Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η Monopoly δίνει στους παίκτες την δυνατότητα να ολοκληρώσουν την ιστορία του "Game of Thrones" πριν το κανάλι HBO και τον George R.R. Martin!



  Ο George R.R. Martin έχει ήδη παραδεχτεί  ότι η σειρά από εδώ και πέρα θα έχει μεγάλες διαφορές από τα βιβλία και ότι δεν θα εκδώσει άλλο βιβλίο σύντομα, νέα που κάνουν τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος γιατί το HBO και η εταιρία Hasbro ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια καινούρια έκδοση του 80χρονου επιτραπέζιου Monopoly. 
  "Oι παίκτες λοιπόν θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν σε αυτήν την συλλεκτική έκδοση της Monopoly. Θα δούμε πολύ γνωστά μας από τη σειρά και τα βιβλία μέρη, όπως τα Castle Black, Winterfell και King's Landing. Οι παίκτες θα μπορούν να πουλήσουν, να αγοράσουν και να διαπραγματευτούν τα πάντα για να καταφέρουν να καθίσουν στον Iron Throne. Τα πιόνια, που σε κάθε Monopoly είναι ιδιαίτερα θα είναι: ένα αυγό δράκου, το κοράκι με τα τρία μάτια, ένας white walker, ένα direwolf, το στέμμα αλλά και ο ίδιος ο Iron Throne! Τα σπίτια και τα ξενοδοχεία θα αντικαταστήσουν τα χωριά και τα κάστρα" μας αναφέρει η ανακοίνωση του HBO.
  
   Ακούγεται συναρπαστικό! Αντί να μας μαθαίνει τις βασικές αρχές του καπιταλισμού, θα μπορούμε να ξεκοιλιάζουμε τους αντιπάλους μας, να μεγαλώνουμε δράκους και να αποφεύγουμε τους white walkers, όλα αυτά για να καταφέρουμε να κάνουμε τον Iron Throne δικό μας!


  Το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο 2016, άρα ξέρω ήδη τι θέλω του χρόνου για τα γενέθλια μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου