Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

5 λόγοι που θα σας κάνουν να ενθουσιαστείτε (ακόμα περισσότερο) για τη δεύτερη σεζόν του "Hannibal" !



       Όπως ήδη έχετε καταλάβει είμαι μεγάλη fan της τηλεοπτικής σειράς "Hannibal" και η αναμονή για την δεύτερη σεζόν μου φάνηκε αιώνας. Ευτυχώς όμως τα τελευταία νέα για το casting των guest και τα promos με έκαναν να ηρεμήσω, μιας και απ' ότι φαίνεται η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα πιο συγκλονιστική, έντονη και σκοτεινή από την πρώτη. Σας έχω παρακάτω λοιπόν, πέντε σημαντικούς λόγους, οι οποίοι θα σας κάνουν να ενθουσιαστείτε ακόμα περισσότερο για την επιστροφή της σειράς!
           
5. Θα εμφανιστούν ο Mason και η Margo Verger και όπως φαίνεται μας προετοιμάζουν και για την εμφάνιση του Francis Dolarhyde!



        O Michael Pitt (Boardwalk Empire) θα υποδυθεί στη δεύτερη σεζόν τον παιδόφιλο ασθενή του Dr. Lecter, Mason Verger. Κάποιοι από σας μπορεί να θυμάστε τον χαρακτήρα του από την ταινία "Hannibal"(2001) του Ridley Scott, στην οποία εμφανιζόταν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία και σας εχθρός του Dr. Lecter. Στη σειρά όμως θα είναι πολύ πιο νέος, λένε ότι θα μοιάζει στον Moriarty του "Sherlock"(όπως τον υποδύεται ο Andrew Scott) και ότι θα ξεκινήσει ένα θανατηφόρο παιχνίδι με τον καλό μας γιατρό! Η Katharine Isabelle από την άλλη, θα υποδυθεί την αδερφή του Verger, τη Margo, η οποία θα είναι και αυτή ασθενής του Dr. Lecter εξαιτίας της κακοποίησης που είχε υποστεί από τον ίδιο της τον αδερφό. Τέλος αν και δεν θα δούμε τον  Francis Dolarhyde aka The Tooth Fairy (χαρακτήρας από το "Red Dragon") αυτή τη σεζόν, θα υπάρχουν σκηνές με παραισθήσεις που προαναγγέλουν τον ερχομό του στην επόμενη!


2. Μερικοί εξαιρετικοί guest stars και η ελπίδα για έναν που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!


Jeremy Davies ως Peter Bernardone


Ο Davies θα παίξει έναν διασώστη ζώων και ύποπτο για μια δολοφονία.

Martin Donovan ως τον ψυχολόγο του Agent Crawford


O εκπληκτικός Martin Donovan(Boss, Homeland, Weeds) θα υποδυθεί τον ψυχολόγο του Jack Crawford(Laurence Fishburne). Απ' ότι φαίνεται θα του χρειαστεί!

Cynthia Nixon ως Kade Prurnell


H Cynthia Nixon θα δουλεύει στο "Office of the Inspector General in FBI Oversight" και θα ερευνήσει τα γεγονότα της πρώτης σεζόν.

Jonathan Tucker θα είναι ο "ψυχοπαθής της εβδομάδας" !


  Πολύ πιο ταιριαστός ρόλος από τον τελευταίο του("Parenthood")...

Amanda Plummer ως Katherine Pimms



 Θα υποδυθεί μια πολύ προβληματική γυναίκα που κάνει βελονισμό επαγγελματικά. 

Chris Diamantopoulos ως Clark Ingram


 Ο Diamantopoulos(Episodes,Arrested Development) θα είναι ο κοινωνικός λειτουργός του Bernardone(Jeremy Davies).

Και...όπως λένε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. O David Bowie θα υποδυθεί τον θείο του Hannibal Lecter.


  Αν και μοιάζει δύσκολο, εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του Bowie, ο δημιουργός της σειράς, λέει ότι θα προσπαθήσει να τον εντάξει στο cast αν όχι φέτος, σίγουρα του χρόνου!

3. Περισσότερη Gillian Anderson...


    Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την σκέψη ότι ο Agent Crawford θα ανακαλύψει ότι κάτι δεν πάει καλά με το Dr. Lecter από την αρχή της σεζόν και θα έχουμε την εκπληκτική σκηνή του trailer με τους δυο τους να παλεύουν στο πρώτο κιόλας επεισόδιο! Καλά διαβάσατε, θα δούμε τη σκηνή και τα επόμενα επεισόδια θα είναι παρελθοντικά. Όταν θα φτάσουμε με το καλό στο τελευταίο θα δούμε τη συνέχεια... (μαυρίστε το παραπάνω κομμάτι αν θέλετε να διαβάσετε το spoiler).Αλλά fans σαν και μας δεν θα μπορούσαμε να ικανοποιηθούμε μόνο με αυτό! Έχει περάσει απ' το μυαλό μου η σκέψη ότι η Dr. Du Maurier ξέρει πολλά περισσότερα απ' όσα λέει για τον Dr. Hannibal. Αλλά αναρωτιέμαι επίσης αν θα συμβεί κάτι (επιτέλους) μεταξύ τους αυτή τη σεζόν. Ο δημιουργός αποκάλυψε ότι "θα υπάρξουν πολλά φιλιά άλλα ανάμεσα σε λάθος άτομα..."!

2. Ακόμα πιο ανατριχιαστικές σκηνές από εγκλήματα...;


  Αν και είναι δύσκολο να ξεπεράσουν τις υπέροχα ανατριχιαστικές σκηνές εγκλημάτων της πρώτης σεζόν, δεν χάνουμε την πίστη μας! Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το trailer και μπορώ να ομολογήσω ότι μας δίνει πολλές ελπίδες!

1. Τα trailer και τα promos μας κάνουν πιο πολύ κακό παρά καλό!



    Το "Hannibal" επιστρέφει στις 28 Φεβρουαρίου με το επεισόδιο "Kaiseki"...



1 σχόλιο: