Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Επιτέλους! Το "Fargo" ανανεώθηκε και επίσημα για δεύτερη σεζόν και η πλοκή θα είναι αυτή ακριβώς που ήθελα!




    Ναι καλοί μου άνθρωποι, επιτέλους σήμερα ανακοίνωσαν και επίσημα ότι η αγαπημένη σειρά "Fargo" θα έχει και δεύτερη σεζόν. Η παραπάνω ανακοίνωση βέβαια είναι το λιγότερο σημαντικό κομμάτι μιας και το περιμέναμε ότι θα συμβεί. Ποιο είναι το σημαντικό θα μου πείτε; Η πλοκή της καινούριας σεζόν και το από ποιες ταινίες θα αντλήσουν έμπνευση αυτή τη φορά!


    Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά! Εκεί που είχα απογοητευθεί που δεν θα μαθαίναμε ποτέ τι είχε γίνει στο Soux Falls, μετά από λίγες μέρες έρχεται η ανακοίνωση και ξαφνικά πετάω στα σύννεφα! Καλά καταλάβατε, για την δεύτερη σεζόν θα γυρίσουμε πίσω στο χρόνο για να μάθουμε τι είχε γίνει το 1975 στη Βόρεια Dakota με τον πατέρα της Molly, Lou Solverson. 
    Στην πρώτη σεζόν μας είχαν δώσει αρκετές πληροφορίες για να εξάψουν το ενδιαφέρον μας. Στην πολύ ωραία σκηνή με τον Lorne Malvo και τον Lou στο εστιατόριο του, o δεύτερος είχε αναφερθεί στην παλαιότερη του δουλειά ως αστυνομικός και ότι τα είχε παρατήσει δεκαετίες πριν εξαιτίας ενός τρομακτικού και τραγικού περιστατικού στο Soux Falls. Τα πτώματα από εκείνη την υπόθεση όπως είχε πει αν έμπαιναν το ένα πάνω στο άλλο θα έφταναν μέχρι τον δεύτερο όροφο.
    Στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε σαν πρωταγωνιστή λοιπόν το 33χρονο Lou, ο οποίος θα έχει μόλις γυρίσει από το Vietnam. Θα γνωρίσουμε την Betsy, την γυναίκα του, τον πεθερό του ο οποίος θα είναι ο σερίφης της Rock County αλλά και την τετράχρονη τότε Molly. Ένας ακόμα χαρακτήρας που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν, ο Lt. Ben Schmidt (Peter Breitmayer), το αφεντικό του Gus Grimley(Colin Hanks), ήταν και αυτός στο Soux Falls και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει.
     Τα 70's ακούγονται πολύ ενδιαφέρουσα εποχή για ένα αστυνομικό δράμα, ειδικά ένα που θα έχει την σφραγίδα των Coen μέσα από τις ταινίες που έχουν γυρίσει ήδη. Η πρώτη σεζόν είχε πάρει έμπνευση και την ατμόσφαιρά των "Fargo", "No Country for Old Men" και το "A Serious Man" ενώ η δεύτερη σεζόν θα εμπνευστεί από τα "Fargo", "Miller’s Crossing" και το "The Man Who Wasn’t There". 


     Το casting δεν έχει αρχίσει ακόμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε τους Allison Tolman και Keith Carradine μιας και θα είναι πολλά χρόνια νεώτεροι. Αλλά αν αναλάβουν οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν το casting για την πρώτη σεζόν και για τη δεύτερη δεν έχω κανένα φόβο!
  

Ένα έχω να πω για τα παραπάνω νέα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου