Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

True Lies! Μπορείτε να μαντέψετε ποιες από τις παρακάτω ολοκαίνουριες σειρές είναι αληθινές και ποια είναι ψεύτικη;


tori spelling jennie garth

        Με τόσες καινούριες σειρές που υπάρχουν στον ορίζοντα, είναι λίγο δύσκολο να σας τις παρουσιάσω όλες με λεπτομέρειες. Έτσι αποφάσισα να τις παρουσιάσω σαν παιχνίδι και να σας δώσω την ευκαιρία να πάρετε μέρος και εσείς αν θέλετε, με κάποιο σχόλιο. Παρακάτω θα σας παρουσιάσω με συντομία 7 σενάρια ολοκαίνουριων ξένων τηλεοπτικών σειρών. Έξι θα είναι πραγματικά και ένα θα είναι βγαλμένο από το μυαλό μου. Μπορείτε να μαντέψετε;


1. Ο πρωταγωνιστής μας είναι ένας τριαντάρης ο οποίος ζει ακόμα με τη μητέρα του. Ξαφνικά όμως βλέπει την τέλεια οργανωμένη ζωή του να γίνεται άνω κάτω όταν η μητέρα και συγκάτοικος του, παντρεύεται και μαζί τους μετακομίζει ο καινούριος σύζυγός της και τα τρία έφηβα παιδιά του! (FOX)

2. Τρεις αδερφές σπουδάζουν για να γίνουν μπαλαρίνες στο Παρίσι του 1800 και μια από αυτές καταφέρνει να γίνει μούσα του Edgar Degas. Θα είναι βασισμένο στη νουβέλα της Cathy Marie Buchanan, "The painted girls". (CW)

3. To "How I met your mother" θα αποκτήσει το δικό του spin off με την πολύ πρωτότυπη ονομασία "How I met your dad"... 

4. To Comedy Central έδωσε το πράσινο φως στη σειρά των Nick Turner και Lee Kubenstein με το όνομα "Crazy House". Οι δύο παραπάνω κύριοι επικαλούνται παραφροσύνη, μετά από μια φάρσα που πήγε πολύ λάθος και το δικαστήριο τους στέλνει στο φρενοκομείο... (Comedy Central)

5. Δυο πρώην πολύ καλές φίλες και tv starlets, θα υποδυθούν 2 πρώην πολύ καλές φίλες και tv starlets... Μιλάω για την Jennie Garth και την Tori Spelling. Θα υποδυθούν λοιπόν τις δύο πρώην starlet, τις οποίες θα φέρει και πάλι κοντά ένα πραγματικό μυστήριο/έγκλημα. Περιγράφεται σαν ένα reality show άλλα με λίγο από "Murder, she wrote"... (ABC)

6. H Elisha Cuthbert θα πρωταγωνιστήσει στη κωμωδία, "The hotdogger". Θα υποδυθεί μια πλούσια κληρονόμο που ζει στη Νέα Υόρκη και ερωτεύεται τρελά ένα πωλητή hot dog. (NBC)

7. Το "Tales from the Dark Side" επιστρέφει ακόμα πιο τρομακτικό! Το κανάλι CW, θέλει να το έχει έτοιμο για να προβληθεί φέτος το καλοκαίρι. Θα έχει 30λεπτα αυτοτελή επεισόδια. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι στην παραγωγή θα είναι οι  Alex Kurtzman και Bob Orci και στο σενάριο ο Joe Hill, ο γιος του Stephen King παρακαλώ! (CW)

            Θα σας δώσω την απάντηση στο post με τα νέα, την Δευτέρα!

4 σχόλια:

  1. Αρχικά σκεφτόμουν το 3, μετά το 7 αλλά θα πω τελικά το 6!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση θα είναι στο post της Δευτέρας, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω! :)

      Διαγραφή
  2. φφφφ τα θελω ολα αληθινά πειραζει?? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή