Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

7 πράγματα που δεν γνωρίζατε σίγουρα για το "The Big Bang Theory"!!



             Όταν έχεις περάσει τόσο χρόνο ( 7 σεζόν παρακαλώ) με ηθοποιούς τηλεοπτικών σειρών, μερικές φορές καταλήγεις να τους ταυτίζεις απόλυτα με το χαρακτήρα που υποδύονται. Αυτό πιστεύω συμβαίνει λίγο πολύ σε όλους μας, σε ότι αφορά το "The Big Bang Theory". Οι χαρακτήρες είναι τόσο ιδιαίτεροι και το γεγονός ότι οι ηθοποιοί δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστοί από πριν, οδηγεί πλέον στο να μην τους αποκαλούμε με το πραγματικό τους όνομα, αλλά Sheldon, Penny, Leonard κτλ. Γι' αυτό το λόγο σας 7 πράγματα για τη σειρά "The Big Bang Theory" και τους ηθοποιούς της,τα οποία είναι πολύ πιθανό να μην τα γνωρίζατε.

         



1. Η Kaley Cuoco(Penny) και ο Johnny Galecki(Leonard), ήταν ζευγάρι και εκτός σειράς για 2 χρόνια. Η σχέση όμως έπρεπε να παραμείνει κρυφή, πράγμα που δυσκόλεψε πολύ και τους δύο συμπρωταγωνιστές και αναγκάστηκαν τελικά να χωρίσουν.


2. Η Mayim Bialik(Amy) και ο Jim Parsons(Sheldon)έμαθαν να παίζουν μουσικά όργανα για τις ανάγκες του ρόλου τους. Η Bialik έμαθε άρπα, και ο Parsons έμαθε να παίζει το theremin.

3. H Melissa Rauch(Bernadette) δεν μιλάει κανονικά με τόσο ψηλή φωνή. Η πραγματική της φωνή είναι πιο βαριά, αλλά για τις ανάγκες του ρόλου της χρειάζεται να λέει όλες τις ατάκες της έτσι. Τη φωνή για το ρόλο της, την βάσισε πάνω στη φωνή της μητέρας της!

4. Υπάρχει μόνο ένας όροφος με σκάλες στα σκηνικά της σειράς. Έτσι όταν βλέπουμε τους ηθοποιούς να ανεβαίνουν ή να κατεβαίνουν τις σκάλες, για κάθε όροφο στήνουν και ξεστήνουν κάθε φορά τα σκηνικά!

5. Η χαρακτηριστική φράση "Bazinga" που χρησιμοποιεί ο Sheldon όταν κάνει αστεία ξεκίνησε από το πλατό της σειράς και πιο συγκεκριμένα από τον Stephen Engel. O Engel είναι παραγωγός αλλά και σεναριογράφος της σειράς. Είχε τη συνήθεια λοιπόν όταν έκανε πλάκες στο πλατό να χρησιμοποιεί την φράση "bazinga" αντι για "gotcha" και αποφάσισαν να το προσθέσουν και στη σειρά. Από τις πολλές πλάκες τελικά τους βγήκε και κάτι καλό!


6. Αρχικά το ρόλο της Penny, είχε η Amanda Walsh και ήταν πολύ πιο sexy και έντονη σαν προσωπικότητα. Στη δοκιμαστική προβολή του πιλότου όμως, φάνηκε να φοβίζει λίγο το κοινό, το οποίο ήταν υπερπροστατευτικό τελικά απέναντι στα αγόρια!

7. Τέλος το τραγούδι "Soft Kitty", είναι βασισμένο στο παιδικό τραγούδι "Warm Kitty", που έχει γραφτεί από την Edith Newlin. Ο παραγωγός της σειράς, Billy Prady, έγραψε την παραλλαγή που γνωρίζουμε σήμερα. 


                             Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου