Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Παρουσίαση: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την καινούρια σειρά του Robert Kirkman (δημιουργού του The Walking Dead) με τίτλο "Outcast".


Outcast

  Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακούσει πολλά πράγματα για την νέα δραματική σειρά "Outcast" (βασισμένη σε comic του Robert Kirkman) μετά από την ανακοίνωση που είχε γίνει για τη δημιουργία της τον Μάρτιο, αλλά τώρα που ολοκληρώθηκε το casting είναι μια καλή ευκαιρία να συγκεντρώσουμε όλα αυτά που γνωρίζουμε ήδη για τη σειρά!


  Αρχικά γνωρίζουμε πως σε αντίθεση με το "The Walking Dead",ο Kirkman ξέρει ήδη πως θα ολοκληρωθεί η σειρά, η οποία θα είναι βασισμένη στο comic που έχει γράψει ο ίδιος, αλλά δεν γνωρίζει ακόμα πόσες σεζόν θα χρειαστούν για φτάσουμε εκεί. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα μιας και δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα αλλά με την ολοκλήρωση του casting όλα δείχνουν ότι η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται κάποια στιγμή μέσα στο 2015. Θα προβληθεί από το κανάλι Cinemax (που μας έφερε το εκπληκτικό "The Knick") και σκηνοθέτης θα είναι ο Adam Wingard (You're Next).

                                                             Υπόθεση

   Είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ λοιπόν το οποίο εξιστορεί την ζωή του Kyle Barnes, ενός ανθρώπου του οποίου σχεδόν όλοι οι αγαπημένοι του άνθρωποι έχουν ζήσει κάποιου είδους δαιμονική κατοχή από όταν ήταν εκείνος πολύ μικρός. Ως ενήλικας, με τη βοήθεια ενός αιδεσιμότατου, προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις υπερφυσικές εκδηλώσεις και γιατί όλα αυτά συμβαίνουν στον ίδιο.


                                                To Cast

Patrick Fugit

  •   Πρωταγωνιστής θα είναι ο Patrick Fugit, ως ο νεαρός άνδρας, ο οποίος έχει ζήσει για χρόνια με δαίμονες μέσα του. Ξεκινάει να ψάξει για απαντήσεις για να ανακαλύψει κάτι που μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη τη Γη.

Philip Glenister


  •   Ο Philip Glenister (Life on Mars),θα υποδυθεί τον Αιδεσιμότατο Anderson, έναν άντρα που πίνει πολύ, παίζει πόκερ και πιστεύει ότι είναι στρατιώτης στον άγιο πόλεμο του Θεού ενάντια στο κακό. 



Gabriel Bateman


  •   Ο Gabriel Bateman θα υποδυθεί τον Joshua, ένα νεαρό αγόρι το οποίο ζει στην άλλη άκρη της πόλης και μοιάζει να έχει μέσα του ένα δαίμονα ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Kyle.  


Reg E. Cathey

  •   Ο Reg E. Cathey (St. Vincent) θα υποδυθεί τον Giles, τον αρχηγό της αστυνομία της Rome και φίλο του Anderson από το πόκερ.
Wrenn Schmidt

  •   Η Wrenn Schmidt (Boardwalk Empire) θα υποδυθεί την Megan Holter, την υοθετιμένη αδερφή του Kyle η οποία είναι παιδοψυχολόγος. Όλη της τη ζωή προσπαθέι να "φτιάξει" τους άλλους ανθρώπους και περισσότερο απ'όλους τον Kyle. 

Kip Pardue

  •   O Kip Pardue (Ray Donovan) θα υποδυθεί τον Holter, τον άνδρα της Megan. Είναι αστυνομικός στην μικρή πόλη που ζούν και ο θυμός του τον βάζει πολλές φορές σε μπελάδες. Αν και δεν είναι φανατικός με την θρησκεία, είναι πολύ σκεπτικός απέναντι σε ότι έχει να κάνει με την δαιμονική κατοχή.
Julia Crockett

  •   Η Julia Crockett (The Absence) θα υποδυθεί την Sarah Barns, την μητέρα του Kyle, η οποία του κάνει τη ζωή μια πραγματική κόλαση. Στην αρχή ο Kyle θα πιστέψει ότι έχει να κάνει με κάποια ψυχολογική ασθένεια αλλά αργότερα θα καταλάβει ότι κάτι άλλο συμβαίνει πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου