Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ζεστά ζεστά Κυριακάτικα νέα!


photo of Adam Brody,Michelle Pfeiffer,John Corbett


                 Επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος έψαξα πολύ και σας έχω μαζέψει πολλά και ενδιαφέροντα νέα! Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε στο χέρι τον καφέ σας και απολαύστε τα... 
               Ξεκινάμε λοιπόν με τον Adam Brody (The O.C.), πιο γνωστό στην Ελλάδα σαν Seth Cohen από το "California Teens", o οποίος θα κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά "New Girl". Κάποια στιγμή λοιπόν μέσα στο 2014 θα τον δούμε στη σειρά, σαν πρώην την Jess. Θα υποδυθεί έναν πατέρα που δεν δουλεύει και μένει σπίτι να φροντίζει τα παιδιά. Όπως διαβάζω θα είναι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι έχει αριστεύσει στη "τέχνη του να είσαι πρώην"! Σαν fans της σειράς, ξέρουμε ότι όσο πιο περίεργες είναι οι ιστορίες, τόσο πιο πολύ γέλιο μας προκαλούν! Τον περιμένουμε με χαρά λοιπόν. Όμως έχω ένα μεγάλο παράπονο από τη σειρά... Πότε θα δούμε επιτέλους τον Joseph Gordon-Levitt;
                  Ακούγονται πολλά για το ποια κυρία θα αντικαταστήσει την Jessica Lange στο 5ο κύκλο του "American Horror Story". O δημιουργός της σειράς, Ryan Murphy, ανέφερε ότι θα ήθελε να είναι η Michelle Pfeiffer! Wow! Εξαιρετική επιλογή από πλευράς του, αλλά...είναι, μάλλον, λίγο απίθανο να δεχτεί εκείνη. Αναλύοντας τους λόγους πολύ γρήγορα, πρώτον γιατί θα έχει πολύ μεγάλα παπούτσια να γεμίσει. Όχι ότι δεν μπορεί, αλλά η Lange έχει ανεβάσει τρομακτικά ψηλά τον πήχη. Δεύτερον γιατί έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να παίξει σε ταινίες ή σειρές που έχουν τρομακτικά ή αηδιαστικά στιγμιότυπα (με τα οποία είναι γεμάτη η σειρά). Τρίτον δεν παίζει γενικότερα στην τηλεόραση και τέλος θα είναι μια λάθος κίνηση. Η σειρά μπορεί να πηγαίνει καλά τώρα αλλά η λογική λέει ότι στον 5ο κύκλο θα έχει πέσει αρκετά. Η καλύτερη στρατηγική από μεριάς του Murphy θα είναι να προσπαθήσει να κρατήσει τη Jessica Lange για ένα κύκλο ακόμα και να ολοκληρώσει τη σειρά ή να βάλει και τις δυο κυρίες μαζί στον 5ο κύκλο και να τελειώσει τη σειρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
                   Στη συνέχεια μαθαίνουμε ότι ο John Corbett επιστρέφει στο "Parenthood" ως πρώην της Sarah, και σαν πατέρας της Αmber και του Drew. Θα τον δούμε στο 13ο επεισόδιο της σειράς. 
               
Syfy tv channel


                 Το κανάλι Syfy ανακοίνωσε της ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των νέων σειρών του. Το "Helix" που είχα αναφέρει στο post με τις 21 πιο αναμενόμενες σειρές του 2014, θα κάνει πρεμιέρα στις 10/1/14. Η δεύτερη καινούρια του σειρά, "Bitten" θα ξεκινήσει στις 13/1/14. Η σειρά θα είναι βασισμένη στο bestseller της Kelley Armstrong, "Women of the Otherworld", και είναι ένα υπερφυσικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Laura Vandervoort, στο ρόλο μιας μοναχικής λυκαθρώπου, με το όνομα Elena Michaels. 
               Τέλος  τα νέα από τα BBC one και America Tο αγαπημένο μας "Orphan Black" επιστρέφει δυναμικά λοιπόν στις 19/4/14. Ορίστε και το πρώτο του promo. Και ακριβώς κάτω από αυτό θα βρείτε το promo για την τρίτη σεζόν του υπέροχου "Sherlock". Enjoy!




                             Ακολουθήστε μας και στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου