Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Οι 5 καλύτερες στιγμές από το 15λεπτο promo του "Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing"...



      Το εξαιρετικό 15λεπτο special promo "Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing", το οποίο προβλήθηκε προχθές, περιείχε κομμάτια της καινούριας σεζόν, σκηνές από τα γυρίσματα και πολλές απαντήσεις από τους ίδιους τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς, σε ερωτήσεις που είχαν στείλει fans της σειράς μέσω twitter! Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ποιες ήταν οι καλύτερες, μετά από πολύ κόπο διάλεξα πέντε και σας τις παρουσιάζω!
  
5. H απάντηση του Kristian Nairn όταν τον ρώτησαν ποια ήταν η πιο εντυπωσιακή του ατάκα “Χμμμ... Ήταν εκείνη η σκηνή που είπα Hodor, ήταν πολύ εντυπωσιακή...”




4. Όταν ο Rory McCann (The Hound) αποκάλεσε τον Joffrey μαμάκια, νταή, βλαμμένο(ευγενικά το λέω) και δεν ξέχασε να προσθέσει ότι έχει όμορφα μάτια!




3. Όταν ο Jack Gleeson μίλησε για το πόσο ωραίο είναι να παίζει έναν τόσο μισητό χαρακτήρα, απλά και μόνο για να λάβει μια αντίδραση από τους άλλους, τον ικανοποιεί!




2. Όταν ο Peter Dinklage αποκάλυψε ότι εκείνος και ο Nikolaj Coster-Waldau προσπάθησαν να κάνουν ένα χορευτικό νούμερο καθώς κατέβαιναν τα σκαλιά του δικαστηρίου... Πίστευαν ότι θα ήταν αστείο για όλους. Δεν υπολόγισαν όμως τους κουρασμένους τεχνικούς!




1. Η Gwendoline Christie αποκαλύπτοντας με τεράστια χαρά, ότι το πιο περίεργο πράγμα που έπρεπε να κάνει αυτή τη σεζόν, ήταν να δαγκώσει το αφτί ενός ανθρώπου και κόβοντας το με τα δόντια της, να το φτύσει στο πρόσωπο του...! Μάλιστα.




  Όσοι από σας δεν είχατε την ευκαιρία να το δείτε ακόμα, το έχω προσθέσει παρακάτω για να το απολαύσετε με την ησυχία σας! Είναι περιττό να πω ότι περιέχει spoilers για όσους δεν έχουν δει τη σειρά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου