Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τα νέα της βδομάδας!


"Supernatural"

      Τι σας έχω σήμερα! Trailers και teasers για τις αγαπημένες μας ξένες σειρές, καλά νέα για τα "Supernatural","House of Cards","House of Lies" και "Shameless", ποια ήταν η αντίδραση της Alexandra Daddario όταν έμαθε ότι ο Πρόεδρος Obama θα δει το "True Detective" και φυσικά σημαντικά νέα για casting αλλά και ένα χορευτικό βίντεο για το τέλος! Πριν ξεκινήσουμε όμως, σας χρωστάω μια απάντηση για το ποια σειρά από το post "True Lies" ήταν ψεύτικη... Tο "The hotdogger"...

-Θα ξεκινήσω με το νέο που με έκανε να γελάσω πολύ! Πριν μια εβδομάδα περίπου, ο Barack Obama, είχε ζητήσει από τον πρόεδρο του καναλιού HBO να του στείλει σε DVD, ολόκληρους τους κύκλους από τα "True Detective" και "Game of Thrones"... Το αστείο της υπόθεσης ήταν η αντίδραση της Alexandra Daddario σε αυτά τα νέα!

Alexandra Daddario's tweet about Obama


- Επιτέλους το πρώτο teaser για το "Orange is the new black" είναι εδώ! Από αυτό λείπει η Laura Prepon βέβαια, κάνοντας μας να αγχωθούμε λιγάκι αλλά για ακόμα μια φορά η δημιουργός μας καθησυχάζει, ότι θα την δούμε στη δεύτερη σεζόν σίγουρα. 



  Η σεζόν θα έχει 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Ιουνίου!

- Στη συνέχεια έχουμε το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά "Penny Dreadful", την οποία σας είχα παρουσιάσει στο post με τις 21 σειρές που περιμένω με αγωνία το 2014. Οι κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς θα είναι αρκετοί γνωστοί μας λογοτεχνικοί ήρωες όπως το τέρας του Frankestein, ο Δράκουλας, ο Dorian Gray και μαζί με αυτούς πολλές αράχνες, αίμα και σεξ! Απολαύστε τους!



Η ξένη σειρά "Penny Dreadful" θα κάνει πρεμιέρα στις 11/5/14!

- Το "Game of Thrones" έχει καινούριο trailer. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω!



Το "Game of Thrones" κάμει πρεμιέρα στις 6/4/14... Υπομονή!

- Τέλος το teaser για το "Veep", το οποίο επιστρέφει και αυτό 6/4/14!



- Ας περάσουμε τώρα στα ευχάριστα νέα! Δυο πολύ αγαπημένες μου ξένες σειρές ανανεώθηκαν για μια ακόμα σεζόν. Θα δούμε λοιπόν και τρίτη σεζόν στο "House of Cards" αλλά και δέκατη σεζόν για το "Supernatural"! Ανανεώσεις έχουμε βέβαια και για δυο σειρές του καναλιού Showtime. Η ξένη σειρά "House of Lies" θα έχει και 4η σεζόν ενώ το "Shameless" πέμπτη. Δυστυχώς δεν είχε παρόμοια τύχη και η σειρά του Frank Darabont, "Mob City", αφού μετά από μόλις μια σεζόν ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου...

- Τα καλά νέα για τους fans του "Supernatural" δεν σταματάνε εδώ όμως. Μετά από 9 χρόνια μάχης με δαίμονες και άπειρα καρό πουκαμισάκια η σειρά θα αποκτήσει επιτέλους spin-off! Το κανάλι CW βλέποντας πως το spin-off του "The Vampire Diaries" έχει σχετική επιτυχία, αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο. Θα λέγεται "Supernatural: Tribes" και θα εξερευνά τις κουλτούρες των κυνηγών και των τεράτων του Chicago. Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να περιορίσουν τη σειρά σε ένα μέρος. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κανάλι CW είτε είναι πολύ πίσω, είτε απλά αντιγράφει το δικό μας STAR... Θα βγάλει φέτος remake για την "Huana, την παρθένα"(Jane the Virgin)... Πεθαίνω!



- Τα νέα για το καινούριο εγχείρημα του David Fincher δεν μου ακούστηκαν και πολύ θετικά. Για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή, πριν κάποιες μέρες διάβασα ότι ο εκπληκτικός αυτός κύριος θα σκηνοθετήσει και θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός στο remake της εκπληκτικής σειράς "Utopia", για το κανάλι HBO. Για μένα η σειρά ήταν από τις καλύτερες της περσινής χρονιάς (ρίξτε μια ματιά στην πρώτη σκηνή της αν δεν την έχετε δει) και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται να γίνει αμερικάνικο remake... μιας αγγλικής σειράς... ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της... ενώ ταυτόχρονα θα βλέπουμε τη δεύτερη σεζόν από την πρωτότυπη. Αν ήταν για παράδειγμα μια σκανδιναβική ή ισπανική σειρά να το καταλάβω αλλά...

- Το casting για την ξένη σειρά "Gotham", έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η σειρά που προορίζεται να είναι απάντηση στο "Agents of S.H.I.E.L.D.", είναι χτισμένη γύρω από τη ζωή του επιθεωρητή James Gordon. Επειδή ξέρω τι σκέφτεστε, δεν θα εμφανίζεται ο Batman καθόλου, δυστυχώς. Αλλά θα έχουμε πολλούς γνώριμους χαρακτήρες να μας κρατάνε παρέα! Θα πρωταγωνιστούν λοιπόν οι: Ben McKenzie(James Gordon), Robin Lord Taylor(Oswald Cobblepot aka The Penguin), Sean Pertwee(Alfred Pennyworth), Zabryna Guevara(Captain Essen, το αφεντικό του Gordon), Erin Richards(Barbara Kean,η αρραβωνιαστικιά του Gordon).

- Όπως κάθε χρόνο, οι κομμένες σκηνές από το τελευταίο κύκλο του "Game of Thronesπου υπάρχουν στο Bluray DVD, έχουν ανέβει στο Youtube. Έτσι όπως κάθε χρόνο όλοι εμείς που δεν θα πάρουμε αυτό το DVD έχουμε το πολύ 2 με 3 μέρες να τις δούμε, μέχρι να τις κατεβάσουν. Προλαβαίνετε!



- Αν βλέπετε τη σειρά "Girls", σίγουρα θα είδατε το χορευτικό που έκαναν οι πρωταγωνίστριες στο επεισόδιο της Κυριακής. Στο βίντεο παρακάτω, η χορογράφος Celia Rowlson-Hall, μας δείχνει βήμα βήμα τις κινήσεις. Have fun!



2 σχόλια:

  1. Πολλές πληροφορίες μαζεμένες σε μία ανάρτηση! Κρατώ πάντως πως βρήκα την απάντηση -όχι πως δεν θα ήταν ίσως μία ωραία κωμική σειρά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ναι!Έχει πολλά νέα αυτή η εβδομάδα. Χαίρομαι που σ'αρέσει κ φυσικά πολλά μπράβο που κατάλαβες αμέσως ποια ήταν ψεύτικη! Καλημέρα!!

      Διαγραφή