Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

"American Horror Story:Coven" Special: "Surprise, bitch"... Η ατάκα των χιλίων gif!!



             Στο "American Horror Story:Coven" υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη σκηνή, στην οποία το κομμένο κεφάλι της Kathy Bates δεν σταματάει να μιλάει. Κάποιος πολύ λογικά, θα μπορούσε να υποθέσει ότι η σκηνή αυτή θα γινόταν ένα από τα δημοφιλέστερα gif's της σεζόν. Αλλά αν είσαι συχνός χρήστης του Tumblr ξέρεις ότι ένα άλλο Gif από την ίδια σειρά, έρχεται πρώτο με διαφορά!

           






















        

          Η έννοια της σκηνής ή ο λόγος που ειπώθηκε πραγματικά η συγκεκριμένη ατάκα πλέον φαίνεται να μην έχει καμία σημασία. Χρησιμοποιείται ήδη παντού, άσχετα με το αν είναι για άλλη σειρά, βλάσφημο αστείο, κάτι σχετικό με τη μουσική σκηνή ή απλά μια δεύτερη εμφάνιση σε φαστ φουντάδικο την ίδια μέρα!!! Απολαύστε...(περιέχει spoilers αν δεν έχετε ολοκληρώσει το "Scandal", μην προχωρήσετε παρακάτω)




                         








         Για την ιστορία, η Madison Montgomery (Emma Roberts) σε προηγούμενο επεισόδιο είχε δολοφονηθεί από τη ανώτατη μάγισσα Fiona Goode (Jessica Lange), σε μια μάταιη προσπάθεια να εξαλείψει την επόμενη νεώτερη μάγισσα που θα της έπαιρνε τη θέση. Όπως αποδείχτηκε όμως σε αυτή τη σειρά κανείς δεν πεθαίνει, ή μάλλον κανείς δεν μένει νεκρός για πολύ. Μια άλλη μάγισσα την επανέφερε στη ζωή και εμφανίστηκε ξαφνικά στην Fiona. Προσπάθησε να την τρομάξει αρκετά ώστε να αυτοκτονήσει και να γλυτώσει τους υπόλοιπους από την παρουσία της! Το "surprise, bitch" είναι η αρχή αυτής της σκηνής!

    
         Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο τα παραπάνω. Το ίντερνετ έχει γεμίσει και απ΄ ότι φαίνεται θα δούμε πολλά και του χρόνου, μέχρι βέβαια να έρθει μια άλλη σκηνή, που θα πάρει τη θέση της με τον καιρό. Μέχρι τότε όμως... "Surprise,bitch"...!


                                  Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου