Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Καλή βδομάδα! Ξεκινάμε με πολλά νέα!!


       
         Μιας και είναι Δευτέρα σήμερα, αρχή της βδομάδας, τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε με καινούρια νέα! Σας έχω την ολοκαίνουρια αφίσα της ξένης σειράς "Hannibal", πασίγνωστους guest stars  για τα "New Girl" (συν κάποιες επιστροφές παλιότερων) και "Brooklyn Nine-Nine", ανακοινώσεις για 2 καινούριες mini σειρές και νέα σχετικά με το "Better call Saul", την σειρά που θα βγει μέσα (spin off) από την τρομερά επιτυχημένο έπος(πλέον) "Breaking Bad". Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!
"Embrace tha Mads-ness"

        Πώς σας φαίνεται λοιπόν; Εμένα μ' αρέσει πολύ. Θα έπρεπε βέβαια να έχει μέσα και τον εκπληκτικό Mads Mikkelsen (είναι ένας από τους λόγους που θα κάνει την επέλαση του Βορρά φέτος στις οθόνες μας λιγότερο...κρύα) αλλά καλός είναι και ο Hugh Dancy με την υπέροχη κόμη του για αρχή! Πραγματικά ήταν μια από τις καλύτερες περσινές σειρές και την περιμένω με αγωνία! Ελπίζω να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα και φέτος!



     Για τη συνέχεια, έχω καλά νέα για τους fans του Prince και του Adam Sandler. Θα κάνουν από ένα πέρασμα, στις δυο πιο επιτυχημένες κωμωδίες του καναλιού FOX, του χρόνου τον Ιανουάριο περίπου! Πιο συγκεκριμένα, ο Prince, όπως μάθαμε, είναι μεγάλος fan της σειράς "New Girl" και ζήτησε από τους δημιουργούς να κάνει μια guest εμφάνιση! Μετά από 3 δευτερόλεπτα σκέψης, δέχτηκαν, και θα τον απολαύσουμε να παίζει τον εαυτό του και όπως ήταν αναμενόμενο, με κάποιο τρόπο να μπαίνει ανάμεσα στη Jess και τον Nick! Εκτός όμως από τον Prince, στη σειρά θα δούμε και την "άγρια" αδερφή της Jess, Abby. Θα την υποδυθεί η Linda Cardellini του "Mad Men" και όπως φαίνεται, θα είναι κάτι παραπάνω από guest αλλά όχι ακριβώς στο μόνιμο cast! Τέλος θα επιστρέψουν και οι γονείς της Jess, τους οποίους υποδύονται οι Jamie Lee Curtis και Rob Reiner, για ακόμα ένα τρελό επεισόδιο.
         Όσον αφορά τον Adam Sandler, ξέρουμε ότι θα εμφανιστεί στο "Brooklyn Nine-Nine"και θα υποδύεται και αυτός τον εαυτό του, αλλά, πραγματικά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ανακοίνωση για τον Prince...!

     Την βδομάδα που μας πέρασε τα κανάλια FOX και NBC ανακοίνωσαν ότι θα βάλουν στο πρόγραμμά τους δυο πολύ ιδιαίτερες μίνι σειρές. Γιατί είναι ιδιαίτερες θα με ρωτήσετε; Επειδή η μία έχει ήδη υπάρξει πολύ επιτυχημένη και εικονική ταινία και η άλλη είναι βασισμένη σε ένα χιλιοειπωμένο θέμα... Στο κανάλι FOX λοιπόν θα δούμε μια σειρά 7 επεισοδίων, από τον David Mamet, βασισμένη στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα... Η μόνη πρωτοτυπία θα είναι ότι, οι ιστορίες θα ενώνονται με κάποιο τρόπο και θα γίνεται μεγάλη εμβάθυνση στις παθήσεις που "προκαλούν" τα αμαρτήματα! Το κανάλι, που υποστηρίζει μόνο τις σειρές που δεν έχουν καμία πρωτοτυπίαNBC απ' την άλλη θα δημιουργήσει μια 4ωρη μίνι σειρά βασισμένη στο βιβλίο "Rosemary's Baby" του Ira Levin, κάτι που έχει ήδη κάνει με τρομερή επιτυχία ο Roman Polanski το 1968...


          Τέλος τα νέα για την πολυαναμενόμενη spin off σειρά, "Better Call Saul", γίνονται όλο και καλύτερα! Ο δημιουργός του "Breaking Bad", Vince Gilliganστο οποίο είναι βασισμένο αυτό το spin off, θα βρίσκεται στη δημιουργική ομάδα για όλη την πρώτη σεζόν. Αυτό που ανακοινώθηκε είναι, ότι επιθυμεί να διατηρηθεί το ύφος που είχε η πρωτότυπη σειρά και γι'αυτό θα παλέψει και για όσα περισσότερα cameos από τους βασικούς ηθοποιούς μπορεί... Αυτά είναι νέα!

                           Ακολουθήστε μας και στο Facebook,
    https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου