Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Πρεμιέρες Ιουλίου, τι δεν πρέπει να χάσετε... Part 1


   
    Σας έλειψε το υπέροχο post μας με τις πρεμιέρες του μήνα; Λογικό είναι, οι πρεμιέρες του Ιουλίου ξεκινούν από τις πέντε του μήνα άρα δεν βιάστηκα και πολύ να σας ενημερώσω για έναν απλό λόγο, έτσι θα τα έχετε όλα πιο "φρέσκα". Σημειώστε στο ημερολόγιο σας τις 13 Ιουλίου και ημέρα Κυριακή γιατί κάνουν πρεμιέρα δυο εκπληκτικές σειρές. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν σιγά σιγά με το πρώτο κομμάτι του post και καλή προβολή να έχουμε! Όπως πάντα τα trailer των σειρών βρίσκονται στους τίτλους...


5 Ιουλίου

  • ''Bad Teacher''  - H σειρά έχει ακυρωθεί πριν προλάβει ακόμα να ολοκληρώσει τον πρώτο της κύκλο. Τα επεισόδια όμως έχουν ήδη γυριστεί και έτσι το κανάλι θα προβάλλει κάθε Κυριακή από δυο επεισόδια μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος.

6 Ιουλίου

  • ''Witches of East End'' - Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

8 Ιουλίου 

  • "Finding Carter" - Μια νεαρή κοπέλα η οποία βρίσκεται στην εφηβεία μαθαίνει ότι όλη της ζωή ήταν ένα "ψέμα" και ότι η γυναίκα που πίστευε ότι ήταν μητέρα της ήταν στην πραγματικότητα η απαγωγέας της.

9 Ιουλίου

  • ''The Bridge'' - Οι Diane Kruger και Demian Bichir επιστρέφουν για την δεύτερη σεζόν της εκπληκτικής σειράς.
  • ''Extant'' - Η νέα σειρά του καναλιού CBS έχει ως παραγωγό τον Steven Spielberg και πρωταγωνίστρια την Hale Berry ως αστροναύτη, η οποία μετά από μια solo αποστολή στο διάστημα επιστρέφει έγκυος.

10 Ιουλίου

  • ''Welcome to Sweden'' - Η σειρά έχει ως παραγωγό την Amy Poehler και ως πρωταγωνιστή τον αδερφό της. Στην καινούρια αυτή κωμωδία ακολουθούμε τον πρωταγωνιστή μας ο οποίος μετακομίζει μόνιμα στην Σουηδία, όταν η σύντροφός του δέχεται μια πολύ σημαντική πρόταση για δουλειά πίσω στην πατρίδα της.
  • ''Working the Engels" - Ο θάνατος του πατέρα ενώνει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν το οικογενειακό δικηγορικό τους γραφείο ανοιχτό και να γλυτώσουν από τα τεράστια χρέη. Η συμπαθέστατη Andrea Martin πρωταγωνιστεί.
  • "East Los High" - Για κάποιο άγνωστο λόγο η σειρά θα έχει και δεύτερη σεζόν...


11 Ιουλίου

  • "The Almighty Johnsons"-  Η σειρά είναι ένα πολύ επιτυχημένο μείγμα κωμωδίας, δράσης και ελαφρού δράματος. Ακολουθεί τέσσερις Νεοζηλανδούς αδερφούς οι οποίοι μαθαίνουν ότι είναι Θεοί και έχουν τρομερές δυνάμεις ...
  • "Hemlock Grove" - Πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου μιας από τις πιο περίεργες σειρές που έχω δει...

13 Ιουλίου

  • "Masters of Sex" - Επιτέλους ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος της σειράς ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι και αυτός εκπληκτικός. Τους μοναδικούς πρωταγωνιστές μας έρχονται να πλαισιώσουν οι Sarah Silverman, Betsy Brandt (Breaking Bad) και Keke Palmer.
  • "Ray Donovan" - Πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν.
  • "The Strain" - Τα ταν τα ταν... Συγχωρήστε τον παλιμπαιδισμό μου αλλά μόνο εγώ ξέρω πως περίμενα την πρεμιέρα αυτής της σειράς. Ελπίζω να μην με απογοητεύσεις καλέ μου Del Toro. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το post με την παρουσίαση της σειράς.

14 Ιουλίου

  • "Backpackers" - Η πρώτη από τις δύο κωμωδίες που κάνουν πρεμιέρα στο κανάλι CW, ένα σπάνιο είδος για το κανάλι. Είναι βασισμένη στην παλιότερη σειρά με το ίδιο όνομα που παιζόταν στο CW Seed το διαδικτυακό κανάλι του CW, και ακολουθεί τις περιπέτειες δυο νέων καθώς κάνουν το γύρω της Ευρώπης.
  • "Seed" - H δεύτερη κωμωδία του καναλιού, ακολουθεί ένας αποτυχημένο μπάρμαν και δωρητή σπέρματος ο οποίος έρχεται σε επαφή με τις οικογένειες των "παιδιών" του.

15 Ιουλίου

  • "Matador"- Αν ο James Bond έκανε διπλή ζωή θα ήταν σίγουρα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής...Η καινούρια σειρά δράσης έχει ως παραγωγούς τους Roberto Orci και Alex Kurtzman. Θα παιχτεί στο κανάλι του Robert Rodriguez, El Rey, και ο ίδιος θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο. Η υπόθεση; Ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής και μεγάλος playboy (Gabriel Luna) είναι ταυτόχρονα μυστικός πράκτορας της CIA. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Alfred Molina και James Callis (Battlestar Galactica) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου