Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ακυρώνονται οι κωμικές σειρές "Bad Judge" και "A to Z"...




    Μόλις μια εβδομάδα μετά την ακύρωση του "Manhattan Love Story" δυο ακόμα κωμωδίες μας αποχαιρετούν. Για το κανάλι NBC η ημέρα Πέμπτη πρέπει να είναι καταραμένη! Οι δυο σειρές που είχε προγραμματισμένες για αυτήν την ημέρα είναι και αυτές που κόπηκαν τελικά. 

  Πείτε αντίο λοιπόν στα "Bad Judge" και "A to Z" τα οποία συνεχίζουν την παράδοση για το κανάλι. Αν θυμάστε πέρσι τόσο νωρίς είχαν ακυρωθεί και τα ολοκαίνουρια, "The Michael J. Fox Show", "Sean Saves the World" και "Welcome to the Family" αλλά και το "Community" στην πέμπτη του σεζόν. Η μόνη σειρά που έχει αντέξει είναι το "Parcs & Recreations" και όπως όλα δείχνουν θα παίζεται μόνη της τις Πέμπτες μέχρι τον Ιανουάριο που θα κάνει πρεμιέρα κάποια άλλη "καταραμένη" σειρά!
   Τα καλά νέα για όσους έβλεπαν τα "Bad Judge" και "A to Z" είναι ότι θα προβληθούν συνολικά 13 επεισόδια και για τα δυο, γεγονός που τους δίνει λίγο χρόνο έστω για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις ιστορίες τους. Ελπίζω η Kate Walsh να βρει κάποια άλλη σειρά που θα αναδείξει το κωμικό της ταλέντο γιατί είναι εξαιρετική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου