chas, έναν παλιό φίλο του Constantine ο οποίος έχει ιδιαίτερες ικανότητες επιβίωσης και πιθανότατα υπερφυσικές δυνάμεις και τον Harold Perrineau(Waaaaaalt), ως τον αυταρχικό άγγελο Manny, ο οποίος έχει ως αποστολή να προσέχει τον Constantine.
   Είναι νωρίς για να έχουμε κάποιο καινούριο trailer ακόμα, για αυτό και σας έχω παρακάτω το παλιό για να πάρετε μια γεύση από τον πρωταγωνιστή. Ελπίζω η αλλαγή να άξιζε τον κόπο και να μην καταστρέψουν ακόμα έναν υπέροχο ήρωα comic. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 24 Οκτωβρίου!


2 σχόλια:

  1. ενα αφιερωμα στο 24 γιατι το εχεται στην απεξω ενω εχη πολλους φαν.απαραδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έχει μείνει "στην απ'έξω" γιατί δεν έχω προλάβει να το παρακολουθήσω ολόκληρο. Δεσμεύομαι όμως, να κάνω κάποιο σχετικό post σύντομα.

      Διαγραφή