Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τι θα απογίνει το "Constantine", ποιά σειρά έσωσε το Netflix και ποιός χαρακτήρας θα μας αποχαιρετήσει από το "The Mindy Project"!


Unbreakable Kimmy Schmidt


  Καιρό είχαμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με νέα και προσωπικά μου είχε λείψει. Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε τι αποφάσισε το κανάλι NBC για δυο σειρές, το "Constantine" και το  "Unbreakable Kimmy Schmidt" τι έκανε το κανάλι Netflix και ποιος θα μας αποχαιρετήσει στα μέσα της σεζόν από το "The Mindy Project".


Constantine

  Ας ξεκινήσουμε με το κανάλι NBC και τις αποφάσεις του! Όσοι έχετε παρακολουθήσει την ξένη σειρά "Constantine" είναι σίγουρο ότι στην αρχή δεν την λατρέψατε αλλά όσο περνάει ο καιρός μπορώ να ομολογήσω ότι γίνεται και καλύτερη (εκτός από το χαρακτήρα της Zed που πάει από το κακό στο χειρότερο) και σίγουρα θα στεναχωρηθούμε αν κοπεί από τόσο νωρίς. Το κανάλι λοιπόν ανακοίνωσε σήμερα ότι η παραγωγή θα σταματήσει στα 13 επεισόδια αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα ακυρωθεί. Τα επεισόδια θα παιχθούν κανονικά και αν όλα πάνε καλά σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση είτε θα προστεθούν και άλλα επεισόδια στην πρώτη σεζόν είτε θα ανανεωθεί για δεύτερη. Αν όμως δεν τα πάει καλά θα μείνουμε με αυτά τα 13 επεισόδια μόνο. Ελπίζω να τα καταφέρει και να μην κοπεί μιας και μόλις τώρα άρχισε να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της σαν σειρά και θα ήταν κρίμα...

Unbreakable Kimmy Schmidt

  Συνεχίζοντας έχουμε μια καινούρια κωμική σειρά από την Tina Fey και τον Robert Carlock με τίτλο "Unbreakable Kimmy Schmidt" η οποία προσπαθεί εδώ και μήνες να βρει τηλεοπτική στέγη αλλά όλα πήγαιναν στραβά. Θα μου πείτε με τόσο δυνατά ονόματα και μια αρκετά πρωτότυπη πλοκή, πρωταγωνίστρια θα είναι μια γυναίκα η οποία καταφέρνει να ξεφύγει από μια αίρεση που περιμένει την Ημέρα της Κρίσης, πως γίνεται να μην πιστεύει σε αυτήν κανένα κανάλι. Κι όμως ενώ αρχικά την απέρριψε το κανάλι FOX, την αγόρασε το NBC με σκοπό να κλείσει τις τρύπες που άφησαν στο πρόγραμμα του όλες οι ακυρωμένες του σειρές αλλά ποτέ δεν φάνηκε να πιστεύει ότι η σειρά θα είναι κάτι παραπάνω. Τότε ήταν που εμφανίστηκε το Netflix λοιπόν και ζήτησε να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς για να προβάλλει όχι μια αλλά δυο σεζόν παρακαλώ! Αυτή είναι η ιστορία μια σειράς που σε ένα κανάλι σαν το NBC θα προλάβαινε να προβάλλει 10 το πολύ επεισόδια πριν κοπεί ενώ στο Netflix θα μπορεί να έχει όλο το χρόνο που θα χρειαστεί για να γίνει η καινούρια αγαπημένη κωμική μας σειρά.

The Mindy Project

  Τέλος έχω νέα για την σειρά "The Mindy Project" τα οποία όμως αν είναι καλά ή κακά θα αφήσω εσάς να αποφασίσετε! Ανακοινώθηκε πως ο αγαπημένος Adam Pally θα αποχωρήσει από τη σειρά μετά από το φετινό 13ο επεισόδιο. Δεν ξέρουμε πως θα επηρεάσει την πλοκή της σειράς η αποχώρησή του αλλά είναι πιθανό να επιστρέψει για κάποιες σύντομες εμφανίσεις αν το πρόγραμμα του το επιτρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αποχώρηση του από το "The Mindy Project", σύμφωνα με όσα διαβάζω στο διαδίκτυο, είναι καλά νέα για τους φάνς του αλλά κακά για όσους αγαπούν την σειρά. Eσείς τι πιστεύετε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου