Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Tα "The X-Files" επιστρέφουν μετά από 13 χρόνια! Σε τι κατάσταση όμως βρίσκονταν οι πρωταγωνιστές μας στο τέλος της ένατης σεζόν;



  Είναι αλήθεια! Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια η αγαπημένη ξένη σειρά "The X-Files" επιστρέφει. Το κανάλι FOX με μεγάλη χαρά μας ανακοίνωσε ότι θα δούμε έξι νέα επεισόδια και οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειρά θα επιστρέψουν. Οι  David Duchovny και Gillian Anderson συμφώνησαν λοιπόν και κάποια στιγμή μέσα στο 2016 θα αναλάβουν και πάλι τους ρόλους τους ως Molder και Scully. Είναι μια από τις λίγες σειρές που έχει καταφέρει να αποκτήσει τόσο μεγάλο και φανατικό κοινό.
  Ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter, δήλωσε πώς: "Τα δεκατρία χρόνια που πέρασαν φαντάζουν σαν ένα τεράστιο διάλειμμα για διαφημίσεις. Τα καλά νέα είναι πως ο κόσμος μας έχει γίνει πολύ πιο περίεργος και δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερη στιγμή για την επιστροφή της σειράς".
  Μετά από εννιά σεζόν και δυο ταινίες που βρίσκονται όμως οι πρωταγωνιστές μας; Θεωρητικά η σειρά θα μπορούσε να συνεχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε μιας και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είχε αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα . Οι  Reyes και Doggett, οι πράκτορες που πήραν την θέση των πρωταγωνιστών μας, έτρεχαν να κρυφτούν από κάποια πολύ καλά οπλισμένα μαύρα ελικόπτερα. Ο άντρας με το τσιγάρο (Cigarette-Smoking Man) θεωρείται νεκρός αλλά δεν μας έχουν δείξει το πτώμα του. Ο Mulder προσπαθούσε να ξεφύγει από το στρατιωτικό δικαστήριο. Τέλος μας έχει δοθεί μια ακριβής ημερομηνία για την άφιξη των εξωγήινων οι οποίοι θα αποικούσαν στην γη, είναι στις 22/12/2012, το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας. Όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να είχαν απαντηθεί από τις ταινίες που ακολούθησαν αλλά δυστυχώς δεν συνέβη.
  Η πολυσυζητημένη τρίτη ταινία λοιπόν που θα μας έδινε όλες τις απαντήσεις φαίνεται πως τελικά θα αντικατασταθεί από αυτά τα έξι επεισόδια. Τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και η σειρά θα προβληθεί πιθανότατα του χρόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου