Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ο Norman Reedus πουλάει το σπίτι του στην Atlanta... Είναι πιθανό την Κυριακή μετά το φινάλε της σεζόν να γίνουν εξεγέρσεις!



  Η είδηση πως ο Norman Reedus πουλάει το σπίτι του στην Atlanta έχει κάνει τους fans του χαρακτήρα του, Daryl Dixon, στο "The Walking Dead" να ανησυχούν από χθες! Μετά από ένα μήνα σχεδόν, γεμάτο με περίεργες δηλώσεις και ανακοινώσεις, φοβούνται πως ήρθε η ώρα του Daryl να μας αποχαιρετήσει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...


  H παραγωγός της σειράς είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως στο 90λεπτο φινάλε της σεζόν θα έχουμε απώλειες που θα μας στεναχωρήσουν πολύ. Ο ίδιος ο Reedus είχε πει πως οι fans θα πρέπει να έχουν κοντά τους χαρτομάντιλα κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου και πως θα φτάσουν στο σημείο να φωνάζουν στην τηλεόραση τους με όλα αυτά που θα συμβούν. Τέλος ανακοινώθηκε πως ο Reedus θα είναι ένας από τους καλεσμένους στο "The Talking Dead'', ένα talk show που προβάλλεται ακριβώς μετά τα επεισόδια της σειρά. Η εκπομπή συχνά καλεί ηθοποιούς που είναι πιθανό να πεθάνουν στο επεισόδιο που προβάλλεται πιο πριν.
  Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να μας κάνουν να ανησυχούμε αλλά προσωπικά πιστεύω πως δεν θα πεθάνει. Από τη μια θα χάσουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από τους fans της σειράς αν τον σκοτώσουν, οι οποίοι έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως αν πεθάνει θα εξεγερθούν! 


  Εκτός αυτού όμως το site που ανέφερε πως μετακομίζει, προσθέτει πως μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί πλέον γνωρίζει πολύς κόσμος που μένει και δεν μπορεί να ησυχάσει καθόλου μιας και όλοι θέλουν να τον δουν από κοντά! Από την άλλη η δημοτικότητα του στη σειρά του έχει φέρει και περισσότερες προσφορές για ταινίες και ήδη έχει τρεις στα σκαριά, το "Triple 9" με τους Aaron Paul και Kate Winslet, το "Air" με τον Djimon Hounsou και το "Sky" με τους  Lena Dunham, Joshua Jackson και Diane Kruger.
  Αν πάντως σας περισσεύουν 585,000$ μπορείτε να αγοράσετε το παλιό σπίτι του Norman Reedus στην Atlanta!

                                              BONUS




  Την Κυριακή θα προβληθεί το πρώτο teaser/trailer για την νέα spinoff σειρά του δημιουργού του "The Walking Dead" Robert Kirkman, κατά τη διάρκεια του talk show "The Talking Dead", η οποία δεν έχει επίσημο όνομα!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου