Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Όλα όσα γνωρίζουμε για την τελευταία σεζόν του "The Killing"...



  Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί από σας, όπως και εγώ κουραστήκατε από το "The Killing" νωρίς και το αφήσατε στην μοίρα του. Ευτυχώς όμως υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που δεν παρέδωσαν τα όπλα και άντεξαν την πρώτη αλλά και τη δεύτερη σεζόν για να ανταμειφθούν στην τρίτη, η οποία τελείωσε πολύ δυναμικά και στενάχωρα δυστυχώς. Η τρίτη σεζόν κατάφερε να γίνει η έκδοση της σειράς που θέλαμε από την αρχή να είναι το "The Killing". Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν...

    
     Αν και το κανάλι AMC ακύρωσε τη σειρά, το Netflix την αγόρασε για δυο βασικούς λόγους. Πρώτον είναι μια σειρά που βλέπετε πιο εύκολα συνεχόμενα χωρίς διακοπές πολλών μηνών και δεύτερων γιατί η τρίτη σεζόν άφησε ανοιχτές υποθέσεις και οι υπεύθυνοι του Netflix ήξεραν ότι οι άνθρωποι που είχαν βυθιστεί βαθιά στη σειρά θα ήθελα οπωσδήποτε μια ολοκλήρωση για τους χαρακτήρες της σειράς. 
     Με μόνο έξι επεισόδια, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για το κανάλι και ταυτόχρονα τρομερά οικονομική. Παρακάτω σας έχω μαζεμένα όλα όσα γνωρίζουμε για την τελευταία μίνι σεζόν:


  •   Κάνει πρεμιέρα 1η Αυγούστου και θα έχει έξι επεισόδια, όπως ανέφερα και παραπάνω, αλλά επειδή δεν θα υπάρχουν διαλείμματα για διαφημίσεις αντί για τα κλασσικά 42 λεπτά θα διαρκούν μια ώρα περίπου το καθένα. Επίσης το Netflix δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις βωμολοχίες άρα οι σεναριογράφοι θα είναι πολύ πιο ελεύθεροι να εκφραστούν...
  •   Οι δυο βασικοί χαρακτήρες της σειράς Mireille Enos - Sarah Linden και ο Joel Kinnaman - Stephen Holder θα επιστρέψουν, όπως και ο Gregg Henry, ο οποίος είχε ένα μικρότερο ρόλο ως Detective Carl Reddick, θα επιστρέψει σε βασικό ρόλο.
  •    Ανάμεσα στους νέους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στη σειρά θα είναι και η τρεις φορές υποψήφια για βραβείο Oscar, Joan Allen. Μαζί της θα δούμε και την Frances Fisher η οποία θα υποδυθεί την μητέρα της Linden, η οποία την είχε εγκαταλείψει σε πολύ μικρή ηλικία.
  •    Η Allen θα υποδυθεί την Margaret O’Neal, την διευθύντρια μιας στρατιωτικής ακαδημίας μόνο για αγόρια, στην οποία οι πρωταγωνιστές μας θα ερευνήσουν το θάνατο της οικογένειας ενός νεαρού που φοιτούσε στην ακαδημία και ο ίδιος επέζησε από το μακελειό.




  •    Η τέταρτη θα είναι και η τελευταία σεζόν σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς. Σχολίασε ότι είναι πολύ χαρούμενος που του δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσει τις ιστορίες των πρωταγωνίστων και έτσι δεν θα μείνουν "ξεκρέμαστοι" όπως όλα έδειχναν πριν κλειστεί η συμφωνία με το κανάλι Netflix. Οδεύουν εκεί που είχε υπολογίσει από την αρχή της σειράς και αυτό που θέλει περισσότερο είναι να δώσει ένα σωστό τέλος και όχι κάτι βιαστικό στους χαρακτήρες του. (Αν πάει τρομερά καλά βέβαια η σειρά τον βλέπω να αλλάζει άποψη!)
  •    Θα μάθουμε και τι συνέβη αφού η Linden SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER πυροβόλησε τον πρώην συνεργάτη της παρά τη συμβουλή του Holden.
  •   Πριν ξεκινήσετε την τέταρτη σεζόν καλό θα ήταν να δείτε αυτή την σύντομη περίληψη των τριών προηγούμενων κύκλων για να μπείτε στο κλίμα...


       Νομίζω πως σας είπα όσα μπορούσα για την νέα σεζόν, το μόνο που μένει είναι να δείτε και το trailer... Enjoy!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου